• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Allah(c.c) ile konuşmak

Siyami678

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Allah ile konuşmak

Selamün aleyküm, Rüyada Allah ile konuşmak neye işarettir? 2015 yılında babamı kaybettim ve 3-4 ay sonra istanbula ilk defa çalısmaya geldim ailemden ayrı. Ve bir gece rüyamda bir dağın yüksek bir yerindeyim kayalık bir yer ve orda Allah ile konuşcagımı biliyorum. Kendime güzel bir yer aramaya calışıyorum ve o esnada bir ses Siyami secdeye yat dedi 3 defa. Ben hemen secdeye yattım. Allahım sonra dedi ki siyami sana gümüş ve bakırın gramı kadar para kazandıracam ve Hz.Davut ile Hz. İbrahim'in arasindaki sırrı söyliyecem dedi.
Rüyam bu kadar tabi aradan 2 seneyi gecti şuan 22 yaşindayim sizce Allahım bana ne demek istedi.

Zynpppp

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Allah ile konuşmak

Selamünaleyküm. Nasılsınız. Dün gece sebepsiz bi şekilde uyuyamadım bi türlü. Uyuduğum zaman da acayip bi rüya gördüm. Rüyamda Allah yanımızda haşa estağfurullah ama bi bayan suretinde güya simasını çok hatırlamıyorum. Yanımda bi kaç bayan vardı herkese ait olan beyaz bi kağıt vardı. Üzerinde kurşun kalem ile yazılmış bi sürü şey vardı. Küçüktü yazılar. Allah c.c dedi ki birazdan kıyamet kopacak ve kağıtlara bakacaktı ama normal insan gibiydi. Bende içimden diyorum ki eyvah diyorum herşey ortaya çıkacak birazdan diyorum tüm günahlarımız falan. Sonra bizim üst komşumuz da oradaydı Allah teala dedi ki komşumuz için, bak bu koca düşkünü dedi sonra bana döndü ama sen öyle değilsin dedi. Ben hala içimden diyorum ki birazdan ortaya çıkacak diye. Sonra uyandım. Geri yattım bi sahabi gördüm Efendimiz (s.a.s) de oradaymış yüzünü hatırlamıyorum. Sahabi oturmuş geçmiş dönemlerde Efendimiz (s.a.s ) için yaptığı fedakarlıkları anlatıyordu. Gerisini hatırlamıyorum uyandım.
Bu arada ben 26 yaşında bekarım. Çalışıyorum.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Allah c.c ile konuşmak

7 yıl önceydi. Rüyamda Allah c.c kalbime konuşuyor. Kendisini göremiyorum. Ama O c.c olduğunu biliyorum.
Bana falan ihtiyacın surada giderilecek dedi...
7 yıl oldu. Henüz o ihtiyacım giderilmedi. Ruyayi daha dün görmüşüm gibi bütün ayrıntılarıyla hatırlıyorum. Aklımdan hiç çıkmıyor.
Bu rüya şeytanı olabilir mi?
Birisi bana bu rüyam hakkında açıklama yapabilir mi?
Teşekkür ederim.

Fehime

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Allah'la c.c konuşmak

Merhabalar, Rüyada Allah c.c ile konuşmak nasıl yorumlanmalı?
Birkaç gündür sitede dolaşıyorum. Sitenizde, üyelerin her konuda birbirine olan ilgi ve yardımı, samimiyeti dikkatimi celbetti. Bundan cesaret alarak, önceki rüya yorumu talebime ek olarak, birkaç ay önce gördüğüm bir rüyayı da paylaşmak istiyorum ve bu konuda yorum yapabilecek olan arkadaşlarımızdan yorum talep ediyorum.
Rüyamda kıyamete benzeyen bir doğal afet vuku buldu. Yeryüzünde yaşanan bu büyük sarsıntıdan sonra, sadece ben yeryüzünün en dibine çekildim, kapkaranlıktı. Orda, Cenabı Hakka seslendim; " bunlar başıma neden geldi, benim ne suçum var? " Karşılık olarak; " senin hiç bir suçun yok, bir tek şey dışında. O da başına gelenler için beni suçluyor olman" dedi.
Arkadaşlar, her iki rüyamla ilgili yorumlarınız benim için çok değerli. Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler, selam ile.

T

tubaesilaaa

Kayıtsız
Misafir

Selamun aleyküm, uzun zamandan sonra tevbe ettim, kapandım ve namazıma başladım.

Önce rüyada namaz kıldığımı gördüm. Başka bi gün kuran meali okurken gördüm. Sonra kuran gördüm ve okuduğumu gördüm. en son dün de Allahı gördüm.

Cisim olarak tarif edemem. karşısına geçip "yarabbi, yalnız sana kulluk ederiz. Bizleri bağışla, bizlere merhamet et, şüphesiz sen çok bağışlayan, çok merhamet edensin." dedim. O da bazı yanlışlarımı düzeltmem gerektiğini söyledi. O yanlışların ne olduğunu hatırlamıyorum ama his olarak affedeceğini biliyorum. Sonra gidip gördüğüm kişiye Allaha yönelin. Allahtan uzak durmayın diyordum.

Bu rüyadan çok etkilendim tabiri nedir bunun ?

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamun Aleykum, bende ruyamda camide mihrabin onune yere oturmus ellerimi semaya kaldirmis dua ediyordum, mihrabin uzerinden pencere vardi camdan yuzume isik giriyordu. Ben Allah'a dua ederken mihrabta birden arapca ve turkce yazilar belirdi Allahu Teala benle konusuyordu. Yazilarin kenarinda gül olusuyordu ben Allah'a sorular soruyorum o da cevapliyordu uyandigimda ezan okunuyordu hayatimda gordugum en guzel ruyalardan biriydi.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir

Rüyamda bir arabamın evinin orda oturuyorduk güneş arabamın evini yakıyordu ama güneşin ucunda bir şey vardı ve allah onu hareket ettiriyordu ama allah görünmüyordu birşeyler sordum allah da bana sordu ama ne sorduğumu ne sorduğumu hatırlamıyorum ama ben allah'a neden böyle bu evi yapıyorsun dedim (evi yakmayı kesti ama ev yanmamıs sadece kara bir iz vardi)sonra bana karışma dedi güneş dünyaya yakın herkes kıyamet kopuyor diyordu ama bende hiç bir şey yoktu herkes terliyordu ama bende terleme yoktu ben rahatım.bunun anlamı ne acaba.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
İyi akşamlar yıllar önce ben daha ilkokuldayken bir rüya gördüm aradan yıllar geçti hala aklımdadır. Şuan 29 yaşındayım.Rüyayı büyük Ağustos depreminden yaklaşık bi hafta sonra görmüştüm hatta.Önce ablamla ikimiz bir oyun oynuyorduk.oynadıgımız alanın önü deniz diğer bütün etrafımız yüksek birleşik binalardan oluşuyordu. Sonra birden hava karardı ve deniz yükseldi tusunami gibi bişeydi denizle bir bizde yükseldik binalar arasında.kardeşim boğuldu . hava kararırken gökyüzünden bir ses geldi Allah benle konuşuyordu. konuşmadan çok uyarıyor gibiydi beni. Ben hem hayatta kalmaya çalışıyordum hem de Allah’ın dedklerni dinliyordum aradan çok yıllar geçti tam olarak ne dediklerini hatrlamyorm ozmanlar hatırlıyordum tabi çok etkilenmiştim,ama beni uyarıyordu.çığlık atarak uyandım. Lütfen yardımcı olun ne anlama geliyor olabilir

Üst Alt