• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ALLAH yazısı görmek

tuba_adil

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ben rüyamda bir fırtına gördüm o fırtınadan bir evin içine sığınarak kurtulmaya çalışıyordum. Çok şiddetli bir rüzgar vardı. Daha sonra bu rüzgarın fırtınadan değil bir uçağın yaptığını anlıyoruz ve o anda rüzgar kesiliyor gök yüzüne bakıyoruz sanırım gündüzdü tam hatırlamıyorum. Daha sonra biz uçağa bakıyoruz uçak havayi fişek ğibi bir şey atıyor havaya ve bir anda attığı o havayi fişek bir parlak ışık halinde ALLAH yazısı oluyor çok şaşırıyorum ve çok beğeniyorum sizce ne anlama geliyor bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir ins. diyelim Rabbim de Hayirlara cikarsin..
bildiginiz gibi İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya
2- Şeytani rüya
3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Fırtına rüyaları kötüye yorulmaz. ..bunlar Tabii afettir! hikmet ve sebebini anca Rabbim bilir...
Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır...
Bazen yasadigimiz SIKINTILAR bizi iyilige, guzelige dogru olumlu degismemizi saglarlar...

Rüyada Allah yazısı görmek Bu bir nimet. lutuf, hidayet ve rahmettir... Allah tealayı veya ismini görmenin 7 yorumu vardır,

Mağfiret
Rahmet
Şefkat
Keramet
Selamet
Tövbe
Tevfik ve Hidayet..
Allah Yar ve Yardimciniz olsun..

ebru_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
arapça Allah yazısı

Merhaba ben rüyamda yeşillikler ve renkli çiçeklerle yazılmış arapça ALlah yazısı gördüm. Annem ve kardeşimde yanımdaydı. Ben anneme anne bak burada Allah yazıyor sonunda bende Allah yazısını gördüm diyordum, anneme gösteriyordum Allah yazısını. Fakat annem hani Allah yazmyor diyordu. Neyse sonra Allah yazısını farketti fakat umursamadı .. Bu rüyanın anlamı ne .. Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir ins. diyelim Rabbim de Hayirlara cikarsin..
Rüyada Allah yazısı görmek Bu bir nimet. lutuf hidayet ve rahmettir...
Allah tealayı veya ismini görmenin 7 yorumu vardır

Mağfiret
Rahmet
Şefkat
Keramet
Selamet
Tövbe
Tevfik ve Hidayet..

Tefekkür; Allahü teâlânın sıfatlarını, nimetlerini ve yarattıklarını, ibret alarak ve ... Ahireti düşünerek, gafletten kurtulup hikmet ile bakmak..malesef anneniz olaylara simdilik hikmet ve ibret ile goremedigine yorumlanir..hayirli gunler..

duaa..

nesrin67

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada dağda ALLAH yazısı görmek

Merhaba

Rüyamda sahil kenarındayım karşımda dağı görüyorum o kadar yakın ki ve dağın üzerinde allah yazıyor o kadar guzelki yanyana yazılı hep ve dyorum hemen resim çekmem lazım o ara denizde bir dalga nasıl bir fırtına ama o yazı hala duruyor çok yakın sonra uyanıyorum anlamı nedir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..

Mağfiret
Rahmet
Şefkat
Keramet
Selamet
Tövbe
Tevfik ve Hidayet..

rüyada dağda ALLAH yazısı görmek;hayat bazen dağ gibi insanin ,üstüne geldiğinde Allah'a sığın!!
Her türlü dalga ve fırtınaya karşı, ancak iman zırhı direnebilir.seklinde yorumlanir..

dostlari olmali insanin,aynen gemilerin
limanlari gibi,zaman zaman
uğradiğin, yükünü boşalttiğin...

dalgalar dininceye dek, koynunda beklediğin...

sonra;açik denizlere uğurlamali seni
geri döneceğin günü beklemek umuduyla...

bazen rüzgara o açmali yelkenini,
yanağina konan bir busenin coşkusuyla, halatlari çözmeli...

seni çok ama çok özlemeli...
dostlari olmali insanin ermiş, bilge, hayati ezbere okuyabilen...

düşünmediklerini düşündürebilen
seni bir canbaz ipinde, güvende tutabilen

yoluna işik tutan...şekillendirmeyi öğretmeli sana,
alıntı

önemli olan oluşan olay ve hadisler değil olaylara karşı bizim gösterdiğimiz tepki ve yaklasim seklimizdir..

uqur21

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Yazısı

Selamunaleykum kolay gelsin hocam, ben fazla rahatsız etmeden rüyamı anlatayım.Rüyamda eve geliyorum evde annemler ve teyzemler vardı. annem sağ bileğimi kaldırıyor ve ağlamaya başlıyor ne oldu diyorum. sağ bileğimde ALLAH yazıyor annem hem ağlıyor hem yüzü gülüyor ve bana diyor allah sevdiği kulunu yanına erken alırmış erken öleceksin diyor ve senin amacın var diyor. onu derken arkasından nur gibi bir ışık çıkıyor ve uyanıyorum. şimdiden allah razı olsun çok teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
elzaman2hw3.jpg

Aleykum Selam Hayirdir insallah.

Mağfiret
Rahmet
Şefkat
Keramet
Selamet
Tövbe
Tevfik ve Hidayet..

İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
"Gençlik çağı nefsin kaynadığı şehvetlerin oynadığı insan ve cin şeytanlarının saldırdığı bir zamandır. Böyle bir çağda yapılan az bir amele pek çok sevap verilir."
bu rüya Size bir uyari bir Hidayet çağrısidır..Allahu Alem..

Kalbinin ışığı yüzüne vuruyor… Hiç konuşmadan oturuyoruz bahçedeki taş havuzun kenarında…
Tahta çitlerle çevrili bahçede yüzlerce gül ve üzerimizde o koskocaman gökyüzünde sallanan milyonlarca yıldız…
Birdenbire çıkan rüzgâr havuzun yosun tutmuş yüzeyini dalgalandırıyor…
Teni ürperiyor suyun… Beyaz nilüferler yer değiştiriyorlar suyun karanlığında…

Havuzun kenarında beyaz bir güvercin bekliyor… Fısıldıyor zihnime: “Kalbini aç ona, haydi durma… Kalbinde olan senin yüzünün ışığıdır
ve bu dünyayı felaketlerden kurtaracak o nurun içinde yazılı olan saklı sözcüktür…”
Öteki gece, hayatın ışığına düşmandır… Şu an mutlu olduğumuz bu huzurlu gece değil, öteki! Hani sürekli bir karmaşa içinde yaşanan,
ayaklarımızın altında toprağın artık görünmediği, üzerinde olması gerekenden daha fazla asfalt, beton, bina, insan ve aracın olduğu o sevgisiz şehir…
Ve o şehrin üzerinde dolaşan elektrik yüklü manasız sözler…

Kalbin içi sessizdir… Kelimeler huzura uçarak gelirler… Kalbin berrak havuzunun çevresine konarlar…
Kalbin cevherini kirletmelerine izin verilmez ters titreşimli kelimelerin… Güzel bir sohbet yapabilmek için kelimelerin önce iç seslerini susturmak,
onları temizlemek, Hz. Âdem’e öğretildiği gibi o ilk hâllerine yeniden kavuşturmak gerekir…

Sonra o kelimelerle konuşulur seninle kalbinin içinden…
Gökyüzünde yıldızlarla birlikte uçuşur O’nun kelimeleri… Ve birden o musiki başlar…
Bütün kâinatta Kur-an’ın eşsiz sesi duyulur… O ses O’nundur… Çağlayan bir ırmak gibi akar gecenin karanlığında…
Ağlayarak secdeye kapanırsın…

O ana kadar taş havuzun kenarından hiç ayrılmayan beyaz Ruh Can güvercin, hayatın sırrını açıklar sana…
Kalbinin Sahibi seni huzura beklemektedir…huzura davet etmektedir...

Gözyaşlarını tutamazsın… Seneler hızla akar gider zihninde ve gözyaşın kadar bir senede huzura alınırsın…
Dünyada akıttığın gözyaşlarının değeri o zaman anlaşılır… Bu hakiki yaşların içinde huzurda, bir çocuk gibi yeniden hayy olursun…
Hayy için atar kalbin… Gözyaşlarının hepsi O’na döner…
Ama sen hâlâ dünyada, cennette o ilk günahı işlediğin andan itibaren kalbinden bu topraklara damlayan gözyaşının içinde bir mahkûm gibi beklersin…
Ne zaman ki Allah seni affeder,kalbine iman Nurunu veririr işte o zaman senin için hayat yeniden başlar …

Ve sen daha bu dünyadan ayrılmadan O’na döndürülürsün…
Ölmeden önce ölür, Hayy olursun…
Ölmeden Önce Ölenlerden Olmak Duâsıyla

Üst Alt