• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Allah'ı anmak

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler, selamun aleyküm ben 45 yaşında bir bayan anneyim. Rüyamda bir cami yakinin da miyim bilemedim ama çokça kalabalık var, ve bir kısmı bayandi. Onlara dönerek orucumuzu ne kadar rahat tutuyoruz Allah'ım benim Allah'ım ışte, yardimi diyorum. Allah'ım diyorum kadının biri bana namaz kılip kılmadığımı sordu. Evet dedim. Sen pantolon da giyiyorsundur dedi, evet dedim. Hep beraber yürürken iki cam arasında 4 adet muhabbet kuşu vardı ona şaşırdım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler..Hayirdir insallah
Bir kimsenin rüyasında Allah'ı andığını ve O'na ibâdet ettiğini görmesi; o kimsenin düşmanlarının şerrinden kurtulmasına, hayır kapılarının ona açılmasına, belâlardan emin olmasına ve yapılması zor olan işlerin ona kolaylaşmasına işaretle tabir edilir.

Namaz çok önemli bir emirdir.,Namaz Salat anlamına gelir.
Kişinin kendisine yardım etmesi anlamındadır.
Siz Allah ı anarsanız,Allah ta sizi anar,bu durumda kazançlı çıkan siz olursunuz...
Siz eğer kendinize karşı kör değilseniz,Allah ı anın. Allah ı anmak onun kapsam alanına girmektir,İşte namazla bunu gerçekleştirmek gerekir.
Neden Namaz,çünkü namaz da fatiha okunur.Fatiha da ,ancak sana kulluk eder,ancak senden yardım dilerim,ayetleri geçmekte ve bu ayetleri söylerken, Allah a söz verilmiş olunur.,

Rüyada 4 adet Muhabbet Kuşu Görmek ;Sevgi, muhabbet ve vuslata ,uyumlu yaşamaya, huzur ve mutluluğa tabir edilir..
hayirli gunler...

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Sağol cevabınız için, bir kul olarak kimse kimseyi uzmesin kirmasin, hele olumsuz hiçbir düşünceye fırsat vermesin. Yaptığımın yada yapacağımin kostasini aramam, amalar var neden huzursuzluklar çok, neden insanlar mutlu olamıyor, sebep aranır.

Üst Alt