• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Allah'ın sesini duymak islami

Cancan1234

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi akşamlar, rüyada Allahı sesini duymak islami yorumu nasıldır. Ben bir rüya gördüm, rüyada Allah'ın sesini duyuyorum ve bize diyor ki; Benim için 7 gün kim oruç tutabilir? Biz de yedi kişiyiz hepimiz 1 gün olcak diye, hepimizde tutarız diyoruz ama tuttuktan sonra öleceksiniz diyor. Tutan gidiyor ve geri gelmiyorlar ama ben kendime sıra gelince orda uyanıyorum, bu ne anlama gelir acaba?

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
İyi akşamlar, rüyada Allahı sesini duymak islami yorumu nasıldır. Ben bir rüya gördüm, rüyada Allah'ın sesini duyuyorum ve bize diyor ki; Benim için 7 gün kim oruç tutabilir? Biz de yedi kişiyiz hepimiz 1 gün olcak diye, hepimizde tutarız diyoruz ama tuttuktan sonra öleceksiniz diyor. Tutan gidiyor ve geri gelmiyorlar ama ben kendime sıra gelince orda uyanıyorum, bu ne anlama gelir acaba?
Allahın sesini duymak, eminde olmaya işarettir.
Yalnız bazı rüya tabircileri öyle rüyanın gerçek değil nefsani olduğunu söylediler.
Rüyanız şeytani bir rüya olabilir kardeşim.
Çünkü Efendimiz şeytani rüyaların insanı üzen rüyalar olduğunu buyurdular. Sizin rüyanızda Rabbin öleceksin demesi açıkça Şeytani bir rüya yani gerçek olmayan bir rüya olduğunu gösteriyor.

Üst Alt