• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Almanyaya gitmek

Azeri_gizi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamlar herkese. ben her zaman ruya gorurum ama benim icin yanliz cok onemli olan ruyayi sizlere gonderirim. Ben bu aksam bir ruya gordum. Bir buyuk yolda almanyaya dogru gidiyordum ve heryer aydinlikti. ( bu arada iki gunden sonra gercekten almanyaya gidiyorum. Bir haftalik tatil icin gidip geri donucem insAllah) tam gece dusenen kadar o yolda yurudum ve artik o kadar karanlik olmustuki hicbisey goremiyordum. bitek ay gorunuyordu ve ayin isigi bitek beni aydinlatiyordu. Ay o kadar isik veriyorduki fazla bakamiyordum. ama bitek beni aydinlatiyordu etrafim hep karanlikti.
Sonra ay gidikce yollar aydinlaniyordu. yollar tam sabah zamani gibi aydinlanmisken 3 tane cok cirkin kopekler gormeye basladim. beni saatlarca izliyorlarmis. Ben saskin gibi onlara bakirken onlar benimle konusmaya basladi. Bana dediler ki gormuyormusun ayaginda yara var ve o yara bize koku veriyor ve o yuzden seni isiracaz. Bende ayagima baktim ayagimda bir yara yoktu ama anladimki onlara bosuna anlatmama gerek yok cunku hangi olay olursa olsun saldirmak icin behane ariyorlardir. bende o anda kosmaya basladim cirkin kopeklerde benim arkamca kosuyorlardi. Sonra elimde bisey vardi kopeyin kafasina vurdum kopek yere yikildi. O zaman yolun sonuymus ve ziplanip bir agactan tutugumu gordum. agac cam agaciydi ve baya buyuk ve hic kirilmak bilmiyordu. O agacta biri vardi ve bana yardim etti. bana bu ruyanin anlamini verseniz cok sevinirim. iki gunde almanyaya gidiyorum ve biraz ucaktan korkum var. size simdiden cok tesekkur ederim yorum etdiyiniz icin. Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler.. Hos geldiniz..
ucaktan Korkucak bişey yok ben yuzlerce kere binmişimdir.Uçağın düşmesi cok az bir ihtimal ve dünyada araba kazaları uçak kazalarının
100000000 katı kadar fazla yani arabayla giderken kaza olup ölme ihtimaliniz daha fazla ..ama sunu unutmayin Kaderinizden kacamazsiniz...

Ecel: İnsanın veya herhangi bir canlının eceli, kendisine tâyin edilen ömürün sonu yani ömrünün bittiği tarihtir..
ecel (ölüm anı), ne ileri ve ne de geri alınır, bu, kesin bir hükümdür.Keza, Allah’ın onayı olmadan da hiçbir şey olmaz.
Bir kimse uğradığı bir kaza neticesinde ölmüşse Allah’ın (cc) onayıyla ölmüştür, kaza neticesinde değil, ölümüne hükmetmemişse bir sebep yaratır, yine kurtarır...
Allah hükmetmeden ölemez, ancak Yüce Allah, ölümüne hükmederse ölür...öldürmeyeni Allah bin ucak öldüremez!!!

Almanya`ya Selametle gidin ve gelin... Hayırlı yolculuklar.Allah karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın .. hayırlı insanlar ile yolculuga cikin!!!

Hayirdir insallah..Rüyada Almanyaya gitmeyi görmek;
Yurtdışı ile ilgili bir miras konunuz,beklediğiniz bir maddi beklentiniz ,İşinizden memnun değilsiniz ve yeni bir iş arıyor genisletmeyi düşünüyorsaniz:
bunlarin çözümlenmesine yorumlanir Allahu alem..

"ve artik o kadar karanlik olmustuki "
Güvenliğinden emin olmadığınız İşlere, olay ve ortamlara girmeyiniz...

"3 tane cok cirkin kopekler gormeye basladim "

yaşamınızda bazı ekonomik ,duygusal güçlükler olduğunu veya Bu rüya size iyi arkadaşlar bulmanızı tavsiye ediyor olabilir...
ehl-i dünya!ehl-i nefis insanlarindan uzak durun!!

Bildiginiz gibi meslegimden ötürü farkli mekanlarin insan , cocuk ve kadinlari ile calismaktayim..
hatta elerinden cocuklari, alinmis hayat kadinlari ile de arada bir calismak zorunda birakiliyorum...
bir yanda evladlari bir yanda nefis ve icinden cikamadiklari bataklik,,,
onlara ilk tavsiyem Arkadaş çevrelerini ve içinde bulunduklari ortami değiştirmek..
köpeklerin ,ulaşamadigi, koku alamadığı temiz bir ortamda hayatlarini Yeniden Başlamak ...

demem o ki Siz kim oldugunuzu biliyorsunuz Hamd olsun!! ama yanlis yanlış yerde,yanlış zamanda ,yanlış arkadaşlarla takilirsaniz :
ayni o ruyanizdaki gibi köpekleri kendinize cekersiniz..de kendinize yazik edersiniz..kötü arkadaş edinmenin her iki dünyada da insanı zarara uğratir!!
bu Size Size seven bir Abla,nasihatti ile ruyanizin yorumudur..
selametle Hayirli gunler...

acilangul1

Azeri_gizi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selam Gonul Sizim. yorumun icin tesekkur ederim ama gercekten basima biseyler gelecegini hissediyordum ve ruyalarimda karisikti bu son gunlerde. Iste bugun Almanyaya giden ucagimi kacirtim :(
Bende baya ucaga binmisim ama bu ucagi hiss etmiyordum. Sanki biseyler olcak gibi. Iste ucak bensiz giti :( baya adam vardi ve sekuriteden gecene kadar ucak artik kapanmisti. :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler kardesim ..Uçağı Kaçirmanızda da bir hikmet vardir!!
"Hayır gibi görünende şer, şer gibi görünende mutlaka bir hayır vardır.."

acilangul1

Azeri_gizi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayirli gunler :) Bende oyle dusunuyorum. bu sabah cok stressliydim. Sonradan dusundum o kafayla yola cikip eskale yapacaktim frankurta ucak degistirmem gerekiyordu. daha kotu ola bilirdi... Kac gundur Allaha namaz arasinda yalvariyordum rahat gidip geliyim diye. Rahat degildim dige hic gidemedim :) Param giti ama canim sag olsun ya. Ama ben bu olaydan baya ders cikartim. tesekkur ederim ve iyi gunler dilerim.

Üst Alt