• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada altın bulmak

suyeşili

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamınaleyküm hocam iyi akşamlar. Ben 22 yaşında bekar bir kızım.şu an okuyorum hem çalışıyorum ailem yanımda değil.
Rüyama geçiyorum şimdi;
Rüyamda koyu kahve bir toprağı kazıyorum ellerimle sonradan bakıyorum ki çeyrek altınlar buluyorum ama bir sürü ve üzerlerinde kırmızı kurdeleleriyle. Neyse ben sevinçle toprağı kazmaya altınları çıkarmaya devam ederken bir beyaz kağıtta mektup buluyorum elle yazılmış, okumaya başlıyorum ama mektubu okurken mektupta yazılanları da ayrıca görüyorum. Mektubun içeriğiyse şöyle hocam;
Bir annenin ölmüş bebeğine yazdığı mektup onun ölümünden dolayı duyduğu üzüntü niye öldüğü falan yazıyor, bütün servetimi bu toprağa gömdüm tüm param senin olsun diyor mektupta,ayrıca ekliyor ben sen bu mektubu ve altınları bulduğunda hayatta olmucam, senden tek bir isteğim var bu varlığımı alırsan eğer bebeğine kızımın ismi (ismi hatırlamıyorum şu an ama kurandan bir kız ismiydi) şu diyor işte çocuğuna bu ismi koymanı istiyorum sadece diyor ve artık hayyatta olmadığını belirten biR yazıda okuyorum son olarak. Hocam rüyadan çok etkilendim acaba yorumu nedir. Şimdiden çok teşekkür ediyorum allah razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli geceler ve HAYIRLI CUMALAR..kardesim.. Hos geldiniz..
Bizlere yaşamımızda Acı Tatlı olayları YAŞATAN her şey aslında Bizim İçimizdekini BİZE göstermek Fark ettirmek için oradadır...
Bu aleme baktığımızda Hakkın fiilini müşahede edeceğiz alem bir ayna olacaktır ve biz bu aynada Hak’kı göreceğiz...

Hz Mevlana "Ne Arıyorsan Kendinde Ara Senin canın içinde bir can var o canı ara!
Beden dağının içinde mücevher var o mücevherin madenini ara! A yürüyüp giden sufi gücün yeterse ara;
Ama dışarıda değil aradığını kendinde ara. "demistir..
Hayirdir insallah..
Rüyada altın bulmak ;gecici gam, keder ve SIKINTILAR yasiyacaginiza..ama toprak guc ve kuvvetir..

Rüyada mektup görmek sevineceğiniz sizi çok mutlu edecek bir haber alacağınıza işarettir..
insanin en son kalesi durustluktur..
Kardesim hayattinizda hep adil olun!Adalet terasizi bir bozuldumu her seyin dengesi bozulur!!
Hukuk adalet dağıtmalıdır; kurallar, kaideler değil...
Geciken adalet, adaletsizliktir..
Bütün kainatın mayası sevgi ve adalettir..

haramdan uzak kalmaniz Rabbim tarafindan guzel bir nimet ile mukafatlandirilacaginiz seklinde yorumlanir..
Rabbim en iyisi bilendir!
Hayat her seye ragmen Allah`a kul olunca guzeldir unutmayin bunu

Ne kadar farklı olursa olsun; Sana ait olmayana tenezzül etme.
Ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme...
Selamet ile hayra kalin...

HicranN

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada altın bulmak ve çalmak

Selamün aleyküm, rüyamda annemlerin evindeyim, babam bana diyor ki annen biryerlere para saklamıştır sen bılıyorsundur diyor. bende arıyorum evi, bir eski para birde altına benzer para buluyorum. eski parayı almıyor babam, altına benzerı olanı alıyor ben bunu sarrafa baktırayım deyıp gidiyor. sonra kaynanamların eski evinin damına gidiyorum. ordan küplerin içinde altınlar bilezıkler mücevherler var onları calıyorum. sonra yaşlı bır kadın gelıyor bana gözcülük yapıyor ben giderken bana benim hakkımıda ver dıyor, ona bir kac tane bilezık veriyorum. kimseye söyleme diyorum gidiyorum arabaya dogru hızla kosarken uyandım nasıl yorumlarsınız simdiden teşekkur eder Allah razı olsun derim saygılar.

Yönetim/Edit: Lütfen imla kurallarına uymadan, nokta ve virgül kullanmadan mesaj gönddermeyin. Mesajdaki nokta ve virgülleri ekledim. Kurallara uymayan mesajlar cevaplanmadan silinmektedir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam HAYIRLI CUMALAR..
Bizlere yaşamımızda Acı Tatlı olayları YAŞATAN her şey aslında Bizim İçimizdekini BİZE göstermek Fark ettirmek için oradadır...
Bu aleme baktığımızda Hakkın fiilini müşahede edeceğiz alem bir ayna olacaktır ve biz bu aynada Hak’kı göreceğiz...

Hz Mevlana "Ne Arıyorsan Kendinde Ara Senin canın içinde bir can var o canı ara!
Beden dağının içinde mücevher var o mücevherin madenini ara! A yürüyüp giden sufi gücün yeterse ara;
Ama dışarıda değil aradığını kendinde ara. "demistir..

Hayirdir insallah..
Rüyada altın bulmak ;zarara uğramaya, gam ,keder ve hakkinizdaki dedikodulara üzülmenize yorumlanir..

Rüyada altın bulmak ve çalmak ;Gördüğünüz rüya ne yazık ki olumsuz mesajlar vermektedir.
Rüyanız, gerçek yaşamınızda tehlikeli bazı durumlarla karşı karşıya olduğunuzu, amaçlarınıza ulaşmak için tehlikeli ve haram yöntemler denediğinizi
yada denemeyi düşündüğünüzü ve aklınızı başınıza almazsanız işlerinizin altüst olabileceğini işaret eden bir rüyadır.

Kul hakkı ve haram ile Saadete ve helal olan bir yere varamayız..
İlahi adalet er geç yerini bulacak ..Her olayin ve aynanın görünmeyen kısmıda var..Allahın hikmetinden sual olunmaz hele adeletinden asla...
İlahi adalet vardır.Ancak bazen Allah hatalı kullarının hatalarını düzeltmeleri için zaman tanır.
Hatta bazen ahirette verir cezasını ki o en kötü olanıdır.
O yüzden bizler görmesek de, bir toz zerresi kadar hata yapan da, toz zerresi kadar iyilik yapandı karşılığını görür,görecektir.

Kendini nefsine köle edip küçük düşürme...Sana verilen vücudun sahibi H.z Allahtır.
Bu güzelliği seni imtihan etmek için Verdi...
H.z Allah c.c. seni insan olarak yarattı,sana akıl ve düşünce kabiliyeti verdi.,
Hayvanlar ne kadar hata yapsalar hoş görülür hayvandır çünkü .!
İçindeki şuursuz Nefis hayvanin,tuzağına düşme!!
Bilki Nefs hayvani doymaz sen ona verdikçe o senden daha fazlasini ister.

Ne yapacaksın aklını kullanacaksın onun maskarası olmıyacaksın.
Hz. Allaha dayanacak Allahın emirlerini yapacaksın.
Aksi takdirde, ona ve şeytana uyarsan hem bu dünyada hem ahirette
kaybedenlerden olur..daha ahirete gitmeden bu dünyada rezil rüsvay olup
haysiyetini kaybedebilirsin...
Allah cc. Yar ve Yardimcimiz olsun.. selametle...

HicranN

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Gönül sızım kardeşim canı gönlümden diyorum Allah sensen razı olsun ve mevlam ne muradın varsa versin yorumunu defalarca okudum kanım dondu.
Yüce Rabbim beni uyarıyormuş bende farkında değilmişim. İyiki varsınız selametle kalın.

Üst Alt