• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada anne görmek ne demektir?

N

nazlı

Kayıtsız
Misafir
rüyada anne görmek ne anlama gelir, rüyada anne görmek islami, rüyada anne hakkında görmek

hayırlı günler dilerim öncelikle
rüyamda annemi özledim dayanamıyorum bende ist yanına gidicem diyorum gidiyorum yol nasıl geçer falan derken hemen varıyorum sonra annemle karşılıklı konuşlurken kaşları dökülmüş anne ne oldu diyorum tedaviden bu şekilde olurmuş diyor bana.

söylemedikleri birşey var diye ağlamaklı zor tutarken kendimi arkasını dönüyor patates buyuklugunda başının arkasında bır şişlik var üstü de damar damar olmuş hemen evin üst katına çıkıyorum çıkarken dermanım kalmıyor yığılıyorum ağlıyorum feryat figan var birşey diye enişdem alıyor çıkarıyor beni sakinleştirmeye çalışıyor.

iyi annen diyor tedavinin etkisi geçiyormuş onlar diyor yalan diyorum neyse bakıyorum sonra bir toparlanma memlekete gidicez hep beraber yola çıkmışız gene hemen bakıyorum teyzem aha vardık hepiniz uyumuşsunuz bak gidiyorduk yoksa nere kadar falan diyor iniyoruz eşyalarımızı indiriyoruz bir beşik aman anneannem bunu teyzeme götürdü niye geri getirildi bu yeri yok diye teyzem geri getirdi zahar diyorum.

neyse evde bi koşturmaca eşyalarımızı çıkarıyoruz annemin arkasındayım ben annem birden durup eyilince benim karnım annemin sırtına doğru sertçe çarpıyor yerde kıvranıyorum annem bakıyor alttımdan kan geliyor banyoya doğru gidiyoruz evimizin diğer aile fertleride panikliyor şalvar gibi mor bi pijama çıkarıyorum komple kan olmuş dokdor var banyoda antepe gitsem ben diyorum yaa bebeğe bişi olursa yada eşim de yanımda olsun diye dokdor gülüyor geç hadi ne gitmesi diyor giriyorum banyoya klozete otur diyor oturuyorum bacaklarım açık annesi gelsin sadece diyorlar annem gelmesin korkar derken geliyor öyle oturuyor dokdorda karşımda oturuyor ee ne yapcaz diyorum beklicez sancın geldimi ıkıncan diyor sancı geliyor bir ıkın iki ıkın hemen oluyor bacağından tutup çıkarıyor bebeği.

suyun banyoda gittiği yarık gibi yer var aman ora kirlidir ordamı temizlicek bebeği derken bakıyorum şöyle su berrak eliyle temizliyor iyi şimdi temizler diyorum anneme diyor ayakda dursun bu silkelensin diyor eşi düşsün diyor ayakda duruyorum ciger gibi bacaklarımın arasından sallanıyor bişi karnıma basdırdımmıda şişimde iniyor oda damar gibi hortum gibi üst üste düşüyor çıkıyor tamam oldu diyor dokdor sonra annemin mi bilmiyorm başka birimi az ötede bebeği sarmalamış almış kucağına dokdorla konuşuyorum ben sen nasıl dokdorsun az güleç ol diyorum gülüyor derken anneme diyorum eşimde yok yanımda neler nasıl olacakdı diyorum böyle değildi hayalimiz diyorum arasam mustafayı inanmaz belkide diyorum öyle uyandım şimdiden tşk ederim yorumlarınız için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum..Hos geldiniz Nazli ..Nur kardesim.
ruyanizi Hayra yoralim ins. Hayr cikar..
İnsanın içinde yaşadığı olaylardan icinde bulundugunuz durumdan da etkilenmis olabilirsiniz..
Sizde biraz da hamileligin son gunlerinde verdigi,degisim hassasiyet ve tedirginliginin de olmasi tabiki cok dogaldir!
Bir kimsenin rüyasında annesini görmesi; değişik şekillerde yorumlanır. Şöyle ki:annenizi gordugunuz sekil ve semale gore de yorumu da farkli yorumlanir..

Annenizin doguma yetisip yetismemesi Allah-in elinde ve yetisip yetismemesi acaba hangisi daha hayirli bunu Rabbim bilir...
Siz sadece Sizin ve Anneniz icin en hayirlisi icin dua edin..kardesim..
İbn-i Sîrîn: Kaşlarınızın düzgün ve eksiksiz olduğunu görmek; süsünüzün eksiksiz olacağına…
Kaşlarınızın döküldüğünü görmek; bunun aksine tabir edilir...ama tedavi sirasinda süs ve ziynetini kaybetsede ins. tedavi sonrasinda tekrar eski guzelik ve nimetini ermesi icin cokca dua edelim kardesim..

hersey gecici her sey imtihan oldugunu unutmiyalim..Denge sistemimizi sağlayan beş temel organa ihtiyacımız vardır.
başının arkasında bır şişlik olmasi anneniz Sinir sistemi merkezindeki rahatsizligi oldugu seklinde yorumlanir..
hani Semazenler dönerken başlarına vertikal ekseni dik bir pozisyon vererek, horizontal (yatay) düzey seklinde tutmasi gerektigini isarettir!
Dogumda anneniz mi esiniz mi olacagi hakkinizda en Hayirlisi diyelim...
yani ikisi bir arada olamiyacak sanki...Allahu Alem..yani ya esiniz yada anneniz olacak sadece
Allah-in izni ve kudretti ile her sey en Hayirli bicimde sonuclanacaktir..
hamileliginizin son gunlerinde endiseden oturu boyle ruya gormus olabilirsiniz..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun nazli nur kardesim...

cOspy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada anneyi hasta gormek

Selamın aleykum tum forum ilgilenenleri ve uyeleri. Allah razı olsun derdime dermanı kattığınız için. Benim ruyalarım genelde korkutur beni etkileri altındayım allah aşkına yardımcı olun. Ruyamda annemi yatarken gordum, ruya goruyor gibiydi suratı şiş ve mosmordu terler dokuyordu. Uyandı veya duzeldi pek aklımda değil genel olarak aklımda kalanlar bunlar. Sonra yuksek bi hanın ustune cıkıyorum ama aşırı yuksek. Aşağıda işinde çalıştığım patronumu goruyorum ve aşırı korkuorum yuksekten. Başka bi sahneye geçiyor ruyam bu sefer teyzemle geziyorum. Mustehcen yerlerini elliyorum ve şehvetleniyorum. Açılıyor saçılıyor sonra yerde bir paket sigara buluyoruz açık seviniyoruz. Sonra cinsel ilişkiye giriyoruz ve ruyalanıyorum. Rabbim hayra yorsun. Onceki konumdan bu yana her gece sıkıntılanıuor ağlıyorum ailemi kaybetmekten korkuyorum. Allah rızasi için yardım edin. Hayırlı gunler. Yaş 16 bu ruyayı gordukten once markette çalışıydum ve ruyadan sonra çıktım ruyayı sabaha karşı gordum cunuptum erkeğim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH ...
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..Annenizi kaybetme korkusu yaşadığınızdan bu bir bilincalti ve Vicdan muhasebesi gereken bir rüya olmasin...
Bir kimsenin rüyasında sağ olan annesini görmesi; rüya sahibinin annesine karşı yerine getirmekle mükellef olduğu hizmetlerini daha dikkatli bir şekilde ifa etmesi gerektiğine işaret eder.

Rüyada Anneyi Hasta Olduğunu Görmek;
üzüntü,Korku, can sıkıcı bir haber almaya işaret eder. Bu haber anneniz hakkında olmayabilir, ancak sanki anneniz hastalanmış şeklinde size bir üzüntü verebilir.

bazen de anneyi "suratı şiş ve mosmordu :görmek;
bazı hastalıklara, sıkıntıya ve karmaşaya delalet eder.çocuklar ile annesi arasında çok güçlü bir bağ vardır
ve anneler çocuklarının ruh durumunu çok uzaklardan dahi hisseder. Onu üzülmüş görmeniz bilin ki büyük ihtimalle size üzüldüğü için olmasin...
yok intihar edecem vs diye konuşuyorsaniz...

Günlük hayattaki sıkıntı,celişki endişe,boşluk Ruh haali ve psikolojisi rüyalarımıza yansımaktadır.Ruh sağlığı bozuk olan insanlarda daha çok seksüel ve düşmanca öğeler görürler..
Allahu alem ama Ben Sizde bazi psikolojik sorunlar olduğunu saniyorum...
Bu sorunlar Cin kaynaklı olabilir belki de olmayabilir.

Beden, beyin ve ruh bir bütündür. Bedenin kimyası bozulursa doğal olarak ruhun dengesi de bozulur...yada olumsuz yönde etkiler..
Ruhun kimyası bozulursa beden hasta olur..

Çeşitli surelerle kendinizi koruyabilirsiniz. Ama bu sorun insanı çok farklı yerlere götürebiliyor.
Allah sizleri korusun ama benim çevremde böyle sesler duyarak en sonunda çıldırıp intihar eden bile oldu...
öncelikle Sizde panik atak ve Anksiyete bozukluğu ya da kaygı bozukluğu dedikleri kişiyi olumsuz yönde etkileyen psikolojik bir sorununuz olduğunu kabul edin .
Ve Doktora gidip ,doktorunuza herşeyi anlatın . Lütfen doktorunuzdan hiçbir şeyi saklamayın...
Evet bu konuda dinde de ilim sahibi alimler var.Garanti olsun diye siz hem bilimsel hemde dinsel destek isteyin...
Yüce Rabbim sizlere şifa versin... Selametle ...

cOspy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun yorumunuz için. Ayriyetten bi sonraki gordugum ruyamda gene aynı sahne fakat annemin suratı kıpkırmızı sanırsınız,boya surulmuş gibi çok korkuyorum ondan sonra gece yarısı sokakta 2 sivil polisle dolaşıyorum birden uzakta çok buyuk kavga oluyo bana koş yakala diyolar ama ben omrumde gormedigim hızla boş ve yokuş bi caddeden yukarı koşuyorum. O sırada benim ustume geliyolar ben geri kaçıyorum derken birden bi doğum gununde bulunuyorum ailem ve ben yengemlere dogum gunu kutlamaya gidiyoruz sanırsam neşeliyiz hepimiz. Birde sandalyenin ustunde siyahlı kırmızılı veya siyahli mavili şort goruyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cümlemizden inş. Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklememek gerekir.
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.)[Buhari]
karışık, aklının,zihninizi de boş bırakarak, şeytanın vesvese ile Gördüğünüz Rüyalar..
Şeytandan hayır yok ki;Şeytanın gösterdiği üzücü rüyadan hayır olsun...sırıtık.:,

Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen güzel hülyalar görür, güzel hülyalar gören de hayatından lezzet alır.

Rüyalar yorumlanmalarına göre üç çeşittir.
Birincisi, korkulu rüyalardır yani kâbustur. Bu şeytandandır. Bu tür rüyaları insana şeytan gösterir.
Bu tür rüyaları kimseye anlatmamak, böyle rüyaların şerrinden Allah’a sığınmak gerekir.

İslam alimleri ve psikologlar, Rüyalari, bakış açılarına göre değişik kısımlara ayrılmışlardır.
İbn-i Hacer ise, rüyayı yedi kısma ayırmıştır:
1- Hak Rüya, Allah tarafından müjde niteliğinde olan rüyalar,
2- Kişinin nefsi ile konuştuğu rüyalar,
3- Şeytanın üzüntü verdiği rüyalar,
4- Arzuların tesiriyle görülen rüyalar,
5- Şeytanın eğlenmesiyle görülen rüyalar,
6- Uyanıkken yapmaya çalıştığını rüyada görme,
7- Karışık, yalancı rüyalar.

şeytanî rüya insanı korkutup üzüntüden üzüntüye sevk etmek için uyku halinde insanın kalbine verdiği vesveseden ibarettir.
Peygamber (sav) şöyle buyurur: Sizden biriniz sevdiği bir rüya görürse o Allah’tandır. Bunun için Allah’a hamd edip rüyasını söylesin. Hoşuna gitmediği bir rüya görürse o şeytandandır. şerrinden Allah’a sığınsın ve onu kimseye de açmasın.

Bu tür karışık,Rüyalari kaale ALMAYIN!!!Allah’a sığınmak en hayırlısıdır..
duaa..

cOspy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok sıkıntılı gunlerden geçiyorum. Ruyalarımı kimseyle paylaşmamayı , o durumlara dusmeyi bende istemezdim lakin beterin beteri var. Nefes alıyosam, elden ayakdan dusmediysem allaha sukrumdendir diye nitelendiriyorum. Ben fazla sukretmeyi bilmem dinimizi tamamıyla nitelendiremem fakat ağzımdan çıkan bir şukur kelamının beni ayakta tuttuğuna inanmaya çalışıyorum. Selametle kalın, allah sıkıntıyı derdi tasayı dusmanımınbaşına vermesin çok zor. Hayırlı geceler ve ilginiz ve sadakatınız için teşekkurler.

Üst Alt