• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada anne sütü içmek

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada anne sütü görmek rüyada anne sütü içmek
Selâmün aleyküm hocam kusura bakmayın bu aralar hasas bir dönem geçiriyorum o yüzden ne sorularımın nede rüyalarımın sonu geliyor. Dün gece başıma gelen bu talihsiz olayı dayımın gelinine anlattım iftiraya uğradığımı söyledim kendisi fal bakar ve dedikleri ne hikmetse er yada geç ortaya çıkıyor bunu dayanarak akıl istedim ondan o da bir kaç fikir önerdi ve bunları yaşayacağımı söylediğini hatırlattı doğru da çıktı ve bu olayın burda kapanmayacağını da söyledi içim içimi yiyor yok yere iftiraya uğradım sonuçta yatmadan önce dua okudum ve uyudum. Rüyamda yengeyi gördüm ve ben ona fal bakmaya tövbe ettiği mi söylüyordum o da bana fal önemli değil der gibi bir bakış fırlattı ve bana al biraz sütümü iç geçecek dedi bir kaç damla sütünü sağdı ve bana kaşıkla mıydı yoksa elinden mi verdi hatırlamıyorum, ben sütü içmeye yutmaya çalıştım tiksine tiksine yutmaya çalışıyordum, süt çok çiğ geliyordu bana, sütün tadı koyun sütününün çiğ halini hatırlatıyordu(içerken bile bu his uyanmıştı rüyamda) sütü daha tam yutmadan yengemin kaynanası ile karşılaştık ve ben zoraki yutmaya çalıştığım sütün sebebini soracak yada başka birşey olacak derken korku içindeyim o da şüpheli şüpheli bakıyordu bana ve uyandım :(

Bu rüyaları neden görüyorum acaba bir mesaj mı yoksa başka bir şeymi?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
her konuda korku,panik Suizan ederseniz;ruh sağlığınızı bozarsanız .. şek-şüphe den uzak DURUN....
Bazen son sürat Hayat yolunuzda gidersiniz...Hayatınızda her şey yerli yerine oturmuştur. Düzeninizi kurmuşsunuzdur.hayattan keyif de alıyorsunuz !
Tam da mutluluk durumunda birden önünüze bir taş çıkıverir. Birden şaşırırsınız. Süratiniz kesilir, hatta durursunuz. Ve şöyle bir etrafınıza bakarınız...

Nereden çıktı şimdi bu taş böyle ! Her şey yolundaydı. Sizin mutlu olmaya hakkınız yok mu ? Daha bu yolda planlarınız vardı. Adım adım onlara doğru gidiyordunuz.
Daha fazla çabalamaya, didinmeye, üzülmeye gerek kalmamıştı. Nereden çıktı bu taş böyle !

Sorunun cevabını verebilmek için ilk önce lütfen taşa kızmayın. Onu kabul edin, ona teşekkür edin. Bilin ki size bir mesajı var. Sizi olgunlaştırmaya çalışıyor...
Yolunuzdaki bu taş, belki bir huzursuzluk, bir eleştiri, bir hastalık, bir kayıp,bir iftira da olabilir..ilk önce Kendinize gelin kendinize!!
Her şey bir gün değişecek, dönüşecektir. Korkunun esiri olmayin!!Yolumunuza çikan bu engelerin bir imtihan vesilesi olduğunu unutmayin..
İnsan Hayırla da şerlede ,birbirimiz ile de imtihan ediliriz..kime Nee söylediğinize dikkat edin, taşa çarpmayın...

Rüyada anne (insan ) sütü içmek ;
(annesinin sütü hariçinde ) kafanızı gereksiz yere bazı sağlık sorunlarına taktığınızı ve boşu boşuna hem kendinizin hem çevrenizdekilerin moralini bozduğunuzu simgeler...

Allah'ın izni olmadan hiç kimse Size zarar veremez.
Allah'a sığının vesvese ,fala, Falciya değil!!! Allah cc Sizi kurtuluşa Vesvese, korku ise Sizi Ruh hastaliğina ve yanlizliğa götürür...selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Nazlı Kızım..
İnsan dünyaya geliyor ve yaşamayı öğrenmeye çalışıyor. Çünkü hiç kimse doğuştan kendisinin nasıl bir hayat beklediğini, nelerle karşılaşacağını, ancak yaşadıktan sonra öğreniyor.
Ve yaşamak o kadar zorluyor ki seni. Çünkü hayat sandığın kadar toz pembe olmuyor. Sandığın kadar güzel geçmiyor.
Büyümek sandığın kadar anlamlı olmuyor ve sevmek karşılık bulmadığın da hiçbir değer ifade etmiyor. Çünkü bu dünya her şeyiyle bir bütün.

Bir gün gülüp, deli dolu neşelenip ertesi gün acının koynunda bulabiliyorsun kendini ve dudaklarını ıslatan gözyaşlarına boğuluyorsun her gece.
Çünkü bu dünya sana her şeyi yaşatıyor. Her şeyi... İyiyi de kötüyü de, nefreti de sevmeyi de kendini kontrol etmesini de,Hayat Seni öyle olgunlaştırmaya çalışıyor.

Asla tek taraflı bırakmıyor. Nasıl ki hep mutlu olamayacağın gibi hep de üzgün olmuyorsun. Belki de dünya seni böyle adam edeceğini düşünüyor böyle olgunlaştıracağını.
Türlü türlü şeylerle sınıyor işte. Kaçmak istiyorsun. Tüm bu sıkıntılardan, tüm bu buhranlılıklardan, hayattan kaçmak istiyorsun. Çünkü bu dünya bazen çok fazla üstüne geliyorr..
ve Seni her An Sevdiklerin ile imtihan ediyor...HAYAT SANA DERSINI VERIYOR....

Hani derler ya hayat bir sınavdır diye gerçekten de öyle. Her gün bir sınava giriyoruz. Kimisi kalıyor. Çünkü onlar hiç çalışmamışlar, hiç denememişler.
Bir şeyler de karalayamamışlar ki bir kaç not almak için. Ama bazıları çok iyi çalışmış oluyor. Ve tam puanla geçiyorlar. bu olanlar Seni HAYATTA HAZIRLIYOR...

acilangul1

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm gönül sızım, ben daha önce pek önemsemiyordum öylece baktırıyor idim ama düşününce yanlış yaptığımın ve yanlış yolda olduğumu anladım bu olayı yaşadığım günden beridir tövbe ettim fal bakmaya. herşeyi oluruna bıraktım ama ister istemez başımı yastığa koyduğumda aklıma geliyor ve üzülüyorum tekrar.özelden mesaj atma hakkımız olsaydı size de akıl danışmak isterdim.hayırlı geceler

Üst Alt