• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada anneanne görmek

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler kardesim. Dün gece etkilendiğim bir rüyamı daha paylasmak istiyorum sizinle.
Ben dün rüyamda anneannemi namaz kılarkan görüyordum. Gerçek hayatta anneannem hala yaşıyor. Rüyamda namaz kılıyor nenem ve kendisi oturarak namaz kılar yaşlı olduğu için, yine oturmuş şekilde fakat yanda beyaz giymiş bir şekilde görülüyor ben ve herkes tarafından. Ayakta namaz kılıyor görüntüsü var ve nenem oturmuş namaz kılıyor. Biz o görüntüyü görünce diyoruz ki allah nelere kadir kadın oturarak namaz kılıyor ama ayakta görünüyor yani ruhani bir takım görüntü görüyorum rüyamda. Sonra babam camiye gitmek için hazırlanıyor. Rüyam bu kadar yorumlarsanız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı günler Hayirdir insallah..
Allah cc. anneannenize herseyin HAYIRLISINI versin O ne guzel Saliha bir insan...

Ölüm Güzel Şey
Ölüm güzel şey,budur perde ardından haber...
Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber?...
Öleceğiz müjdeler olsun,müjdeler olsun !
Ölümüde öldüren Rabbe secdeler olsun!

sonBahar93

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada anneanne görmek

Merhaba Hayırdır inşallah gündüz niyetine... Rüyamı sabaha karşı gördüm. Anneannemin odasını normalden daha büyük gördüm ve içinde sıralar vardı. Içinde de ben, arkadaşlarım ve öğretmen vardı. Sonra içeriye uzun boylu bir bayan girdi. O öğretmen yerine teyzemi gördüm. Öğrencilerden biri yemek dağıtmaya başladı ve üç çeşitti. Ben patatesli olanı seçtim fakat sonra nohutlu pilav canım istediyse de konmuştu çoktan ben de patatesli olanı aldım. Sonra o uzun boylu bayan balkona çıktı. Balkona bakınırken bir anda balkonun ışığı sönüp yandı. Teyzem de ordan rahmetli seni özlemiş dedi yani anneannem. Sonra birkaç defa daha denedik her seferinde aynı şey oldu. Her balkona girdiğinde ışık sönüp yandı. Bu sefer de teyzem balkona anne ben geldim diye seslenerek girdi ve ışık bu kez daha fazla sönük kaldıktan sonra yandı. Uzun boylu bayan normalde kapalıymış ama bize saçı açık gözüktü. Ilte o bayan balkon camından kafasını uzatıp bakarken cam yavaş yavaş aşağı doğru kapanmaya başladı. Ben de bunu görünce elimi camın altına koydum kapanmasını engellemek için. Bu sırada camda bi yansıma farkettim anneannemin bir kısmı gözüküyodu fakat aynaya ters yansımıştı. Kafamı sağa doğru çevirdiğimde ise anneannemi genç bi şekilde gördüm. Hiç kırıldığı yoktu, yüzü dolgundu, cildi pamuk gibi beyazdı ve başörtülüydü. Camın kenarında durmuş ağlıyordu. Ben de anneannemi görünce ağlamaya başladım. Bunlar olurken uzun boylu bayan anneanneme doğru yaklaştı ona dokunmak istedi. Ona dokununca sanki kaybolacağını bunun Allah tarafından malum olduğunu hissetmiştim. Ben uzun boylu bayana dokunma dedikçe o yaklaşıyordu. Ben de bi yandan anneanne seni çok özledim gitme diyerek ağlıyordum. Derken o uzun boylu bayan tam dokunurken anneannem yavaşça kayboldu. Annem de yanımdaydı anneannemi gördüğümde. Sonrasında ise bizim eskiden oturduğumuz evi gördüm. Bahçesinden eve doğru giderken sürekli ağlıyodum anneannem için. Uzun boylu bayanı normal hayatta da tanımıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada anneanne görmek ;
karakter, beslenme, sığınma, çözülemeyen sorunlar anlamlarını simgeler. Zihninizi meşgül eden olayları, Bununla başa çıkma yolları aradıgınızı, Çözülemeyen sorunlara işarettir.

Anneanneyi hasta, üzgün veya ağlarken görmek;
yanlış yolda ilerlediğinizi, görev ve sorumlulukları ihmal ettiğinizi ifade eder.
insan ve olaylara daha geniş ve Hikmet gözü ile bakabilirseniz ancak gerçeği görebilirsiniz...Selametle..

Kimimiz sadece yılda bir kez Son-baharı,yaşarız kimimiz de duygularıyla her an. Bir çok insana hüzün verir ama bir çoğuna da yeniden doğmayı,
umudu,tekrar baştan sevmeyi öğretir.Her son Bahar bir başlangıçtır aslında. Her sonbahar da yeni bir ilk-bahar dır...

acilangul1

kale

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Anneanneyi görmek

Selâmın Aleykum

Eşimle olan durumumu size yazmıştım, ayrıldıktan bir hafta sonra rahmetli anneannemi gördüm, üzerimde çok hakkı vardır.

Rüyamda anneannem kabrinden kalkıp yanıma geldi, beyazlar içinde idi. Etrafımda gülüp oynuyor dans ediyordu. Hiç konuşmadık ve kendisine hiç birşey vermedim vede almadım. Karnını doyurdu, yedikleri çok güzeldi ve kendisi neşeliydi. Daha sonra tekrar gülüp oynayarak kabrine yatı. O gün içimde bir huzur vardı.

Emekleriniz için Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada anneanne görmek ;
karakter, beslenme, sığınma, çözülemeyen sorunlar anlamlarını simgeler. Zihninizi meşgül eden olayları, Bununla başa çıkma yolları aradıgınızı, Çözülemeyen sorunlara işarettir.

Dans ettiğinin görülmesi ise ahirette huzurlu olduğunu müjdeler,Mekani Cennet olsun..Selametle..

Z

zeynep erbili

Kayıtsız
Misafir
Rüyada vefat eden anneanneyi görmek

Rüyada vefat eden anneanneyi görmek nasıl yorumlanır?
Geçen sene vefat eden anneannemi rüyamda gördüm banyoda oturmuş duş alıyordu. Sonra onun yanında gittim dur sana yardım edeyim dedim, saçları hala eskisi gibi örgülüydü, önce saçının örgülerini açtım, sonra başına vucuduna su dökerek yıkamaya başladım. Yorumunuzu merak edıyorum hosam sımdıden cok tesekur ederım.

Ü

ümmü zeynep

Kayıtsız
Misafir
Rüyada anneanne görmek

Hayırlı cumalar, rüyada anneanne görmek, anneanneyi başka bir varlık olarak görmek nasıl yorumlanır? bende gördüğüm bir rüyadan bahsetmek istiyorum, yorumlarsanız sevinirim. Gece geç saatlerde tanımadığım bir evdeydim. Annem vardı yanımda. Daha sonra anneannem geldi fakat onu gün içerisinde bir kaç defa görmüştüm. O saatlerde anneannem pencereden geldi ve annem yanına gitti. yüzü farklıydı anneannemdi fakat başka bir varlık gibiydi. Annem gel korkma dedi ve elimi onun yüzüne uzattı. uzattığı an elim uyuştu. Benden korkma dedi ve yüzümü öptü koku duymadım fakat içime çirkin bir his doğdu bunun anlamı nedir şimdiden teşekkürler.

Üst Alt