Merhaba, geçen gece rüyamda araba satın almaya gittiğimi gördüm. Araba çok temizdi. Araba biraz eski modeldi yani 1995 - 1998 model gibi. Sadece birkaç eksiği vardı, marka logoları sökülmüştü. Motoruna baktım çok temizdi ama motorun üstü kapalıydı sanki motor yoktu gibi. Satıcıya fiyat sordum; '' abi bana 500 liraya mal oldu'' dedi. gönlümden geçen rakam 700-750 liraydı fakat yanımda iş arkadaşımda vardı. İş arkadaşım satıcının duyacağı şekilde ''800 lira verilir buna'' dedi. Biran şok oldum belli etmedim. Neden o kadar yüksek fiyat söylediğine anlam veremedim, sessiz kaldım. Sonra satıcı tamam 750 lira ver tamamdır dedi, adeta gönlümü okudu. Bu rüyanın anlamını rica edebilir miyim.
Ertesi gece ise yeni model mavi bir arabaya baktığımı gördüm, içinde sahibi bir kadın oturuyordu ama sadece bu kadarını hatırlıyorum rüyanın. Adım Emre yaşım 32 evli ve bir kız babasıyım. Lojistik firmasında çalışıyorum.
Hayırlı günler... Teşekkürler...
Ertesi gece ise yeni model mavi bir arabaya baktığımı gördüm, içinde sahibi bir kadın oturuyordu ama sadece bu kadarını hatırlıyorum rüyanın. Adım Emre yaşım 32 evli ve bir kız babasıyım. Lojistik firmasında çalışıyorum.
Hayırlı günler... Teşekkürler...