• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada araba görmek

mimi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada suda kayan arabada gittigini görmek

Selaminaleyküm,
Rüyamda 12 yil önce vefat etmis olan babamin kullandigi bir araba ile su üstünde kayarak gidiyoruz ve gittigimiz yol yani üzerinde ilerledigimiz deniz ya da göl, aslinda bizim hep kestirme olarak kullandigimiz bir yol oldugunu anliyorum sonra. Bizim karsi yolumuzdan da 3-4 kisi su üstünde kosarak yanimizdan geçip gidiyor. Yolun sonunda gitmek istedigimiz yere geldigimizde, araba geri geri o su bulunan yerden karaya açilan bir garaj çikisindan çikmak için hamle yapiyor, o ilk hamle ile bir garajin tahta olan bir kenarina çarpip biraz zedeliyor, fakat ikinci denemede araba (içinde de biz duruyoruz) rahatlikla disari çikiyor hiç problemsiz. Geldigimiz yer eskiden oturdugumuz bir yer olarak gözüküyor rüyamda. Sonuç olarak o garajdan arabayla çikisimizla uyaniyorum ve çok huzurluyum rüyamdan uyaninca. Yorumlarsaniz çok sevinirim. Tesekkürler.
Hayirli günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun.
Allah cc. babanıza rahmet eylesin yerini cennet eylesin onu Duanizda unutmayin..
Rüyada su üstünde herhangi bir araba görmek;
rüya sahibi için geçim hususunda aldığı tedbire ,yol ve yordama işarettir.

"ilerledigimiz deniz ya da göl, aslinda bizim hep kestirme olarak kullandigimiz bir yol oldugunu anliyorum sonra. "
unutmayin bazen de Hayatta da kestirme yollar bir çok kazazede ile doludur...temkin ve tedbir Ya Hu...
Bazen her şey yolunda gitmeyebilir, sende aynı yolu yürümek zorunda değilsin zaten!!geçim hususunda farklı yollar ,
farklı rızık kapılarını denemeniz gerektiğine yorumlanır..

Rüyada suda kayan arabada gittigini görmek ;
sıkıntı ve kederlerden kurtulacağınıza delalet eder.

"o garajdan arabayla çikisimizla uyaniyorum ve çok huzurluyum"
İçinde bulunduğunuz durumdan zorluklar ile de olsa darlıktan genişliğe, ferahlığa huzura çıkacağınıza işaret eder.selametle..

feyzullah

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada beyaz araba görmek, rüyada araba görmek tabiri.
Selamın aleykum, hayır olur inşallah ben rüyamda beyaz bir araba ile sevdiğim kız arkadaşımın evine gittim ve binanın yüzü beyaz ama eve girdiğim zaman içerisi çamurdan bir duvar vardı ve davul zurna vardı. Birde evin bahçesinde mezar vardı bu mezarın kenarına ben yüksekten toprak doldurdum. Lütfen bu rüyama yorumlarinizi bekliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Araç amaca götürdüğü için önemsenip kıymet atfedilir..araç ile amacı karıştırma gafletine düşmeyin..
araç amacı belirler..bunu da Unutmayin..

Rüyada beyaz araba görmek;
Hayatınızda huzur gereksinimi çektiğinizi ve aradığınız huzura kavuşmak için yapmanız gereken kimi şeyler olduğunu gösterir.
Bildiğiniz gibi beyaz her hem gerçek hayatta hem rüyalarda aydınlanma, aydınlık, ferahlık, huzur, saflık ve güzellik sembolüdür.
Gördüğünüz beyaz arabanın durumu veya rüyada geçen olaylara göre rüya yorumlanır.

Rüyada beyaz araba kullanmak;

Hayatınızda çok büyük bir duygu yoğunluğu içinde olduğunuza yorumlanır.Beyaz otomobil sürmek rüyalarda her zaman iyidir ve güzel gelişmeleri işaret eder.

"eve girdiğim zaman içerisi çamurdan bir duvar vardı ve davul zurna vardı. Birde evin bahçesinde mezar vardı "

evine girdiğin kişi, istemediği bir duruma girer ve birlikte sıkıntı yaşayacağınıza işarettir...
Bu bir ikazdır haal ve Davranışlarınıza dikkatli olunması gereken olayların yaşanacağına Tedbir ve Temkin Ya Hu...selametle..

beyazkuğu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada üzerimden araba geçmesi

Selamın aleyküm
Rüyamda karşıdan araba geliyor.bana çarpacak öleceğim diye düşünürken kelime i şehadet getiriyorum.araba üzerimden bana hiç deymeden geçiyor.
ALLAH RAZI OLSUN

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada üzerinden araba geçmesi

Rüyada üzerinden araba geçmesi ;
Rüyanda üzerinden araba geçmesi ama ona bir şey olmaması gerçek hayatta gereksiz korku ve endişeler taşıdığınızı temsil etmektedir..
kendinizi toplamalısınız..Allah yardımcın olsun ...selametle
..
acilangul1

8823

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm canım ablacım, rüyamda beyaz pejo arabanın yanında duruyordum iş çıkışıymış ve şofor arabadan iniyor, araba hareket etmeye başlıyor bende koşarak arabanın dümenine sarılıyorm ve sürmeye başlıyorum ama direksıyon bir sağa bir sola dönüyor, kontrol etmekte zorlanıyorum. Arkamdan insanlar koşuyor beni kurtarmak için, durmaya çalışıyorum duramıyorum çünkü fren tutmuyor. Ben hiç bir yere çarpmadan gidiyorum ama yollar topraklı, bahçeler var, yeşil otların üzerine geliyorum ve yüksek toprağn üzerinde duruyorum, hareket edemiyorum, korkoyorum düşücem diye. Sonra eşim geliyor beni arabadan çıkarıyor annem, kızım, kız kardeşim hepsi bana sarılıyor. Şunu belirteyim dıreksıyon çok güzel ve lükstü, pedallar ve frende öyle yani araba yeniydi ve ben arabada tek başınaydım, birde arabaya binmeden önce bir metre uzaklıkta altı yedi tane sıralanmış beyaz büyük otobüsler vardı. Yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun, allaha emanet olun insallah.

YÖNETİM/UYARI:
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/36000-ruya-yorumu-isteyenler-lutfen-okuyun.html

https://www.islamiforumlar.net/yonetimden-duyurular/37175-dikkat-dikkat.html

manzaraa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada araçlar görmek

Selamunaleyküm arkadaşlar. Öncelikle böyle bir site oluşturduğunuz için teşekkürler. Rüyama gelince evimin 3. katından aşağıya kömürlük tarafına bakıyordum. Hava karanlıktı pusluydu. Evimin kömürlük olarak kullanılan alt katından rengi siyaha yakın koyu gri renkte bir araç çıktı (eskiden tüp taşımak için kullanılan arkasında açık yüklüğü bulunan arabaya benziyordu). Sonra kafamı kaldırıp evimin yanındaki boş alana baktım bu sefer hava çok aydınlıktı (güneşli günde öğle aydınlığı gibi).Ve de orda 10 a yakın araç vardı. Kimi otomobil kimi küçük kamyonet kimi küçük çekiciydi. Bazıları park halinde. Bazılarıda sanki park etmek için küçük manevralar yapıyor gibiydi. Sonra rüyam son buldu. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyanız hayr Olsun.
Araç nedir: Bir iş yapmakta ya da sonuçlandırmakta yararlanılan nesne, alet, enstrüman; taşıt.

Rüyada araç görmek ;
amaç mı, Araç mı ..?Kullandığımız araç-gereçleri hayatımızın bir parçası olarak görmek yerine hayatımızı kolaylaştıran parçalar olarak görmeye başlarsak kazanmaya da başlayacağız.
Kişilerin kendilerini geliştirmek yerine kullandığı cihazları geliştirme çabaları hayretle karşılanacak cinsten. Yaptığımız işi, okuduğumuz okulu, sahip olduğumuz eşyaları kendimizi geliştirmek adına kullanmaya çalışırsak daha güzel yarınlara uyanacağımızı düşünüyorum.

Buradaki sorun hayatımızdaki dengesizlikten kaynaklanıyor. Ayarlama, zamanlama yapamamaktan kaynaklanan sorunlar karşımıza farklı olumsuzlukları çıkarıyor. Bu durumda yapmamız gereken elektronik aletler ,araçlar ile değil de insanlar ile iletişim kurmaya çalışmak, orjinal olduğumuzu hatırlamak ve insanın insan ile beslendiğini unutmamak.

"Hava karanlıktı pusluydu.Evimin kömürlük olarak kullanılan alt katından rengi siyaha yakın koyu gri renkte bir araç çıktı"
büyük olasılıkla sizi temsil ediyor, negative, olumsuz,karamsar, sinirli, asabi ,hayatınızda ki belirsizlikler.....amaç mı, Araç mı... nereye gidiyorsunuz...? Düz bir çizgi halinde mi yoksa virajlı bir yolda mı? kişinin geçim vasıtalarına tabir edilir...

kişinin şimdiye kadar hayatında yapmış olduğu güvensiz hareketler hakkında ilerleme içinde olduğunu ve bunlardan ders çıkarıp adımlarını daha dikkatli atacağını ,bazı olumlu gelişmeler yaşayacağını ifade eder.

Rüyada araç görmek;
çalışma yaşantınızda maddi açıdan güvende olduğunuza ve temkini elden bırakmamaya tabir edilir.selametle..

manzaraa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
acaba o aydınlık park halındeki vede hafif manevra yapan araçlar neyi temsil ediyor olabilir.

Gönül sızım...
enerjinizi size fazla yararı dokunmayacak alanlara boş yere harcadığınızı, zamanın kıymetini bilmediğinizi işaret etmektedir ..
manevra yapan araçlar doğru zaman ,doğru araçlar beklerken kendinizi maddi, manevi, ruhsal, kişisel olarak geliştirmeniz gerekir ki ferahlık, huzur ,selamete ereseniz...

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/39139-arac-ile-amac-arasindaki-fark-nedir.html

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda kendi arabama biniyordum. Direksiyon birden yan tarafa kayıyor. El frenini kullanarak tamirciye götürüyorum. Orda merdivenler var arabamı çıkarıyorum ama arabam hafif ve böyle yorgan gibi sırtıma alıp çıkarıyorum. Sonra tamirci onarmaya çalılıyor.

Gamze17

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada arabanin gölete uçtuğunu gormek

Selamun aleykum hayirli sabahlar ruyamda eşimle birlikte bir yerden baska biryere esya tasiyoruz yeni araba almisiz ama cok eski bir model diger arabamizin yakınına bırakmışız arkamizi döndüm bir baktim araba park edilen yerde rampada duruyordu ordan parcalanip ucuyor deniz yada nehir bilemiyorum esim arkasından kosuyor ama yetisemiyor yorumlayabilir misiniz acaba ne anlama gelir tskr ederim şimdiden

Üst Alt