• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arı görmek

Kunfeyekun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada arı sürüsü görmek rüyada arı görmek rüyada renkli arılar görmek
Selamun aleyküm kardeşim.Size az önce gördüğüm bir rüyayı anlatacağım.Hayırdır inşallah.Rüyamda nerde olduğumu bilmiyorum fakat depo,bodrum kat gibi bir yere giriyoruz.İçeri girerken sanki örümcek ağları sarkıyordu sağdan soldan onlar bize bulaşıyor biz onları elimizle temizleyip giriyorduk.Girdiğimiz yerde 2 adet sarkan şey vardı bunun etrafında da bir sürü arı vardı.Ama sanki iki arı toplululuğu ama içlerinden büyük bir arı varmış da biz bu iki arıdan birini bir şey için arıyor hangisi olduğunu tespit etmeye çalışıyorduk.Bir taraftan da arılardan çok korkuyordum en son off gibi bi sprey ilaç var mı dedim,verdiler.Bu şekilde iki arı topluluğu gördüm.Bu gece istihareye yatmıştım zorlaşan evlilik işim için hayır mıdır diye.Rüyada ortam nemli ve karanlık gibiydi ve de uyanınca aklıma arı gördüm sarı renk,sanırım hayırsız gibi bi düşünce geldi.Ama arı renklerini sarı şeklinde hatırlamıyorum sadece uçuşan şeyler gördüm ama arı olduğunu biliyordum,türünü bilmiyordum.Tabir eder misiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam kardeşim,rüyanız Hayr olsun
Rüyada bodrum katı görmek;
Kişinin içinde bulunduğu ruh haline bağlı olarak yorumlanır.bunu ben bilemem sadece Siz ve Allah cc. bilir..
psikolojik danışmanlık yapan bir insan olarak bana sorarsaniz..EyvaAllah..
-rüya sahibinin içinde olduğu manevi çöküntüye, yaşadığı mutsuzluğa, hayal kırıklıklarına, korkulara ve dertlere ve kişinin kendini kötü hissettiğine,
daraldığınıza yorumlanır.bilinçaltinızdaki memnuniyet düzeyinizi ,sezgilerinizi ifade eder......

Rüyada Bodrum Katına,inmek ya da bodrum katında olmak;
ruhsal anlamda dibe çökmeye, kötü duygular ve tecrübeler yaşamaya alamet eder.
Rüyayı gören kişinin çok zor günler geçireceğine içinden çıkılmaz durumlara düşmeye ve karasız kalmaya, Rüya sahibi doluya koysa almayacağı,
boşa koysa dolmayacağı olaylar yaşayacak işaret eder.
bazen de gerçekleri anlamak için sanırın dibe vurmak gerekiyor..
güneşi görebilmek için , tekrardan yüzeye çıkabilmek için ve yüzeye anlam katabilmek için dibe vurmak gereklidir ve ruhu yıpratan bir süreç
olmayıp kişiyi güçlendiren , kişiyi dervişleştiren ,insanı olgunlaştıranbir süreçtir .

"İçeri girerken sanki örümcek ağları sarkıyordu sağdan soldan onlar bize bulaşıyor biz onları elimizle temizleyip giriyorduk."
Rüyada Örümcek Ağı Temizlemek
Rüya sahibinin yoklukla geçen hayatından bıktığına, zengin ve Mevki sahibi olmak için her yola başvurabileceğine tabir edilir.
deselerde psikolojik yorumu farkli;
Rüyada Örümcek Ağı Temizlemek;
içinde bulunduğunuz durum, örümcek ağları gibi zihninizi sarmış,sağlıklı bir şekilde düşünemiyorsunuz.. bir süreliğine bu olanlari bodrum katina
rafa kaldirin!!önemli olan neyi istediğini bilmek...

Allah'a sığınıp sabırlı davrandıkça daha bir yoluna giriyor her şey...Sürekli düşünmek,bunu sıkıntı haline getirmek davranışlarımızı,sözlerimizi, düşüncelerimizi Sağlığımızı,işimizi Olumsuz etkiliyor farkında olmadan.
Çok iste tabiki ama bunu dert edinerek değil..Çünkü dert edinmeye başladığımızda olumsuzluklar daha bir büyüyor gözümüzde.
Elbette olumlu düşünmeli,istediğimizde sebat etmeliyiz ama hayırlısını dileyerek vaktini zamanını bekleyerek.
Bir şey olması gereken vakitte olmadı mı çoğu zaman hayal kırıklığı ve mutsuzluk getiriyor..
Ne kadar istediğimiz bir şey olsa da..Onu Nasıl beklediğimiz de çok önemli !!O yüzden dert etmemeye bak,bunda da vardır bir hayır de...

" Değiştirmeye gücünüzün yetmediğine sabırlı olun, ta ki Allah onu değiştirinceye kadar. " Vakti zamanı gelince her şey oluverir....
İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerekli belki zamanı değil!!zamanı gelmemiştir..bir şeyi çok istediğin takdirde olmuyorsa vardır bunda bir hayır demek lazım,olmuyorsa bir sebebi vardır bellıkı hayırlı zaman gelmemiş daha ...

Rüyada arı görmek ;

Zenginlik, iyi şanslar, uyum, yaratıcılık ve mutluluğu simgeler. Genel ifade ile olarak Arılar sıkı çalışma ve çalışkanlığı ifade eder.
"Ağzında bal olan arının,annesinin kuyruğunda iğnesi vardır"Unutmayin...

Herşeyin bir sebebi hikmetti vardir..bazen bize "şer "gibi görünsede,her işte bir "hayır" vardır..
Bizim şer sandıklarımızda hayır, Hayır sandıklarımızda şer olabilir.

Künfeyekün, yasin son ayetlerde geçen, "O ol der ve oluverir" anlamında..Biz çok istesek de Allah istemedikçe bu evlilik olamaz...
O cc. Ol der ve olur! Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur. babanin dilli tutulur..Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür,
Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler.
Sen Hakk'a tevekkül kıl. Sabreyle ve râzı ol. Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler..

Kunfeyekun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sizden razı olsun.O kadar doğru söylüyorsunuz,o kadar iyi geliyorsunuz ki.Bekliyorum ben de,çok isteyerek,gönlümdekini hakkıma hayırlı kıl diye dua ederek ve de sabırla,duayla bekliyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Dua ediyor,dua bekliyorum...

etooo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm hocam, rüyamda evimin mutfağında arılar vardı ben o arıları öldürmek için sinek ilacı kullanım 1 taneydi ve çoğaldı, eşek arısi var 1 tane, beni çok soktu. O sırada yatak odamızdan sesler geldi eşim yatıyordu yatağında ve bi baktım dis kapı açık kapıya yöneldim elinde bir bıçakla çocuk bekliyor hemen kapıyı kapattım. Birden eşiminin başında Kuranı kerim okuyan bir ama adam böyle nur yüzlü falan değildi orta yaşlarda bir adamdi kolundan tuttuğu gibi dışarı attım ve uyandim. Bu rüyaların birbirleriyle bağlantısı varımdır hocam.

Üst Alt