• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arkadaşını görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykümselam mksaglam kardeşim Rüyaniz hayr olsun
Rüyada arkadaş görmek ;
hayatınızda bir liderlik rolü almak ve durumun kontrol altında olduğunu göstermek gerektiğini simgeler.
Rüyada kız arkadaş, erkek arkadaş, okul arkadaşları, iş arkadaşı, mahalle arkadaşı, çocukluk arkadaşı, sokak arkadaşı, takım arkadaşları, çocukluk arkadaşı,
gibi terimlerin rüya yorumları farklıdır..

Rüyada cüce birini görmek;
yakın çevrenizle birtakım sorunlarla karşı karşıya kalacaksınız demektir. Beşer zulmeder, kader adalet eder.
Olaya kader noktasından bakanda ne gam olur ne de keder. (men amene bil kaderi emine minel keder) yani kadere iman eden kederden emin olur ..

Rüyada kelime-i tevhidi söylediğini gören;
kimse, borçlu iseborcunu öder, sıkıntılı bir hali varsa sıkıntısından kurtulur. Geçim sıkıntısı çekiyorsa bu sıkıntıdan kurtulacağına alamet sayılır.
Tevhid Kelimesini açıkça söylediğini gören insan dinde salah üzeredir.

Sıkıntı, dert, keder, zorluklar insanı Allah'a yaklaştırır.. Bizim her ya Rabbi, dememiz Allah'ın ...Ey Kulum diye icabet etmesine vesile olur..
hayatın devamı için gerekli olan unsurlara; ve onemlisi de bu günlerde SABRA ihtiyaciniz olduguna işarettir...
Hayat karşısında müsbet tavır almanın şartı, olaylar karşısında, duygusallığa kapılmadan, akılcı yoldan, en güzel şekilde tepki göstermek ..gösterebilmek...
Sorunlardan kaçmak yerine,bir çözüm yolu bulmaya ve bunlarin gelip gecici bir imtihan oldugunu idrak etmenizden gecer...hayirli Kandiler..

sampiyon85

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada arkadaşı görmek

Arkadaşım bikaç ay önce sevgilisinden ayıldi, aynı işyerinde calisiyorlar. Biz arkadaşları olarak o adami istemiyorduk açıkçası. Şuan konuşmuyorlar, fakat arkadasim o adamdan sebep başkalarına da bakmıyor. Rüyamda arkadaşım o adamdan çocuk sahibi olmuş, evlilik dışı. Ona kızıyorum neden böyle birşey yaptın, neden söylemedin bize diye. O da halinden gayet memnun. Bunun yorumu ne olabilir acaba. Şimdiden teşekkür ederim.

YÖNETİM/UYARI: Lütfen kuralları okumadan mesaj göndermeyin!

lazrail_53

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada arkadaş görmek

Selamünaleyküm. Gönül sızım ablacığım sana zahmet cevaplamanı istediğim bir rüya var. Öncelikle şöyle bir açıklama yapayım. Bu rüyayı gören kişi benim eski çıktığım ama hala çok sevdiğim bir kız. Gördüğü rüya şöyle '' bi kız sevdiğim kızın yanına gitmiş ve (benden bahsediyor)Burak 'tan uzak dur demiş. Burağın peşini bırak artık demiş. Eski kız arkadaşım da ben Burak'ın peşinde değilim ki demiş. O sıra bende camdan tek başıma bunlara bakıyormuşum. Sonra kafasını başka bir cama çevirmiş orda da benden sonra çıktığı eski erkek arkadaşı ama hala sevdiği çocuğu görmüş, çocuğun yanındada bir kız varmış çocuğa sarılmış '' bu şekilde sana zahmet bu rüyayı yorumlarmısın sevgilerimle ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kalpisik.jpg

Ve Aleykümselam burakcığım sanki Bermuda AŞK Üçgeni ...sırıtık.:,Rüyasi Hayr olsun

"Burak 'tan uzak dur demiş Burağın peşini bırak artık demiş"
Senin eski kız arkadaşlarından ,rüyayı gören kişinin eski erkek arkadaşlarından birilerinin sizin
dedikodunuzu yaptığına ve sizi çekiştirdiğine!!İnsanları Sizden uzaklaştırmak için olur olmaz şeyler konuştuklarını işarettir...

"Duydumki arkamdan konuşup gıybet etmişsin...Benim gibi bir acizden korkmuş... ALLAH'tan korkmamışsın.(hz Mevlâna).
Sana gelen, hangi sebeble geldi ise inan ki, senden gidişi, yine aynı sebeb ile olacaktır... Selametle..

acilangul1

lazrail_53

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür

Sağolasın gönül sızım ablacığım... zahmet verdim ... teşekkür ederim soruma cevap verdiğin için :)

aribaskubra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm. Ben Ankarada ikamet ediyorum. 18 yaşındayım ismim Kübra. Okulum bitti. Muhasebe bürosunda çalışıyorum. Liseden beri tanıdığım Büşra adında çok yakın samimi olduğum bir arkadaşım var bu arkadaşımda doğuştan olan yüzünde şekil bozukluğu var. Rüyamdada sabah vakti okula gitmek için evden çıktım yolda Büşra'yı gördüm. Yüzü düzelmiş çok güzel bir sureti vardı hem şaşkınlıkla hem de hayranlıkla bakıp çok güzel olmuşsun diyordum. Bir yandanda halama benzettim kendisini. Rüyamın anlamını merak edip sordum sizlere yorumlarsanız cok mutlu olurum. Hayırlara vesile olur inşallah. Allah (c.c) kolaylık versin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ve Aleykümselam mksaglam kardeşim Rüyaniz hayr olsun
Rüyada arkadaş görmek ;
hayatınızda bir liderlik rolü almak ve durumun kontrol altında olduğunu göstermek gerektiğini simgeler.
Rüyada kız arkadaş, erkek arkadaş, okul arkadaşları, iş arkadaşı, mahalle arkadaşı, çocukluk arkadaşı, sokak arkadaşı, takım arkadaşları, çocukluk arkadaşı,

"Büşra'yı gördüm. Yüzü düzelmiş çok güzel bir sureti vardı "

Rüya sahibinin yeni bir öz kimlik ve öz imaj arayışında olduğunu gösterir ,aynı zamanda kendine güven konusunda olumlu bir ilerleme olduğunu, kendine daha fazla güvenmeye başladığını simgeler.

Büşra denen insanin da aşık olacağına alamet eder...
"Aşk İnsanı Değiştirir ,güzeleştirir..'

Unutmayalım ki, ilişki nasıl başlarsa öyle de devam eder, her şey başlangıç enerjisinde,Bir şey nasıl başlarsa genellikle öyle de devam eder..selametle..

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Rüyamda en yakın kız arkadaşımla karşılaşmıştım onunla konuşurken bi baktım çantamın üstüne basıyor, çantamın üstünde basılı şekilde duruyordu çok sinirlendim sonra kendimi erkek arkadaşımla evlilik hazırlıgı yaparken gördüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada arkadaş görmek ;

"baktım çantamın üstüne basıyor, çantamın üstünde basılı şekilde duruyordu çok sinirlendim"
sakin ol..!Sinirine, dilline hakim ol...öfkeni kontrol etmeniz gerekli üzerinize gereksiz yükler aldığınızı gösterir...

Önemli olan olaylar değil, o olaylar karşısıda takınmış olduğumuz tepki tavırdır..

'kız arkadaşımla karşılaşmıştım "
konuşmanızı ,haal , hareket ve davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz, kızlar nazik, kibar, duygusal sakin olur........evlilik veya ayrılık sizin elinizde.

"kendimi erkek arkadaşımla evlilik hazırlıgı yaparken gördüm. "
Herşeyin bir zamanı var,Zamanı geldiyse O nasibinizdeki insan,sizi bulacaktır.
Ne bir dakika önce nede sonra..Zamanın bile zamanı var..!
Kendi kendinize gelin güvey mi oluyorsunuz ..?
evet, toplumumuzun,genç kızların kendi kendine karar vermesi,güvey olması vardır..selametle...

A

Asminnn

Kayıtsız
Misafir
Yakın arkadaşım 4 yıllık sevgilisinden ayrıldı rüyamda ikisini gördüm barışmamışlar ama erkek olan benim arkadaşıma iki tane başörtüsü hediye almış, onları görüyordum biri yeşil biri ise kırmızımsı. Ben yeşil olana aa ne kadar güzelmiş diyordum ve uyandım. Ne anlama geliyor onlarla ilgili bir şey mi benimle alakalı bir rüya mı.

Üst Alt