• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada aş ermek

zeynep_82

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm;
Rüyamda inanılmaz derecede peynir ve domates yemek istiyorum ama yediğimi görmüyorum.peyniri domateside görmüyorum sadece aşırı bir can isteği olduğunu hatırlıyorum...
Allah işlerinizde yardımcınız olsun,tşkler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam kardesim.. Hayirdir insallah..
Rüyada aşermek; kadın erkek, herkes için müjdeye işarettir.
gerçek yaşamınızda güçlü bir isteğinizi, arzunuzu, olmasını çok istediğiniz bir dileğinizi ifade eder.

Bir kadın rüyada eş erdiğini, bir şeyi canının çok çektiği görse, çok sevdiği birini görür, sevineceği bir durumla karşılaşır; aşerdiğini ve bazı şeylerden tiksindiğini görurse, sevmediği biriyle karşılaşır veya üzücü bir söz işitir.
Rüyada aşerdiğini görmek, hamile kalmaya da işaret eder.

rüyada Peynir görmek. Rızık ve berekete, artan mala ve uzun ömre, hazır ve kolay elde edilen mala, senenin ucuzluk ve bolluğun
Rüyada mevsiminde domates görmek bereket ve bolluğa işarettir.Mevsim dışında görmek ise geçim sıkıntısı ile birlikte
bir lutuf ve murada ermeye işarettir.

Her nimet kulfetti ile gelir..
Sıkıntıdan kurtulmak için sebeplere yapışmak gerekir. (Çalışmadan dua eden, silahsız savaşa giden gibidir)
hadis-i şerifi de sebeplere yapışmayı emretmektedir.
Kur'an-ı kerimde mealen, (Her zorluğun bir kolaylığı vardır) buyuruluyor.
(Sabır kurtuluşun anahtarıdır) sözüne uymalı, çalışıp sabrederek ilk gunler zor olsada yilmadan ,emek vererek bir çıkış ,
bir Bereket KAPISI ,derdimize bir derman vesilesi yolu aramalıdır.

"La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim"

ERMİHAL

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada aşermek

Rüyada aş ermek rüyada aşermek görmek rüyada aş erdiğini görmek
Merhabalar, Eşim hamile 2 aylık. Aş eriyor canı irmik helvası istiyor. Rüyasında dedesinin bahçesinden 3 kişi çıkıyor. 1'i anne 2'si ikiz kız kardeş 15,16 yaşlarında. kızların ikisi de zeka özürlü. Kızlardan 1 tanesi eşime irmik helvası veriyor ve helva eşime çok güzel kokuyor daha sonrada eşim rüyasından uyanıyor.

Teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Hayirdir insallah..
Rüyada aşermek;
kadın erkek, herkes için müjdeye işarettir.
gerçek yaşamınızda güçlü bir isteğinizi, arzunuzu, olmasını çok istediğiniz bir dileğinizi ifade eder.

Bir kadın rüyada eş erdiğini, bir şeyi canının çok çektiği görse, çok sevdiği birini görür, sevineceği bir durumla karşılaşır; Rüyada aşerdiğini görmek, hamile kalmaya da işaret eder.
"ikiz kız kardeş 15,16 yaşlarında. kızların ikisi de zeka özürlü."
Rabbim en iyisini bilir ama rüyaya binaen Eşiniz bereketli, hayırlı, bir çocuğa gebe..selametle..

Üst Alt