• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada asansör görmek

ali arslan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamualuykum ben ruyamda dayimla birlikte bizim eve doğru cikacaktrik, asansöre bindik, fakat asansör duştu. duşme esnasinda salavat getirdim nasil olduysa bir anda kurtuldum. orasi patladi felan sonra gittik ben anneme dedimki anne böyle oldun işte asansör duştu fakat şu dikkkatimi cektiki annem telaş bile yapmadi. sadece İYİ TAMAM OĞLUM dedi ve sağa sola bakinmaya devam etti. bu hayirmidir şer mi ? vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim.. Hayirdir insallah...
Dusme ruyalari ;herhangi bir durum karsisinda basarisizlik korkulari oldugunu ifade eder.
Bu korkular isten atilma, okuldan atilma,basarisizlik isyerinde mevkiden atilma, vesvese, evham yaptiginizi ,Sahip oldugunuz mevkiye
layik olmadiginizi dusunmekte ve icinde bulundugunuz kaostan nasil cikacaginizi bilmiyor oldugunuzu anlatir...

Bu Ruyaniz ruh haliniz ve yasayisinizda bazi kararsiz gergin, celiski aileniz ile inanciniz arasinda gel-gitler de yasadiginiza delalettir...
ama ne olursa olsun Temkin ve Tedbir ve islam ahlaki ile davranmalisiniz Ya Hu...bunu da unutmayin...
Annenizin HAYIR duasini alin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
"bu hayirmiidr şer mi ? "

bunu anca Rabbim bilir yani her ruyanin asil, gercek manasini sadece O ruyanin ve hayattin Sahibi bilir...
Fakat Meydana gelen her şeyde mutlaka iyi ve yararlı bir taraf vardır. En kötü ve felaketli şeyler bile böyledir. “Mutlak kötülük yoktur cihanda” demiş bilgeler.
“Bize hayır görünen şeyler şer şer görünen şeyler hayır olabilir” diyor ayet-i kerime..
.“Her şeyin ya kendisi veya neticesi iyidir” diyor Bediüzzaman. Fakat biz hep şer tarafına bakıyoruz. İleriyi göremediğimiz için
hoşumuza gitmeyen şeylere kötü diyoruz.
Olaylara iyi ve kötü yaftasını biz vuruyoruz. Bu onlara nasıl baktığımıza bağlıdır. Bakış açımız onu değerlendirir.

Önemli olan olumsuz ve çirkin görünen şeyleri olumluya çevirebilmektir. Vaveyla edip bağırmanın feryat etmenin ,kalp KIRMANIN hiçbir yararı
ve geregi yoktur.velhasili kelam...

ali arslan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
saolun ama benim dfikkatimi çeken şu salavat getrirmeydi onun bir anlami var mi

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
saolun ama benim dfikkatimi çeken şu salavat getrirmeydi onun bir anlami var mi

HAKKINIZI helal edin yazmayi unutmusum.. utngc..
bugun biraz dalginim...ins. hemen yazacagim..
iste boyle kardesim bir seyi unuttugumda lutfen bana sormanizi isterim.. bazen kafam cok karisik bazen de cook uzaklarda Ana vatanda oluyor...
sırıtık.:,
sorunuzu asagidaki yorumda bulabilirsiniz ins..
https://www.islamiforumlar.net/ruya-tabirleri/17104-ruyada-salavat-getirmek.html

ali arslan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
önemli değil. insanlik hali sonuçta banada olur arada bir.helala olsun bu arada

Cavidan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada asansör görmek

Selamünaleyküm

rüyamda memleketten(gerçekte memlekette oturmuyoruz babamlar 6 ay memlekette 6 ay kocaeli'nde)dönmek için otobüs durağına gitmek istiyorum.üst geçit gibi bir yerdeyim.asansörle binip durağa gidecekmişim. Fakat asansör çok küçük.benim elim de kocaman bir poşet var neredeyse boyum kadar. içinde de ıvır zıvır bir şeyler var.asansöre biniyorum ama çalıştıramıyorum. asansörün yanında da genç bir çift var. adam yanıma gelip bana yardımcı olmaya uğraşıyor fakat yine çalışmıyor. birden o çiftle beraber elimde koca poşet kendimi durakta buluyorum. benimle beraber otobüs bekliyorlar. fakat bir türlü otobüs gelmiyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah...
cok ilginc kardesim..Ruyada yük dolu Kamyonu da siz gormustunuz ve bu Ruyanizda da ayni mesaj ve yorumu var...

"Fakat asansör çok küçük.benim elim de kocaman bir poşet var "
kaldırabileceğiniz ,o küçük asansöre,sığdirabileceğiniz kadar elinize poşet ve sorumluluk alin yoksa mazallah!!
altinda ezilip deprasyona girebilirsiniz seklinde ruyaniz yorumlanir...

İnsanımızın para kazanmak için önce sağlığını, sonra da sağlığını geri kazanmak
için servetini harcar....
Cennete gitmek ister, ama ölmek istemez. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşar, sonra hiç yaşamamış gibi ölür.

Yüce Allah cc. insana ancak kaldırabileceği kadarını yükler...
ama biz insanlar gereksiz ;dert,sıkıntı,stressleri kendi kendimize yükler...sonrada bu asansöru,niye çalıştıramıyorum deriz...
yükünüzü boşaltin..ağırlığınizi hafifletin..yoksa kendinize yazik edersiniz!!
Bu kısa hayat yolunda;bu kadar yüklemeye gerek var mı ?

dostumuzun Allah cc.olduğunu unutmayalım. bize O yardım etmezse hiç kimse yardım edemez.
Herkesin kendini kötü hissettiği zor zamanları olmuştur.ama burasi imtihan dunyasi...
Bu gün olması için ettiğimiz dualar, yarın olmadığı için şükrederiz..
Sabır herşeyin anahtarı...Allah cc.herkesin derdine derman olsun inşallahhh..
selametle...

acilangul1

Cavidan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah size böyle bir yetenek vermiş ne mutlu size.
gerçekten de yazdıklarınız doğru. Söylediklerinizi dikkate alacağım.
bir de sizi siteden takip ediyorum. bu aralar sıkıntılı gibisiniz.sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah size böyle bir yetenek vermiş ne mutlu size.
gerçekten de yazdıklarınız doğru. Söylediklerinizi dikkate alacağım.
bir de sizi siteden takip ediyorum. bu aralar sıkıntılı gibisiniz.sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin.

hatiman.jpg

Allah RAZI olsun..Rabbimin lutfu..ve hediyesi Hikmetti sual edilmez..
Sizde de bu his ve Rabbimin hediyesi var...evet bu aralar biraz sıkıntılıyim...
Kemale ermek, insanın ağır ağır isteklerinden, tutku,nefis ve ihtiraslarından arınmasıdır..
Ya Gönlümün istegi, hasretti, yanmasi..ne diyeyim..Allah kerim..

"Hoştur bana senden gelen Ya gonca gül, yahut diken
Ya hıl’at-u, yahut kefen Lütfun da hoş, kahrın da.”

Allah a teslimiyet, hayatı başından sonsuza anlamlandıran ve kaostan kurtaran bir duygudur.
İnanan için başına ne gelirse gelsin her şey bitmiş değildir. Cenabı Hak, nice sıkıntı ve belaların ardında hayırlı sonuçlar saklar.
Zaten sabır ve teslimiyet başlı başına hayırdır...

Derman Arardım Derdime Derdim Bana Derman İmiş..bunu biliyorum ama ben gibi aciz ,yanliz ve zayif iradeli bir insanin sabretmesi..

Eyy Rabbim!!Hz. Yusuf(as)'ı kuyudan çıkardığın gibi beni de bu Gaflet,Nefis kuyusundan,Kalbimin icinde bulunan sıkıntılardan kurtar!!!amin..
.hy..

nesrin

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Amin.
ben de bazen doğrunun ne olduğunu bilmeme rağmen, zayıf düşüp ,dertleniyorum. Allah cümlemize irade ve sabır versin.

Cavidan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah dualarınızı kabul eylesin.Amin

Üst Alt