• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ateş yakmak-görmek

ebru ecrin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ateş görmek rüyada ateş yakmak rüyada ateş yaktığını görmek
Selamün aleyküm.Rüyamda dışarıda bir yerdeydik. Akşamdı, gündüz değil; ateş yakmaya çalışıyordum.Yakamıyordum her deneyişimde, dumanlar çıkıp söndü. Sonra kuru yapraklarla ateşi yaktım.Ama öyle güzel bir ateş yandı ki hiç dumanı yok, böyle parlak sessiz sessiz bir ateşti(toprağın üzerinde küçük bir ateşti).Yanımda kızım vardı,oda çok istiyordu ateşi yakmamızı;ikimiz birlikte yaktığımız ateşin iki yanına yatıp mutlu mutlu onu izledik. Yorumunuzu bekliyorum. Rabbim işlerinize selamet versin, hayırlı günler. Bu arada kızım beş yaşında ECRİN im:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sensenol.jpg

Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Desenize herkesin içinde yanan bir ateş var..
vicdan azabı ,suçluluk ,Pişmanlık ,sevda, hasret ateşi..insanin kalbini yakan ateş...

Rüyada ateş görmek;
diğer etkenlerle birlikte değerlendirir ve etkene bağlı olarak yıkım, tutku, arzu, aydınlatma, arıtma, dönüşüm, aydınlanma, güç ,kuvvet,enerji, Olgunlaşma,ya da öfke ifade eder.

Kendini ateşin olduğu yerde görmek;
gerçek yaşamınızda yeni bir şeyin hayatınıza girdiği ,değişim düşüncesi ve bu yüzden korkuya kapıldığınıza yorumlanir..

Rüyada ateş yakmak;
İbn-i Sîrîn: Rüyada ateş yakmak; söz sahibi kimse için güce…
Aynı ateşin dumansız olduğunu görmek; söz sahibi kimse için gücünün görkemine…

Kalbimden Aklıma Düşen Yorum;
Kızınızdan dolayı vicdan azabı çekmenize Siz sadece onun yanına yatıp ,uzanip mutlu mutlu vakit geçirmek
istediğinize yorumlanir..
"ateş yakmaya çalışıyordum.Yakamıyordum her deneyişimde,dumanlar çıkıp söndü."
bazen kendinizi yorgun, halsiz hissedip kızın ile oyniyacak enerji bulamamaniza...

Ateşe körükle gitmeyelim, mütekebbire haddini bildirmek değil de Hoşgörü ve sabırla meseleyi tartışıp çözüm üretelim !Ateşi söndürelim... kıssadan hisse ..
Tabi ki insan,Bazen yoruluyor!!ben de yoruldum;ama yazmaktan değil,yazdıklarımın bana hatırlattığı gerçeklerden...

acilangul1

ebru ecrin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun.Doğru....Bu aralar en çok istediğim şey kızımla daha çok vakit geçirebilmek.Ve hissettiğim koca bir yorgunluk...

Üst Alt