• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayetel kürsi okumak

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar,

Tabir edebilirseniz çok makbule geçer. Teşekkürler

Gece zifiri karanlık, arabanın içindeyim, çok şiddetli yağmur yağıyor.
Aracın ön tekerleri asfaltta arka tekerler ise banketten aşağıda. Araç kaymasın diye sımsıkı frene basıyorum. Telaşlı bir vaziyette ne yapayım diye düşünürken ayetel kürsiyi okumaya başlıyorum. Bir kaç kelime okur okumaz, bir şimşek çakıyor, gökyüzünde şimşeğin ışıkları ile arapça olarak önce Allah yazıyor o kaybolduktan sonra Muhammed yazıyor (sav) Uyanıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Kardesim..Hosgeldiniz..
Hayirdir insallah..
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada Ayetel Kürsi okumak;
makam elde edeceğinize işarettir
*Kirmani: Ayetel Kürsi okumak; fakirseniz zengin olacağınıza, hastaysanız şifa bulacağınıza, üzgünseniz sevineceğinize, bekar iseniz evleneceginize işarettir.
Siz Allah-in Yardimini dilerseniz de Allah cc icabet etmez mi?
Bu gunlerde bir Korku, endise, celiski var.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olacak seklinde de yorumlanir...

"Dinini duzeltenin dunyasini da ALLAH (c.c) duzeltir."
Hz.Ali (r.a)

Allahü teâlâ sana her gün soruyor:
Başkaları için neye bu kadar uğraşıyorsun?
Görmüyor musun ki,
Tepeden tırnağa kadar benim iyiliklerim ile,
İhsânlarım ile örtülüsün?
Fakat sen bunu duymuyorsun.
Çocuk oyuna dalıp etrafını görmediği gibi,
Dünyâ zevkleri, nefsin arzûları seni sağır ve kör eylemiş!
Hüccetü’l İslam / İmam-ı Gazâli hz.

Nefes

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada kadindan korkarak Ayet el Kursi okumak

Selamünaleyküm,Allah Rizasi icin ruyami yorumlarsaniz memnun edersiniz beni.Allah Razi olsun.Ruyamda bir kadin bahce kapisinin ardindan birsey soruyor bakinca korkuyorum kadindan evdekilere sesleniyorum yukariyi isaret ederek.Bakin diye evdekilere yonlendiriyorum arkasindan gidiyorum kadin evin giris kapisinda ve iki kisiler.Kapi acik.Bana diyor ki yesilliginiz var mi carsilar da kapanmis alamadim.kadina itiraz etmek istemiyorum.hem yatsiyi kilarim icerde diyor o an supheleniyorum yatsi vakti degil aksam olmak uzere.Yatsi mi?diyorum kadin aksam simdi degil mi diye toparlayip iceri giriyor.ben baska kapidan giriyorum bir de bakiyorum ki iki kadin iki koldan evin icinde okuyorlar birseylerin ustune.o sirada bir tanesi suya ufluyordu aklima "dugumlere ufleyen buyucunun serrinden" sozu geldi ve hemen Ayet el Kursi okumaya basladim.ard arda okuyarak ustlerine dogru gidiyor ve simdi bu dua nasil tesir edecek bak diye dusunuyordum.Bir erkek sesinin ismimi defalarca soylemesiyle yani bana seslenmesiyle uyandim.Evde kim sesleniyor diye baktim.sabah Ezan i vaktiydi... Allah ruyalarimizi hayirlara cikarsin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah
bazen insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan
doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
Rabbim Sizi düşmanın,hasedcinin fitne ve iftiranin şerrinden korusun ins.
külfet ne kadar çok olursa nimet ve mukafaat o oranda artar..
Hic bir rüya yasanilan ortamdan bagimsiz bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyada korkmak; icinde bulundugunuz bir durumdan dolayi cook ofkeli oldugunuza.. mevcud hayatinizdaki SIKINTIYA..
bir celiski,vesvese, evham korku ve endiselerin yansimasi..
biraz vesvese biraz kafa karisikligi biraz celiski ve stress biraz korku ve biraz da sevgi beklentilerimizin
hayalerimizin karsiligini alamadigimizda yikildigimizda umutsuzluk ve inancsizliga kapildigimizda
seytana ve vesveseye KAPI aralariz..
Kimi problemlerimiz de var ki evhamdan ibaret. Çocukça korkularla hırpalarız kendimizi ve birbirimizi.
Acı çeker ve çektiririz.
Rüyada kendine büyü yapildigini görmek; inançlarinizda bir zayiflik ibadetinizde bir eksiklik isaret eder.
içinde bulundugunuz sıkıntı ve umutsuzlugu isaret eder.

Sukur Sabir Dua Allah cc. ile aramızdaki doğrudan iletişim kanalıdır...
O hattı açtığınızda sizden oraya şükran ve minnet duyguları giderken oradan da size yaşama sevinci huzur neşe doyum mutluluk gibi güçlü olumlu duygular akar..kardesim..
Nefretin kizginligin cozemedigi yapamadiklarini SEVGI..DUA iman anca cozebilir..
emin olmadiginiz kisilere gönül KAPINIZI AÇMAYIN..

"İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada Ayetel Kürsi okumak;
*Kirmani: Ayetel Kürsi okumak; fakirseniz zengin olacağınıza hastaysanız şifa bulacağınıza üzgünseniz sevineceğinize bekar iseniz evleneceginize işarettir.
Bu gunlerde bir Korku endise celiski var.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olacak seklinde de yorumlanir...
Hayirli gunler..

Nefes

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sayin Gonul Sizim, Allah sizden razi olsun yuregimi ferahlattiniz. Allah ü Teala da Sizi ve tum kardeslerimizi feraha, huzur ve selamete erdirsin İnsallah. Siteye uye oldugum ilk gun, ruya tabiri talebime hizir gibi yetistiniz. Cok tesekkur ederim. Allah'in bereketi ve rahmeti, mesajimi yazdigim su anlarda yagan yagmur gibi hepimizin uzerine olsun. Kalpten tesekkurlerim ve dua ile..

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
ayetel kürsi

öncelikle selamın aleyküm

rüyamda gece ıssız bir yerdeydim sadece bir kaç erkek vardı korktum ve yürüdüm yürürken önümde köpekler belirdi hırçınlardı ve bana zarar verecekler diye korktum ayetel kürsiyi okudum o hırçın köpekler ayetel kürsiyi okuduğumda birden uysallaşıp beni korumaya başladılar bu rüyamı yorumlarmısınız

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam genc kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyada korkmak; icinde bulundugunuz bir durumdan dolayi öfkeli oldugunuza..celiski,vesvese evham korku ve endiselerin yansimasi..
biraz kafa karisikligi ve stress biraz korku ve biraz da sevgi beklentilerinizin olduguna delalettir..

"İmam Cafer Sadık r.a.: Rüyada Ayetel Kürsi okumak;
*Kirmani: Ayetel Kürsi okumak; fakirseniz zengin olacağınıza hastaysanız şifa bulacağınıza üzgünseniz sevineceğinize,korkularınızdan emin olacağınıza yorumlanir..
emin olmadiginiz kisilere gönül KAPINIZI AÇMAYIN..

Hayirli gunler..

acilangul1

goknur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ayetel kürsi

Selamün aleyküm, sizden bir konuda akıl almak istiyorum, daha doğrusu yorumlarınız bekliyorum. Ben çoğu zaman rüyamda kuran-ı kerim okuyorum. Ama gerçekte okumayı bilmiyorum. Geçen gün ayetel kürsi yi okuduğumu gördüm. Hemde çok güzel bir şekilde okuyordum.Yada en sık gördüğüm rüyalardan biri, bir köpek tarafından saldırıya ugramak üzereyken yada kötü bir durumda hemen kuran okumaya başlıyorum. Ve köpekler uzaklaşıyor. Bunlar bana bir şeyler mi anlatmaya çalışıyor. Büyüdükçe gözlerim kör oluyor vicdanım merhametim ölüyor. Benim kalbim düşüncelerim ve dış görünüşüm arasında uçurumlar var. Dinimi yaşayamıyorum kapalı bir bayan görünce ona özeniyorum içime kendi halimden dolayı bir pişmanlık korku doluyor. Samimi miyim değilmiyim bilmiyorum. Buda kendimi iki yüzlü olarak düşünüp iyice dinden uzaklaştırıyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berakatuhu
Hosgeldiniz..kardesim..merak etmeyin iki yüzlü degilsiniz!! sadece iki dünya ;Ruhunuzla nefsiniz arasında bir sulh,sükûn ve savaş ile beden kafesinde buyuk catişmalar yaşiyorsunuz..
Hakiki imana sahip olabilmek için nefisle mücadele etmek gerekir..ama Sizin buna ne gucunuz nede imaniniz sanki yeterli degil!!Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun...

Hayirdir insallah..
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada Ayetel Kürsi okumak;

Kirmani: Ayetel Kürsi okumak; fakirseniz zengin olacağınıza hastaysanız şifa bulacağınıza üzgünseniz sevineceğinize bekar iseniz evleneceginize işarettir.
Bu gunlerde bir Korku endise celiski var.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olacak seklinde de yorumlanir...
ve hic ummadiginiz bir anda hic ummadiginiz bir yerden ins. RIZK KAPISI acilacagina delalettir...
ayrica cevrenizde haset ve kotu dusunceli negatif enerjili insanlarin olduguna da delalet..
Ruya da Ayetel Kürsi okumak; Cin şeytan ve insan şerrinden ve korkularından emin olur.
Herseyin bir zamani ve vakti var...hakkinizda HAYIRLISINI diliyelim ins.

"Dinini duzeltenin dunyasini da ALLAH (c.c) duzeltir."
Hz.Ali (r.a)

Allahü teâlâ sana her gün soruyor:
Başkaları için neye bu kadar uğraşıyorsun?
Görmüyor musun ki
Tepeden tırnağa kadar benim iyiliklerim ile
İhsânlarım ile örtülüsün?
Fakat sen bunu duymuyorsun.
Çocuk oyuna dalıp etrafını görmediği gibi
Dünyâ zevkleri nefsin arzûları seni sağır ve kör eylemiş!
Hüccetü’l İslam / İmam-ı Gazâli hz.

duaa..

goknur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
bu kısım biraz fazla zalimce geldi bana.!!!'''ama sizin buna ne gücünüz nede imanınız yeterli değil...''buna siz karar veremezsınız ınsanların kalplerınde gızledıklerını de acığa çıkardıklarını da en iyi ALLAH bilir.bu kadar ağır yorumlar yapmamanızı isterdim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bu kısım biraz fazla zalimce geldi bana.!!!'''ama sizin buna ne gücünüz nede imanınız yeterli değil...''buna siz karar veremezsınız ınsanların kalplerınde gızledıklerını de acığa çıkardıklarını da en iyi ALLAH bilir.bu kadar ağır yorumlar yapmamanızı isterdim.

Haklisiniz..Ben buna karar verecek mevki de degilim!!ınsanların kalplerınde gızledıklerını de acığa çıkardıklarını da sadece ALLAH bilir

"Dinimi yaşayamıyorum kapalı bir bayan görünce ona özeniyorum içime kendi halimden dolayı bir pişmanlık korku doluyor"

Ben buna kendimden örnek vereyim BATI da bir Çocuk Koruma,servisinde calisiyorum..tesettürlüyum..
yani Modern tesettürlülerden...bol pantolon .bol ceket giyerim.. ama bazi kardeşlerim ,çarşaflıdır ..
onlari görünce onlara özeniyorum!!keşke çarşaf giyebilsem ama Ben de o iman ve takva yok!!
imanimiz var Hamd olsun ama...
Size Allah-in emri olan tesettürü ve bana O çarşafi giydirebilecek derecede ne imanimiz ne de gücümüz var yalan mi?
nefsimizin, avukatlıgini yapmiyalim!!Merak etmeyin O kendini korumak icin binbir bahane uydurabilir
....

iroki

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada Ayet el Kursi okumak

Selamun Aleykum kardeslerim. Gecenlerde ruyamda Ayet el Kursi okuyordum. Gece yatmadan once hep okurum ama ilk defa ruyamda okurken gordum, anlamini merak ettim yorum yapip beni bilgilendirirseniz cok mutlu olurum. Allah razi olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam..Rüyanız Hayrolsun
Bir kimsenin rüyasında Ayetel-Kürsîyi okuduğunu veya okuyandan dinlediğini görmesi; dünyâ âfet ve felâketlerinden emin olup koruma altında olacağına,
ömrünün uzunluğuna isteklerine kavuşacağına işaret eder. Yine böyle bir rüya gören kimse eğer hasta ise; şifa bulup iyileşir.

Kirmânînin yorumuna göre: Rüyasında Ayetel-Kürsî yi okuduğunu veya okuyandan dinlediğini gören kimsenin insanların nazarında değeri artar ve saygı görür.
Câfer-i Sâdık ın yorumuna göre: Rüyasında Ayetel-Kürsî yi okuduğunu veya okuyanı dinlediğini gören kimsenin; dini bütün ve zekâsının parlak olacağına delalet eder.

Rüyanizin Psikolojide ki Yorumu;Stress,Korku Halk arasında Karabasan denen olayi yaşadiğiniz ve bu olay cin yada cinlerin eseri olduğunu bilinçaltı yaşıyorsunuz...
Beynimiz büyük bir kapasitör gibi çalışır. Elektrik şarjı tutar. Bilinç ve bilinçaltındaki tüm anılarımızın, duygularımızın, düşüncelerimizin ve hislerimizin,
depolandığı noktalar ve elektrik yükü vardır.
Ne zaman bir şeye anlam yüklersek, önemli olduğunu düşünürsek onu beynimizde canlandiririz..

Karabasan dedikleri;Genelde uyku ile uyanıklık arası bir durumda olur. Çoğunlukla uykudan uyandığınızı sanırsınız.
Ancak aslında uyku hali devam eder. Bu arada bir çeşit halüsinasyon görürsünüz. Herkes de ayrı bir senaryo söz konusudur...
Korku ile kurtuluş arasinda insanlar,Rüyasında Ayetel-Kürsî okumaya başlar..Akıl sabırdır..Selametle..

acilangul1

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ayetel kürsi

rüyada ayetel kürsi okuduğunu görmek rüyada ayetel kürsi okumak nedir rüyada ayetel kürsi okumak hakkında bilgi
Selamın aleyküm gönül sızım, Rüyamda tesettürlüydüm(gerçekte açık bir kızım),mahallede arkadaşlarımla oturuyordum.Etrafım kalabalıktı,yakınlarımda kuzuya ve keçiye benzer acayip hayvanlar vardı, ağlan bir bebek sesi vardı annesi ne yaparsa yapsın bir türlü susturamıyordu(bebek kız).Hemen bebeğin yanına gidip ağrısı olduğunu hissettim, bebeğin ağrıyan yerine dokunup Ayetel kürsiyi okudum ve bebek sustu.Rüyamı Allah rızası için yorumlar mısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam gönül Dostum, Rüyaniz Hayr olsun..
"Rüyamda tesettürlüydüm(gerçekte açık bir kızım),"
Dini vecibelerinden birini yerine getirdiğinize ve belkide bir hayra vesile olmaniza yorumlanir...

Kirmânînin yorumuna göre: Rüyasında Ayetel-Kürsî yi okuduğunu veya okuyandan dinlediğini gören kimsenin insanların nazarında değeri artar ve saygı görür.
Câfer-i Sâdık ın yorumuna göre: Rüyasında Ayetel-Kürsî yi okuduğunu veya okuyanı dinlediğini gören kimsenin; dini bütün ve zekâsının parlak olacağına delalet eder.

Rüyanizin Psikolojide ki Yorumu;Stress,Korku Halk arasında kendinizi tedirgin hissediğinize yorumlanir..
Rüyanız içinizdeki çok özel ,samimi duygularınızı simgelemektedir. Masum, samimi, sevgi ve iman gücünüzü kaybetmediğiniz sürece hayatta her şey istediğiniz gibi gelişecektir..

Allah herkese farklı yetenekler vermiştir. Bu yetenekler ya doğuştan yada sonradan ortaya çıkar..
Yeter ki;Bize verilen nimetinin azametini fark edip şükrünü edelim..Selametle..Allah(C.C) yardımcın olsun..

nrn76

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ayetel kürsiyi okumak

Selamünaleyküm, rüyada ayetel kürsi okuduğumu gördüm. Rüyamda hiç bilmediğim bir yerdeyim, bilmediğim yerlere gidiyorum ama hep karşıma engeller çıkıyor. Engelleri zar zor aşarak ilerliyorum, bakıyorum sanki bir dağa tırmanmaya çalışıyorum, aşağı bakıyorum uçurum, dağ yeşil ama yine bir şey beni engelliyor sonra aklıma geliyor 3 kere ayetel kürsiyi okuyorum. Sonra bakıyorum tüm engeller yıkılıyor kayboluyor ama dağ yerine bir evin penceresinden içeri giriyorum, tek bir yatak var dar bir oda, odadan başka odaya geçecem bakıyorum dedemin evindeymişim. Dedem uyanıyor geliyor benim olduğum odaya, normalde dedem konuşamıyor ve değnekle yürüyor ama rüyada hem konuşuyor hem değneksiz yürüyor ... sonra dedem egzersiz yapıyor, rüyamı yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. :)

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam nrn76 dedeniz için geçmiş olsun, Allah c.c şifa versin. Rüyanız sizin bir çok alanda önünüzün açık olduğuna, ilerlemenize işarettir. İnşallah dedenizin sağlığı için de müjdeli bir haber olsun rüyanız..Doğrusunu Allah c.c bilir.

kubi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Ayetel Kürsi okumak

Merhaba ben 16 yaşındayım öğrenciyim bu sabah bir rüya gördüm onu yorumlamanızı rica ediyorum.

Rüyada bir tane siyah saçlı beyaz yüzlü bir kadın var sürekli gelecekteki kötü olayları görüp benden yardım istiyor, ben hayır diyorum en sonunda bir olay görüyor tam hatırlamıyorum ama yardımını kabul ediyorum ve yanağından öpüyorum. Ondan sonra mutfağa geçiyoruz orada yuvarlak küçük bir masa var oraya oturuyoruz. 2 arkadaşı daha var kadının onlarda oturuyor ama simaları çok çirkin. 2 kişi mutfak masası duvara yakın duvardada pano var, panonun üstünde bir çocuk resmi var(kurukalemle çizilmiş) kadın resmi görüp ağlamaya başlıyor ondan sonra karanlık basıyor odayı, göz gözü görmüyor. Sonra bir erkek çocuğu görüyorum ufacık kuzgun gibi siyah saçlı ama gözleri açık değil yeni doğmuş. Sonra odadaki bütün karanlık dağılıyor ama panodaki resim kayboluyor. Kadının kafasını avuç içlerime alıyorum ve Bir erkek çocuğun olacak diyorum. Kadın ağlayıp sandalyesine çöküyor sonra hepimiz sıra sıra dualar okuyoruz onlar yarım yamalak okuyor sıra bana geliyor ben Ayet'el-kursi yi okuyorum, hayatımdaki en iyi okuyuşum diyebilirim ama duam yarıda kesiliyor ve heryer sapsarı oluyor. Elimde küçük bir şeyin kafatası var ama canlı gözlerini açıyor ışık saçıyor gözleri ama korkunç bir şekilde, ben ellerimle kafatasını sıkıyorum sonra o beni ısırıyor ve acıyı gerçekten hissediyorum ve uyandığımda kolumda bir şişkinlik bir ağrı vardı lütfen rüyamı yorumlayın ALLAH aşkına hep böyle şeyler görüyorum korkuyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kubi rüyaniz Hayr olsun
rüyaniz da aklınız,kalbiniz gibi Karışık ,korku ve vesvese dolu olmasina yorumlanir...

Rüyada Ayetel kürsi okumanız;
gerçek yaşamında tüm belalardan uzak kalacağına, murada ermeye, şerefli, saygın bir yaşam sürmeye ,fakirseniz zengin olacağınıza hastaysanız şifa bulacağınıza üzgünseniz sevineceğinize,korkularınızdan emin olacağınıza yorumlanir..
lakin "dua'm yarıda kesiliyor "
Dua ve ibadetlerinizi vesvese gelse de kesmeyin gece yatmadan önce muhakak temiz olarak Ayetel kürsiyi okuyun!!yoksa bu korkulu rüyalardan kurtulamazsiniz...

emin olmadığınız kişilere,gönül KAPINIZI AÇMAYIN..
Şeytan başka yollarla İslami hayattan alıkoyamadığı gençleri vesvese yoluyla alıkoymaya çalışır. Bir de bakarsınız ki, genç insan guslünden, abdestinden ,kendisinden
şüphe etmeye başlamış; aklına, hayaline hücum eden çirkin manzara ve sözlerden rahatsızlık duyar hale gelmiş olur selametle...

mhtmrt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Secdede iken Ayet-el Kürsi Okumak

Selamun Aleykum. Ben izdivaç adayımla ilk kez buluşacaktım. 1 gece öncesinde stresli bir şekilde yatağa girdim. Çünkü ilk tanışma şeklimiz normalden birazcık farklı olmuştu. Birazcık uykusuzluktan sonra uyudum ve rüyamda secdede olduğumu gördüm. Ayet-el Kürsi okumam istendi ve ama bir ses yumuşak bir şekilde "doğru oku ama" dedi. Ben de namazlardan sonra okuduğumuzdan çok daha yavaş bir şekilde okumaya başlıyorum. Ardından huzurlu bir şekilde uyanıyorum.

İnşaallah hayır olsun. Sizce rüyanın tabiri nedir?

Üst Alt