• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayrı olduğu eşini görmek

İncili

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ayrı olan eşi görmek, rüyada ayrı olduğu eşini görmek, rüyada boşanmak üzere olduğun eşini görmek.
Selamünaleyküm,
2 aydır eşimle ayrıyız boşanma davası açıldı ama ben eşimi çok seviyorum ve sürekli bu inadından vazgeçmesi için dualar ediyorum. Bu ruh hali ışığında son 3 gecedir sürekli eşimi görüyorum rüyamda. ilk gece eşimle bir evdeyiz film izlemek istiyoruz sonra evin balkonunda taşın arasından su sızdığını görüyorum ve eşime bunu tamir et yoksa burası çürür diyorum, birşey olmaz ondan, bakarız bir ara diyor. Tekrar eve giriyoruz bir anda eşimi karşımda beyaz bir namaz takkesi ile görüyorum, hadi namazımızı kılalım artık diyor. Ben içimden sen önce içki iç sonra da namaz kılıcam de diye geçiriyorum.(ayrı kaldığımız sürede içki içtiğini kendisi söyledi bana belki beni kızdırmak için söyledi belki de gerçekten içti emin değilim)

Bir diğer rüyamda da alışveriş yapıyoruz eşimle, beni kızdıracak birşey yapıyor tam kızacak gibi oluyorum daha sonra eşimi çok özlemiştim sarılmak için can atıyordum daha dün deyip kızmaktan vazgeçiyorum. Orda stand da midye dolmalar var gidip bir tane yiyorum, eşimde yanında duruyor.

3. Rüyamda evimdeki porselen tabakları görüyorum, yalandan evin yıkıldığını söylüyoruz ya da film çekimi gibi bir kurgu var ortada. Yani evin gerçekten yıkıldığını görmüyorum. Sonra eşimle bahçede arkadaş gibi yürüyoruz ve elimde bir albüm var fotoğraflara bakıyorum. Birisi ölmüş ama kimin öldüğünü bilmiyorum. Rahmetli zamanında çekmiş bu fotoğrafları diye adamcağıza üzülüyorum. Bir fotoğrafa bakıp bu da kim acaba diyorum. Sonra bu rahmetlinin gençliği herhalde diyorum, bir anda önümdeki kurumuş ağaç insan halini alıyor o rahmetli oluyor ve bana sen çok akıllısın hemen anladın diyor, tekrar ağaç oluyor.

Sonra eşimi bir daha görmüyorum, arkadaşlarımla bahçeden meyve topluyorum en çok hatırladığım üzüm ama bir sürü meyve topluyorum. Ama bahçe bana ait değil ve haram olacağını hiç düşünmüyorum.

Uzun bir yazı oldu Allah rızası için hakkınızı helal edin. Ama çok sıkıntılı bir dönemdeyim ve her gece rüyamda bir işaret görebilmek için yalvarıyorum Rabb'ime bu nedenle bu rüyalar benim için çok önemli. Lütfen Allah rızası için yorumlayın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
"evin balkonunda taşın arasından su sızdığını görüyorum ve eşime bunu tamir et yoksa burası çürür diyorum, birşey olmaz ondan, bakarız bir ara diyor."

Evinizin dışından,gelen sorun ve problemler,Sıkıntılarımız zamanında önlem almayışımızdan,yani içinizde ,ailenizde biriktirmeden süratle çözmek,
tamir edilse idi zaten olaylar bu konuma gelmezdi!!
Kimisi de tepkisini ,sorunlari içine atar ve biriktirir ve daha sonra hazin bir son!!
haa bir de bir de Sorun çözme diliniz birbirine uymuyorsa ayrılık ve boşanma davası açılır..
bu durumda Mutlaka bir şeyler değişmeli..öncelikle çevre ve Siz değişmelisiniz..

Rüyada ayrı olduğu eşini görmek;

anlaşmazlık ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir
geçmişteki olumlu deneyimleri ve eski iyi zamanları, sevgi ile paylaşılan anıların yansıması olabilir.geçmişteki deneyimlerinizden ders alarak
davranmanız gerektiğini de işaret eder
insan hayattaki olumsuz özelliklere kanaat getirir, gayret eder sadece rabbimden isteyip, canı gönülden dua eder ve en önemlisi kimseye kötülük etmezse
mutlu ve huzurlu olur diye düşünüyorum.
Unutmayin sinav dünyasindayiz, dönüşümüz tekrar rabbibize olacak selametle..

slvdmr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ayrı yaşadığım eşimi görmek

Selamünaleyküm.Merhaba. Ben eşimden 6 aydır ayrı yaşıyorum. Ayrılmak isteyen ben değilim eşim ayrılmak istediğini söyledi ve beni babamın evine koydu gitti. sık sık rüyamda görüyorum ama çok iyi görüyorum. Bu anlatacağım rüyayı çok sık görüyorum. Eşim geliyor babamın evine ve beni götürüyor. Sonra gidiyoruz aramız çok iyi konuşuyoruz falan. Sonra tam ilişkiye gireceğimiz an ben genital bölgemin temiz olmadığını(kıllı olduğunu) farkediyorum ve geri çekiliyorum sonra rüya bitmiş oluyor. Bu rüyayı ne zaman görsem aynı şekilde bitiyor bi türlü ilişkiye giremiyoruz. Cevap verirseniz sevinirim. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Merhaba Rüyanız hayr Olsun.
Rüyada ayrı olduğu eşini görmek;
anlaşmazlık ve çözülmemiş sorunlar anlamına gelmektedir
geçmişteki olumlu deneyimleri ve eski iyi zamanları, sevgi ile paylaşılan anıların bilinç altı yansıması da olabilir.geçmişteki deneyimlerinizden ,hata ve yanlışlarınızdan ers alarak
davranmanız gerektiğini de işaret eder

Rüyada ayrı yaşadığı eşini görmek;
Ortaklık, Nitelik, Eş ,yerine gelmeyen vaatleri ve tutulmayan sözler anlamını ifade eder.
üzerinizdeki olumsuz duygulardan uzaklaşıp, çevrenize ve özellikle eşinize pozitif enerji vermeniz gerektiğini, bunun için önce negatif düşüncelerden kurtulmanızı tavsiye ediliyor..

Rüyada özel bölgenin kıllı olması ;
sıkıntılara, zorluklara göğüs gererek,kendinizi temizleyip, arıtarak, istediğiniz mutluluk ve saygınlığa, ermenize bazen de cinsel, mahrem konularda sorun ,koku, dedikodu olarak da yorumlanabilir...

Rüyada cinsel ilişki girmek;
kadın ile erkek arasındaki cinsi münasebet, duygusal ve cinsel bağ...

"bitiyor bi türlü ilişkiye giremiyoruz."
siz eşinizle duygusal, cinsel, iletişim kuramadığınıza işaret eder ..

HAKKINIZDA HER ŞEYİN HAYIRLISI..
İnsanlar şunu anlamakta zorlanıyor sanırım. Her olayın bir gerçekleşme nedeni vardır. Hiçbir şey tesadüfen, kötü ya da iyi şans nedeniyle gerçekleşmez. Her şey kısmet. kaderimiz de ne yazarsa o. Hepimiz şanslıyız bu hayatta ve biz çok özeliz. ALLAH bizi öyle yaratmışki Elhamdülillah.
En zor anda sakın isyan etmeyin . İstediğiniz şeyi elinizden alan ALLAH mutlak ve mutlak başka bir kapı açar. Bazen ben olmuyor diye ağlarım isyan ederim ama sonra derim ki ben hep ALLAH 'tan hayırlısını istedim ondan olmamıştır. Sizde böyle düşünün ve asla Özel olduğunuzu unutmayın...SELAMETLE..

soltaysenur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm Eşimle boşanma kararı aldık 5 gündür ayrı yaşıyoruz. Fakat onun kafasında daha önceden beri bu düşünce vardı.vRüyamda devamlı onu görüyorum. Mesajım biraz uzun olacak Sabrınız için şimdiden teşekkürler.. Birinci rüyamdan başlıyorum fakat rüyaları görme sırama göre anlatamıcam.
1 Dışarıdayız karanlık bir ortamda yol gibi bi yer sofrada eşimde var hep birlikte oturuyoruz gayet güzel bi şekilde. Karanlık ama içimde kötü birşey yada kötü bir his yok. Daha sonra kaynanam geliyor giyinmiş bi şekilde, herzaman ki gibi çantasıda elinde.. Ben gideceğim buradan gideceğim buralardan falan diyor el kol hareketleriyle, sonra uyanıyorum.
2 Ben bi işte çalışıyormuşum rüyamda, işten gelip giderken görümcemin eşini görüyorum. Daha sonra ortam değişiyor, bi evdeyiz benim evim ama değil gibi, eşim var, kaynanam var eşim yine ben ayrılmak istiyorum falan diyor, görümcemin eşinin de işi olmadığını söylüyor, ispatlarım diyor (ama ben eşime normalde işiyle alakalı hiç birşey demedim, demem de çalışıyorda zaten kendisi işsiz değil) olduğu odada da ütü masamız var ama bizim kendi odamız değil. Daha sonra ben mutfağa gidiyorum dolabın içinden anahtarlık buluyorum, ona nişan hediyesinde verdiğim anahtarlığa benziyor ve benim verdiğim anahtarlıkta eşimin adı fatih yazıyor. Dolaptakinde ise Fatih perihan ilker perihan falan yazıyor, ilker eşimin diğer adı ama hiç kullanmıyor. Ben sinirleniyorum içeri gidiyorum, bağrıyorum çağrıyorum falan çıkıyorum odadan. Daha sonra gene ortam değişiyor ve dışarıda aynı yolda yürüyorum, görümcemin eşini görüyorum elinde poşet var..ve çok yokuş bir yol var ben bi sonraki yer yokuş değildir falan diyorum fakat ben o yokuşu bi türlü çıkıyorum ama yürüyerek değil kendimi o yokuşu çıkmış olarak buluyorum.. Minibüs bekliyor gibiyim o sırada da uyanıyorum.
3 ben evime gitmişim eşyalarımı almaya, yatak odasındayım eşyalarıma bakıyorum daha sonra salona geçiyorum salonda kendi annemde var eşim seccade seriyor bende ona bakıyorum namaz kılacak diye sevinerek. O da bana bakıyor güzel bi şekilde fakat başka biri kılıyor namaz. Daha sonra açık bi kız var sadece saçlarını görüyorum, saçları boyalı (ben saçımı boyatmak istediğimde eşim izin vermiyodu) onu seviyomuş gibi. Daha sonra tekrar yatak odasına geçiyorum üç tane pantolonumu alıyorum (normalde iki tane var fakat pantolon giyinmezdim önceden evlenince giyinmeye başlamıştım) onları alıyorum, ama yatak odamızın ışığı loş ışık gibi yanıyor karanlık gibi. Sonra uyanıyorum. İnşallah tam anlatmışımdır, tesettürlüyüm bu arada.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamun aleyküm Eşimle boşanma kararı aldık 5 gündür ayrı yaşıyoruz. Fakat onun kafasında daha önceden beri bu düşünce vardı.vRüyamda devamlı onu görüyorum. Mesajım biraz uzun olacak Sabrınız için şimdiden teşekkürler.. Birinci rüyamdan başlıyorum fakat rüyaları görme sırama göre anlatamıcam.
1 Dışarıdayız karanlık bir ortamda yol gibi bi yer sofrada eşimde var hep birlikte oturuyoruz gayet güzel bi şekilde. Karanlık ama içimde kötü birşey yada kötü bir his yok. Daha sonra kaynanam geliyor giyinmiş bi şekilde, herzaman ki gibi çantasıda elinde.. Ben gideceğim buradan gideceğim buralardan falan diyor el kol hareketleriyle, sonra uyanıyorum.
2 Ben bi işte çalışıyormuşum rüyamda, işten gelip giderken görümcemin eşini görüyorum. Daha sonra ortam değişiyor, bi evdeyiz benim evim ama değil gibi, eşim var, kaynanam var eşim yine ben ayrılmak istiyorum falan diyor, görümcemin eşinin de işi olmadığını söylüyor, ispatlarım diyor (ama ben eşime normalde işiyle alakalı hiç birşey demedim, demem de çalışıyorda zaten kendisi işsiz değil) olduğu odada da ütü masamız var ama bizim kendi odamız değil. Daha sonra ben mutfağa gidiyorum dolabın içinden anahtarlık buluyorum, ona nişan hediyesinde verdiğim anahtarlığa benziyor ve benim verdiğim anahtarlıkta eşimin adı fatih yazıyor. Dolaptakinde ise Fatih perihan ilker perihan falan yazıyor, ilker eşimin diğer adı ama hiç kullanmıyor. Ben sinirleniyorum içeri gidiyorum, bağrıyorum çağrıyorum falan çıkıyorum odadan. Daha sonra gene ortam değişiyor ve dışarıda aynı yolda yürüyorum, görümcemin eşini görüyorum elinde poşet var..ve çok yokuş bir yol var ben bi sonraki yer yokuş değildir falan diyorum fakat ben o yokuşu bi türlü çıkıyorum ama yürüyerek değil kendimi o yokuşu çıkmış olarak buluyorum.. Minibüs bekliyor gibiyim o sırada da uyanıyorum.
3 ben evime gitmişim eşyalarımı almaya, yatak odasındayım eşyalarıma bakıyorum daha sonra salona geçiyorum salonda kendi annemde var eşim seccade seriyor bende ona bakıyorum namaz kılacak diye sevinerek. O da bana bakıyor güzel bi şekilde fakat başka biri kılıyor namaz. Daha sonra açık bi kız var sadece saçlarını görüyorum, saçları boyalı (ben saçımı boyatmak istediğimde eşim izin vermiyodu) onu seviyomuş gibi. Daha sonra tekrar yatak odasına geçiyorum üç tane pantolonumu alıyorum (normalde iki tane var fakat pantolon giyinmezdim önceden evlenince giyinmeye başlamıştım) onları alıyorum, ama yatak odamızın ışığı loş ışık gibi yanıyor karanlık gibi. Sonra uyanıyorum. İnşallah tam anlatmışımdır, tesettürlüyüm bu arada.
Aleyküm selam.

1. Bu rüya, huzurun kaçmasına işaret edile bilir.
2. Hem rızka, hemde acıya işarettir. Acı bir hayata, ama kuvvetli durmaya işarettir. Yani zorluklar karşısında dimdik durmaya işarettir bu rüya.
3. Dini vazifeleri yerine getirmeye işarettir. Rahatsızlıklara işarettir. Önemli kararlara işarettir.

Kardeşim dolayısıyla 3 rüyada da hayırsızlıklar var. Ve rüyaların 2-sinde hayırlı olan kısımlarda var. Eşinizle boşanma sürecinde olduğunuz için stres yüzünden bu tip rüyaları görüyorsunuz. Dolayısıyla rüyalarınız nefsani yani bilinç altı rüyasıdır. Hayatınızdaki şeyler, düşündüğünüz şeyler rüyanıza yansıyor.

Üst Alt