• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayrıldığın erkeği görmek

Sevdenc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar hocam ruyamda cok sevdigim ve severek ayrildigim erkeği gordum. Beni cok merak ediyormus ve gormek istiyormus ve araya bir adam sokuyormus, bana onunla haber gonderiyor. Ayin besinde ona suprizim var soyle hazir olsun beni beklesin demis. Gelecegi yeri tarif ediyor, yazlik biryer ben cok istekli degilim ama zoraki gidiyorum. Orada arkasi bana donuk yanında birileri var ben de, madem beni gormeye geldi neden baskalariyla oturuyor diyorum ve arkasi donuk siyah bir ceket var ustunde. İcinden gecirdiklerini hissediyorum, tamam senin icin geldim diyo zaten ne ben gidebiliyorum ne de o yanima geliyor. Ruyami yorumlarsaniz cok sevinirim Allaha emanet.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Merhabalar,
Bu rüyayı yorumlamak zor, çünkü şuanki durumunuz nedir, evli misiniz bekar mısınız erkek arkadaşınızın medeni durumu nedir? Bunları bilmeden yorum yapmak zor.

İkinizinde bekar olduğunu düşünerek şunu ifade edeyim ki, erkek arkadaşınızın üstündeki siyah ceket yakın zamanda sizin ile iletişime geçecek demektir. Sizinle buluştuğu halde ilgisiz gibi görünmesi ise Allahu alem O'nun çekindiği durumlar var. Yani aranızın açılmasına sebebiyet veren şey çok basit olmasına rağmen bir birinizi yanlış anlamışsınız gibi geldi.

Muhtemelen bazı çekindiğiniz insanlar var. Belki saygı gereği belki korku gereği ses çıkartamamışsınız dolayisiyla bir çok şey içiminize atmışsınız.

Eğer evli iseniz zaten unutun gitsin.

Üst Alt