• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada babamı görmek

suzzy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, Hayırlı günler diliyorum. Bu hafta içinde 2. kez babamı rüyamda görüyorum. ( Babam hayatta, yaşıyor hala) İlk gördüğüm de babamın ve benim bidonlarla sularımız var. babam kendi suyu dururken benim suyumla saçına su dökmemi istiyor saçlarını yıkamak için. Bende sitem ediyorum ya baba kendi suyun varken benimkini bitiriyorsun diye.
Dün gece de rüyamda benim evime misafir olmuş, yemek istiyor. Bulgur pilavı var ama az kalmış tencere de ona rağmen ikram ediyorum ve kuru fasulye koyuyorum. Memnun kalmıyor neden bu kadar az yaptın diyor.
Sizden başka yorumlayacak bir yer bilmiyorum. Ne manaya geldiğini çok merak ediyorum. İlginize ve emeğinize çok teşekkür ederim. Hakk'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar, Hayırlı günler rüyaniz Hayr olsun
Rüyada baba görmek;
Rüyada baba görmenin bir çok anlamı ve yorumu vardır. Rüyada görülen baba, rüyayı gören kişinin durumuna, gördüğü rüyanın şekline ve
içinde bulunduğu hayat şartlarına,Ruh haline,babanız ile yaşadığınız olaylar,gönül bağlarına ,iletişim ve onun hakkında hatırladığınız hatıralar
Kırgınlık,mutluluk, çocukluk Dünyanıza göre değişiklik arz eder.

Fırsatlar ve Rizk kapılar açılıyor Kendi hedeflerine ulaşmak için doğru yolda olduğunuzu simgelerken
Babanıza karşı davranışınızı yeniden gözden geçirmeniz gerektiğine yorumlanır..

Unutmayin Hepimiz Birgün Yaşlanacağız Ne ekerseniz onu biçersiniz.. İki yanlış bir doğru yapmaz !!'
Kusur değil, çare bulun. çare için önce kusurun ne olduğunu bilmemiz, bulmamız gerekiyor. İşte o kusuru, görmeli fakat göstermemeliyiz.
anne babayı mahçup etmemeliyiz !Her insan,nerede yanlış yaptığını bilir.. utngc..

'Dile kemik, zihne fren, insana insaf şarttır.''İnsaf, dinin yarısıdır.'Rabbim Size Dünya ve ahireti kazanmanız
için bir fırsat,bir vasıta kılıyor bunu Fark edin!!
Kazanma Kuşağında Kaybedenlerden Olmayın En büyük kayıp, kazanma kuşağında kaybetmektir..
çocukca davranip Sevgi ve sabır gösterin..

Hayatın imtihan ve darbeleri bazılarımızı olgunlaştırır, bazılarımızı imha eder. Herkes iki yoldan birini seçmek zorundadır. Ya olgunlaşacağız ya da yıkılacağız...
Sabır insana has bir sıfattır. Hayvanlarda ve hatta meleklerde bile yoktur. Nefsin arzuları veya düşmanla mücadele gibi sorumluluklar sabrı gerektirir....
inşallah bu yazdiklarimdan hissenizi alırsınız...Selametle..

duaa..

suzzy

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Babam çocukluğumuzdan beri bizimle (3 kardeşiz) pek ilgilenmemiştir. hep annemin çabalarıyla emekleriyle büyümüşüzdür. Buna rağmen hiçbirimiz dönüp isyan etmedik, karşı gelmedik, münakaşaya girmedik, saygı gösterdik. hala da böyle devam ediyoruz. Ama içten içe de sorgulamaktan kendimi alamıyorum 27 yaşındayım üniversite için İst.la geldim 9 yıl önce. Bazı zamanlar akrabalarımla bazen yalnız yaşadım, son iki yıldır evliyim. Bu süre içinde babam beni toplasam 3 kere falan aramıştır nasılsın, bir ihtiyacın var mı demek için. Maddi manevi desteği hiçbir zaman olmamıştır. O yüzden ister istemez sorguluyorum. Yazdıklarınızı defalarca okudum bu sefer de kendimi sorgulamaya başladım.

Üst Alt