• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada babanın dövdüğünü görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

EZGİ

Kayıtsız
Misafir
SELAMÜN ALEYKÜM. ben rüyamda babamın beni dövdüğünü gördüm ve babam beni dövmeye çalışırken imdat diye bağırdım ve bir komşum geldi babamı kolundan tutup evine götürdü.yaşım 14 bekarım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz Hayirli Ramazanlar 14 yasinda halen bekar olan kardesim...sırıtık.:,sırıtık.:,
Cabir'ül-Magrîbî'ye göre: Rüyasinda birinin kendisini dövdügünü, fakat dövenin kim oldugunu ve neden dlövdügünü bilmedigini gören, hayirli mala sahip olur. Dövülmekten korktugunu gören, korktugundan emîn olur..
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cevirsin..
Ruyanizda Babanizin Sizi dövdüğünü görmeniz çok sevinçli bir haber almak ile yorumlanir Allahu alem.. siz sadece Babaniz ile olan sorunlari Disa tasirmayin...Babanizi karsiniza alip...
baskalarindan yardim istemeyin.. daraldiginizda sadece Rabbinize derdinizi acip Dua edin Genc kardesim...

Her insan nice imtihanlardan geçmişlerdir ve peygamberlik ,nebilik makamlarına ulaşmıştır.
Rabbimizin kimseye çekemeyeceği imtihanları vermeyeceğini söylemek isterim. Her derdin sıkıntının Rabbimizden olduğunu, bilerek bilmeyerek işlediğimiz hatalara kefaret olduğunu düşünerek her halukarde sabredin....
Babanıza karşılık vermeyin saygi hurmet ile sadece dinleyin..kolay degil ama inanin deger bir gun bu gunleri huzur ve vicdaninz rahat bir sekilde hatirliyacaksiniz....
Sevginin yapamadigini ofke,tartisma, kavga hic hal edemez unutmayin bunu...
Allah yardımcınız olsun kardeşim. Sizin için dua edeceğim tabi babanız içinde.
Mantikli, makul ve Babaniza karsi SABIRLI olun.. daha cook gencsiniz ve Babaniz ile Farkli pencerelerden baktiginiz icin farkli tepki ve bakis acilariniz var..Kardesim..

Gençler bir yandan yerli yersiz isteklerle anne babalarının karşılarına çıkarlar. Bir yandan da dizginlenmeyi beklerler.
Gencin çekişe çekişe koparacağı bir izni baştan vermek daha doğrudur. Başka önemli bir kural da ayrıntılar üzerinde gençle sürtüşmeye girmemek gerekli...
Saç biçimi, giyim kuşamı, oturup kalkışı gibi konularla gençle sürekli tartışma ana baba otoritesini aşındırır ve bitirir.
Her konuyu sorun yapmak yerine önemli konular üzerinde durmak daha doğrudur.

Genc Kardesim Sabir ve anlayis ile Babaniz ile iletisim kurmaya calisin.. Selamet ile Hayra kalin

nejla

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum.
Ruyamda babam beni 3 yerimden sopayla dovuyordu. Dovmesinin sebebi sevgilimle konusmamdi, bir an mutfakta aglayarak yemek pisiriyorum ve telefonda sevgilim konusuyor babam duyacak telefonu kapatmalyim diyorum ama beni dinlemiyor, cok sinirleniyormusum iki arada kalmaktan, telefonu kapatsam sevgilim darilacak kapatmasam gene dayak yiyecek korkus telasindayim. Ve aklima disari cikmak fikri geldi disari ciktim hava cok soguk etraf bem beyaz kar usudum kosarak eve geldim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kazakistandan da Hos geldiniz...Nejla kardesim..
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cevirsin..
Ruyanizda Babanizin Sizi dövdüğünü görmeniz çok sevinçli bir haber almak ile yorumlanir Allahu alem..

Siz iki kişi iki sevdiginiz insan arasında kalmışsıniz..Biraz sabretmelisiniz , su akacak ve yolunu bulacak ..
Peki, su nerede duracak diye sorarsaniz Allahin takdir ettigi yerde...
Rabbimizin kimseye çekemeyeceği imtihanları vermeyeceğini söylemek isterim. Her derdin sıkıntının Rabbimizden olduğunu, bilerek bilmeyerek
işlediğimiz hatalara kefaret olduğunu düşünerek her halukarde sabredin....
Babanıza karşılık vermeyin saygi hurmet ile sadece dinleyin..kolay degil ama inanin deger bir gun bu gunleri huzur ve vicdaninz rahat bir sekilde hatirliyacaksiniz....
Sevginin yapamadigini ofke,tartisma, kavga hic hal edemez unutmayin bunu...
SABIRLI olun.. daha cook gencsiniz ve Babaniz ile Farkli pencerelerden baktiginizi unutmayin...

ruyada kar gormek :mevsiminde olumlu mevsiminde degil ise simdiki gibi,olursa bazi guzel seylerin olmasi icin daha zamana ihtiyac oldugunu...
Sabir edip ,olgunlasirsaniz inşallah. Kar kazanc kapilarinin acilmasi seklinde yorumlanir...
Sevda hayattinizda da biraz daha sakin ,sabirli ve anlayisli olabilirseniz ardinda feraha cikacaginiz seklinde yorumlanir..Allahu Alem...
Herşey gönlünüzce olsun RABBİM güzellikler ihsan eylesin ..
Selametle Kalin..

acilangul1

gizemm12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda babamın kafama vurduğunu görmek

Selamın aleyküm, rüyamda babamın bir nedenden dolayı kafama vurduğunu ve o yüzden anneme sarılıp aşırı derecede agladıgımı gördüm. Bundan 1-2 hafta öncesinde buna benzer bir rüya görmüştüm, yine babam vuruyordu. Yorum alabilirmiyim teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayır olsun inşallah
Rüyanız ilk bakışta kötü gibi görünse de aslında iyi mesajlar vermektedir.
Rüyada birisini vurmak ona iyilik etmek ya da iyiliğini istemektir...
Rüyada, birisinin kafaniza vurmasi; ikaz edilmeye, bir konuda uyarılmaya işarettir;
babanizin annenizi Sizin hakkinizda bazi konullarda itham ettigini veya uyardigi seklinde de yorumlanir..Allahu alem..
Babaniz Size Şefkat tokadı vurmuş.. olmasin!!

Şefkat tokadı, sevenin, sevdiğine, sevgi eksenli, onu doğru yola getirme maksadıyla, kulağını çekme, azarlama ‎mânâsına gelen tatlı bir ikazdır..
her atılan şefkat tokatımızda,isyanla karşılamak yerine
Mevlamın Rahmeti ,bilip şükürle karşılamak en dogru olanı ve güzeli..dir..
her nefs Sahibi insanin arada bir sevdikleri tarafindan soyle guzel.. dostanevi bir
Şefkat tokadına ihtiyaci vardir..
Seven..Sevdigi insanin dunya ve ahirettini korumaya calisan insandir Vesselam..
Allah,Anne ve Babanizi beraber başınızdan eksik etmesin!!!

Kalemimden düşen her kelime titrek bir isyanın gölgesinde çaresizliği işliyor gecenin kalbine..
Sayfalar dolusu çaresizliğim ve yalnızlığım,satırlara keder yüklü gözyaşlarıyla iniyor..
Kelimelerim korkmuş ve üşümüş sanki..
Çaresiz,sessiz ama yinede asla sensiz değil..
Onlarda benim gibi bu gece.. Ben ile Bensiz arasında bir yerde..

Ve bir hiçliğin gölgesinde var olabilme savaşındayım..
Hep yok olmuş düşler ve kimsesiz üşüyüşler beni anlatır..

Bende ki bu Hırçınlığın sebebi ;içime attıklarım mı ? yoksa içimden atamadıklarım mı?
Kimsesiz gecelerin sorumlusu.. Verilip tutulamamış sözlerin..
Geç kalınmışlığın acı bedelini mi ödüyorum...

ermac_12

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek

Selamün Aleyküm,
Hayırlı günler dilerim. Öncelikle yeni katıldım ve yorumlamanızın güzel olduğunu gördüm ve siteye katıldım. Sormak istediğim bir rüyam var. O da şudur:
Rüyamda babam birini dövüyordu. Adam yerde yatıyordu. Babam bir kolundan tutmuş ve yumrukluyordu. Babam adamı bıraktıktan sonra onu sakinleştirdim. Bu arada babam şükür sağ.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayırlı günler Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek ;
bir kaç farklı yorumu vardır.
-güçlü olacağına ,Aile İlişkinizde güçlü taraf olmak istediğini simgelemektedir.
-Gevezelik ve boş boğazlık olarak tabir edilir.
-Rüyada dövmek, dövülen kimse için hayra alâmettir.döven ise öfkesine hakim olmasi gerektiğine yorumlanir..

Öfkeli olarak yapılan işler hep sonradan pişmanlık duyulan işlerdir..öncelikle şunu unutmayalim ki " S i N i R " şeytandandir..
Tabii ki insaniz sinirlenebiliriz bazi olaylara, ama aşırı tepki gösterdiğimiz anda günaha ve kul hakkına girer, nefsimize yenik düşmüz oluruz..

Rüyada birini veya bir şeyi sakinleştirmek;
bu rüya birinin size hayran olacağını veya size saygı duyacağı anlamına gelir.

sakin olmak ;herhangi bir durumda akl-ı selim kalabilmek davranabilmektir. sakin olmak.olabilmek; önemli bir meziyettir.
sakin olmak; beklenen veya beklenmeyen durumlar, gelişmeler, olaylar karşısında, fevri çıkışlarda bulunmamak, öfke ve kırıcı eylemlerden kaçınmak,
"keskin sirke küpüne zarar" öğretisini sadece kulakta bir küpe olarak taşımamak ve idrakına da varmak, hem hayat kurtarır, hem durum kurtarır hem de insan ilişkileri kurtarır! hem de insanın, sağlığını korur......sakin olduğu her karar anında, kazançlı çıkacakdır.

Babanızın iş ve aile hayatında sakin ve daha anlayışlı olması gerektiğine tabir edilir.yoksa Kazanma kuşağında kaybedenlerden olabilir.Selametle..

66_66

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda babamin beni dövmek istedigini görmek

Selamün aleyküm,
ben bir rüya gördüm. Rüyamda babam bana kızıyormuş. Ben kahvalti hazırlıyormuşum ama babam baya kızıyormuş bana. Nedenini maalesef bilmiyorum. Sonra mutfağa beni dövmeye geliyormuş, bende korkudan ağılıyormuşum. Yorum alabilirsem eger cok sevinirim. Simdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hayır olsun inşallah.
Rüyamda babamin beni dövmek istedigini görmek;
Rüyanız, baba ile – kız ilişkisinde sorunlar yaşadığınızı ifade etmektedir..bundan sonra babanizi daha fazla dinlemeniz gerektiğinize işaret etmektedir.
bazen de ikaz edilmeye, bir konuda uyarılmaya işarettir;

Şefkat tokadı,atmak,dövmek ;sevenin, sevdiğine, sevgi eksenli, onu doğru yola getirme maksadıyla, kulağını çekme, azarlama ‎mânâsına gelen tatlı bir ikazdır..
her atılan şefkat tokatımızda,isyanla karşılamak yerine
Mevlamın Rahmeti ,bilip şükürle karşılamak en dogru olanı ve güzeli..dir..

Anne,Baba ,Dost acı söyler lakin gönlünden de Bal sunar, acı ama doğru söyleyene Dostum derim ben uçurumlardan çeviren ...
Göremediğim , bilemediğim hatalar dan çeviren yiğitler lazım bana DOST LAZIM BANA DOST...
Nereden bileyim tanıyayım din kardeşimi ,inanayım sevgisinin gerçekliğine benim hayrımı dilemedikçe....
iste babaniz da sizin hayrınızi dilemesine yorumlanir..

Cccccc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada babanın abiyi dövmesi

Rüyamda abim benden para istiyordu. Babam da onu dövüyordu bu yuzden. Abim de babam kriz felan gecirmesin diye başını eğip vurmasini sagliyordu. Yorumlar misiniz, abim gerçek hayatta maddi manevi aile huzurumuzu çok bozan bir kişi.

Ikinciharf

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada babanın dövdüğünü gormek

Merhaba, beni arkadaşım rüyasında görmüş. Baban bir yalanimi öğrenip beni dövüyormuş. Sizce anlamı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt