mrhbba.. iyi günler öncelikle sayın gönül sızım, size kısaca rüyamı anlatayım, rüyamda büyük saray bozması bir evdeyim yanımda bir kaç bayan akrabam arkadaşlarım var onlar kendi aralarında şakalaşıyorlar tartışıyorlar bende sessiz olmalarını söylüyorum burasının güvenlik bakanlığı olduğunu söylüyorum (o nasıl bir şeyse) benim böyle dememe kalmadan orta yaşlarda bir adam koridordan bize doğru geliyor, benim yanıma geliyor tamda, ben güvenlik bakanıyım diyor benim bir suçum olmadığını diğer arkadaşların gürültü yaptığını anlatmaya kalmadan elimden tutup beni kendine doğru çekiyor ve öpüyor napıyorsunuz diye sorunca beni elimden tutup götürüyor ben seni seçtim diyor boşver onları bana saraydan bozma o yeri gezdiriyor sonra yaşı biraz daha ilerice bir bayanla tanıştırıyor bunun annesi olduğunu tahmin ediyorum ama soramıyorum çekindiğimden, beni gezdirirken de hep aklımda sizin eşiniz yokmu evli değilmisiniz diye sormak geçiyor ama soramıyorum o beni nereye götürürse gidiyorum, ve arada yine beni öpüyor, en son yaşlı teyze ben ve o(güvenlik bakanı) etrafı yeşillikli çiçekli bir balkonda masada oturup konuşuyorken uyandım. şimdiden teşekkürler Allah kolaylık versin işinizde...