• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bakan görmek

nurse84

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
mrhbba.. iyi günler öncelikle sayın gönül sızım, size kısaca rüyamı anlatayım, rüyamda büyük saray bozması bir evdeyim yanımda bir kaç bayan akrabam arkadaşlarım var onlar kendi aralarında şakalaşıyorlar tartışıyorlar bende sessiz olmalarını söylüyorum burasının güvenlik bakanlığı olduğunu söylüyorum (o nasıl bir şeyse) benim böyle dememe kalmadan orta yaşlarda bir adam koridordan bize doğru geliyor, benim yanıma geliyor tamda, ben güvenlik bakanıyım diyor benim bir suçum olmadığını diğer arkadaşların gürültü yaptığını anlatmaya kalmadan elimden tutup beni kendine doğru çekiyor ve öpüyor napıyorsunuz diye sorunca beni elimden tutup götürüyor ben seni seçtim diyor boşver onları bana saraydan bozma o yeri gezdiriyor sonra yaşı biraz daha ilerice bir bayanla tanıştırıyor bunun annesi olduğunu tahmin ediyorum ama soramıyorum çekindiğimden, beni gezdirirken de hep aklımda sizin eşiniz yokmu evli değilmisiniz diye sormak geçiyor ama soramıyorum o beni nereye götürürse gidiyorum, ve arada yine beni öpüyor, en son yaşlı teyze ben ve o(güvenlik bakanı) etrafı yeşillikli çiçekli bir balkonda masada oturup konuşuyorken uyandım. şimdiden teşekkürler Allah kolaylık versin işinizde...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
mrhbba..Komsu komsu Hu...
iyi geceler..
Hayirdir insallah..Rüyada bakan görmek, bir işadamının yardımını göreceğinize ve devlet kapısında istediğiniz bir işinizin olacağına işarettir.
Bakanı konuşurken görmek Devlet tarafından Söylenecek bir söze habere,dilekceye işarettir.
Devletin işlerini yürüten bir bakanı rüyada görmek, işlerde başarıya ulaşmaya delâlet eder..

Hayrı suistimal ederek yanlış hareket edersek “şerr” olur...
Sözüm bana yetmiyor.
Sen sözüm yokken de işittirsin beni.
Avazım derdime yetişmiyor.
Sen sesim çıkmazken de duyarsin beni.
Çağrışım dudağımda kalıyor.
Yakarışım Senin işitmenden utanıyor
ben söylemesem de Sen anlarsın beni.
Rabbim...

acilangul1

vefahas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bakan olduğunu görmek

Selaymun Aleykum Üstadım;

Rüyamda, Ankara'da ikamet ediyormuşum ve evimdeyim (hiç Ankara'da ikamet etmedim). Telefon geliyor, ahizeyi kaldırıyorum. Evimde de yalnızım. Telefonda "Bayındırlık ve İskan Bakanı" olduğumu bildiriyorlar ve tebrik ediliyorum. Kapının zili çalınıyor, kapıyı açıyorum. Kapıda duran kişi üst düzey müsteşar olarak kendini tanıtıyor. Müsteşar bana bakanlık beratı ve belgeler uzatıyor. Müsteşar gidiyor. Bu sırada daha önce hiç görmediğim silahlı koruma kapının önüne gelerek duruyor. Ben içeriden çalı süpürgesini alıyorum ve kapının önünü süpürüyorum. Koruma müdahale etmek istiyor ve müsaade etmeyerek süpürmeye devam ediyorum. Karşı komşum geliyor, sinirli ve kırgın şekildedir. Korumanın kendisine karşın yaptığı hatayı söylüyor. Bende anında duruma sinirleniyorum. Elime aldığım ince ağaç sopayla koruma polisinin sırtına vurmaya başlıyorum. Koruma kaçmadan ve ses çıkarmadan sırtı dönük şekilde dururak dövmeyi sürdürüyorum. Bir süre bu şekilde vurduğum halde sırtında morarma olmadı. Dövmekten dolayı pişmanlık yaşıyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Üstadım Hayirdir insallah..

Rüyada bakan olduğunu,görmek ;Devlet kademelerinde önemli görevler almak hayaliniz olduğunu simgeler.
Rüyada kapının önünü süpürmek; üzüntü ve kederin gitmesine yorumlanır... bazen de mal kaybina ya da sinirlerinize hakim olamayip ekmek kapinizi kaybetmenize isaret edebilir..

Rüyada adam dövmek; gevezelik ve boş boğazlık ile yorumlanir..
Duygusal iniş çıkışların yoğunlaşacağı bugünlerde, sevdiklerini kırmamaya çalışin!!Kırıcı olmamak için tepkilerini kontrol etmelisiniz..
Öfkenin ateşi önce sahibini yakar. Sonra, kıvılcımı düşmana ya varır, ya varmaz.

Kişinin rüyada kendisini pişman olmuş şekilde görmesi o kişinin üzüntüsünden,
umutsuzluğundan ve kederden kurtulacağına ve güvende olacağına işaret eder...
Herşeyi Bilmenize Gerek Yok Haddinizi Bilin Yeter...sırıtık.:,
hayirli gunler..

Üst Alt