• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada balık görmek ne demektir?

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hocam,
Dün akşam rüyamda bizim işle ilgili eğitimlerimiz oluyor, bizi eğitime çağırıyorlar. Ben rüyamda annemle gidiyorum, neyse orada bir yerde oturuyorum. Birden bakıyorum önüme çok değişik bir balık geliyor, kafası biraz büyük hafif tombul küçücük bir balık geliyor ve bana öylece bakıyor. Ben de ara ara korkup kaçıyordum.Ve sonra hocam size daha önce anlattığım kişi vardı ya artık hiç önemi yok tabi ne hikmetse bakıyorum ben bir şarkı söylüyorum o da öyle üzgün sessiz orda duruyordu ve o da ordaydı. Böyle tuhaftı. Hocam rüya da en çok ilgimi çeken şey o balık. Ben hayatta hiç öyle ilginç değişik balık görmedim o balık benimdi. Ne olabilir canım hocam sizi çok seviyorum ALLAH’a emanet olun kocaman SEVGİLERİMLE…

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ve Rahmetullah parlakk kardeşim...
Hayırdır inşallah, hayırlara vesile olsun.

Rüyada balık görmek ;nasip,Kısmetler ,evliliğe işarettir ..
"önüme çok değişik bir balık geliyor "Kısmetler
"kafası biraz büyük hafif tombul küçücük bir balık geliyor ve bana öylece bakıyor "
tombulca birinin Size talip olmasina yorumlanir..
SİZİN HAYIR DEDİKLERİNİZ ŞER ŞER DEDİKLERİNİZ HAYIR OLABİLİR SİZ BİLMEZSİNİZ ALLAH BİLİR ..

Hepimiz hayal kurarız. Hatta bazılarımız hayalperesttir. İnanırmısın bende zaman zaman kendimi hayal aleminden alamıyorum. Hayalimde birçok olayı kurguluyorum.
Tabi birçoğu da asla gerçekleşemeyecek olaylar. İnanırmısın bazıları için daha sonradan iyiki gerçekleşmemiş diye seviniyorum. Hayırla kalın.

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam yorumlarınız.ALLAH ın sevdiği sonrada bibirimiz sevdiğimiz güzel bir evlilik olsun da dış güzellik çok da önemli değil insanın gözünde en güzeli olsun.Dualarınız bekliyorum hocam inşallah.Hocam bir de ben bu işyerimin genel müdürlüğünü hep görüyorum bunlar iş sitresi yorgunluktan mı kayanaklanıyor acaba.

balrok

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada balık görmek

selamun aleyküm değerli hocam,

Rüyamda elimde bir olta ile havuz başında gördüm kendimi.5-6 tane balık yüzüyordu.Bu balıklar arasında en küçüğü oltama takıldı.ben balığı çekerken balık küçük diye üzülürken,balığı kuyruğundan tutup kaldırdığımda balığın benden bile daha iri 2 metreye yakın çok büyük bir balık olduğunu gördüm.Acaba bu rüyanın yorumu ne olaki?

Yorumlarınızı severek okuyoruz ailecek hocam.Bu rüyamada yorumda bulunursanız Allah razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm Selam Rüyaniz Hayr olsun..
"elimde bir olta ile havuz başında gördüm "

Bakış açınızı biraz daha geniş tutarsanız kazanç,ve berekettiniz de daha geniş olur..
Hayat yolunda giderken kararsız kaldığınızda bakış açınızı olumlu yönde genişlettin!ki farklı ,farklı çıkış ,
fırsat ve imkanlari FARK edebilip faydalanasiniz!!

Rüyada balık görmek genellikle kısmet, servet, bolluk, helal kazanç, sağlık, mutluluk, yenileşme, iyileşmeyi sembolize eder
Rüyada olta görmek iş ve davranışta hileli yola her türlü hile ve tuzağa işaret eder..
her atılan oltaya takılmayin kardesim..

Rüyanızda bir olta ile balık tuttuğunuzu görmek;iş hayatında büyük bir fırsatın yakalanacağına yorumlanır.
Rüyada küçük balık avlamak, bazı sıkıntılar üzüntüler, geçireceğiniz şeklinde tabir edilir.
Büyük balık yakalamak; işlerinizin yolunda gideceğine…

"balık küçük diye üzülürken,balığı kuyruğundan tutup kaldırdığımda balığın benden bile daha iri 2 metreye yakın çok büyük bir balık olduğunu gördüm."

SİZİN HAYIR DEDİKLERİNİZ ŞER ŞER DEDİKLERİNİZ HAYIR OLABİLİR SİZ BİLMEZSİNİZ ALLAH BİLİR ..

Allahım! Mevlâm!gaflette gecirdigim bos yillarim; Gözüm günahlarıma takıldığında bir korkudur içimi kaplıyor;
ama sana siginip Ayetel Kürsi'yi okuduğumda korkularim azaliyor!!
O An rahmetini gördüğümde, reca ve ümit ışıkları beliriyor kalbimde. Ben her zaman korku ile ümit arasındayım...
Ailece Selamet,huzur ile Hayra kalin.

acilangul1

Üst Alt