• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada balta girmemiş orman görmek

H

Hazars

Kayıtsız
Misafir
Selamunaleykum. Beni terk eden 5 senelik kız arkadaşım için namaz kılıp yattim. Rüyamda balta girmemiş ormanın içindeydik. Yanımda kız arkadaşım ve tanımadığım insanlar vardı. Hava karanlikti. Etrafta koyun ve bir kaç hayvan daha vardı. Sonra ilahi bir ses geldi 'herşey eskisi gibi olacak' diye. 5-6 saniye sonra etraf yesillendi. Gokyuzu maviydi. Sevdiğim kız hala yanımdaydı. Ama bu defa evcil olan koyun saldırmaya başlıyordu. Yanımızda olan birini yaraliyordu. Sonra tam koyunu sakinlestirdim o arada uyandım. Bu ne anlama geliyor? 21 yaşındayım. Okuyorum. Istanbulda yaşıyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..Rüyanız; kafanızın karışık olduğuna, sizden beklentilerin fazla olduğunu düşündüğünüze,
bir meseleyi düşünerek çözmeye çalıştığınız halde hatalar yapabildiğinize, iyi niyetinizin suistimal edilip, nasiplerinize engel koyulduğuna
dusunuyor ve inaniyorsunuz..
kardesim olanlari oldugu gibi bir sureligine birakin ki aklinizin karışıkligi gecip durulana kadar..
okullunuzu ve askerliginizi ins. bitirin sonra zaten kismettinizde O varsa merak etmeyin Sizi bulur...
Sabir,Dua ile Hem sizin hemde sevdiginizin olgunlasmasi ve etrafinizdaki kasirgalarin durulmasi icin zaman en iyi ilactir..

"Sonra ilahi bir ses geldi 'herşey eskisi gibi olacak' diye. 5-6 saniye sonra etraf yesillendi"

rüyada Koyun görmek ;
İftfetli, şerefli ve saygıdeğer bir kadına; ganimete, çocuğa, hayırlı ve bereketli mala..
Lakin "evcil olan koyun saldırmaya başlıyordu" koyun postunda kurt cikarsa yani koyunun fitrattinda saldirmak yoktur..
gercekten dogru olmiyan fitri, tabii olmiyan bir terslik,bir yanlislik var bu olanlarda..
O yuzden acele etmeyin ki Bu olanlardaki yanlisligin su yuzune cikmasi icin Sabir ve Temkinli Olun..
Hayirli Gunler..

Hazar Salman

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun yorumlariniz için. 3 aydır bekliyorum. Sabirla ve dualarimi aksatmamaya çalışıyorum. Sabrın sonu selamettir inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
geceay.jpg

Boşver hayallerin gerçek olmasın once yeşersin!! yeter ki umut solmasın. Derde talip ol ki dertle ruhun olgunlassin...
Garibin gözyaşı günahın olsun! Olsun be aldırma Yaradan YAR'dır...
HER ŞEYİN BİR OLMA VAKTİ VARDIR . .
Asla kendinden şüphe etme...
Sen ne hissediyorsan O her doğrudur...
cunku icinin icine O Hissi naks ettiren RAHİM ve RAHMAN dir..
Dünyadaki bütün insanlar toplansa ve sana aksini söylese bile senin hissettiklerin SENIN için doğrudur...
Onlar farklı hissedebilir farklı düşünebilir ama bu senin hissettiklerinin yanlış olduğunu göstermez!!
sadece onlardan farklı olduğunu gösterir...
her kes her kes gibi hissetmek fikr etmek zorunda degil..
cunku her birimiz Rabbimin katinda farkli mekan ve hallerdeyiz....
buda bizlere Rabbimin bir nasip ve bereket ve Hikmetti..
Düşünmek düştüğün yerin farkına varıp düşmeden önceki yerinin düşünü görmek demektir....
Düştüğün yer burasıdır!.. Yükselişin de buradan olacaktır....
Her kes anca Düştüğü yerden tekrar Yükselir..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yana yakıla çalmaktır dua kapısını dertli olmak.
Kapının ardında seni duyan bir sahibin olduğunu bilirsin ya...
O kapıda durmak bile garip bir zevk verir.
Birşeyi kaybetmiş olmak, bir yeri ağrıyor olmak, yüreği acıyor olmak var ya...
Sızlanmayı bırakıp duaya dönüştürmeyi başarabildiğimizde bize bambaşka şeyler söyleyen kelimelerdir.
Ama yine de baştan ayağa aciz olmanın kelamıyla dillenir,''lütfunda hoş kahrında amma,
lütfunla muamele kıl Allahım deriz''Afiyet ve gönül dinginliği duasıyla...

Üst Alt