• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada başbakan görmenin tabiri

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler, Allah haftayı güzel başlamak nasip etsin, hayırlara vesile etsin.

Rüyamda iki gece üst üste başbakan Recep Tayip Erd. gördüm .
1.sinde üstünde beyaz bir atlet var elinde bir kağıt vardı sanki terlemiş gibi idi ve bize sanırım nasıl dans edilir bir dönerek gösterdi.

2.sinde ise merdivenlerden çıkıyor bende arkasından gidiyorum elinde gene bir evrak var ve beklediği cevap gelmiş bunu bekliyormuş.

Ayrıca isimlerin önemi var mı bilmiyorum; GÖRÜMCEM Aysun ablamı kızı Pınar'ı hastanede görüyorum buarada bu hastanede başka bir bayan ve kızları da ordalardı ve ablamla bu bayan çay içiyorlardı beni de buyur ettiler ilginç yanı kızların ismi yeğenlerimin ismi İpek ve sema ile adaşlardı şaşırdım. Herkese hayırlı günler ve şimdiden çok teşekkürederim....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler, Allah haftayı güzel başlamak nasip etsin, hayırlara vesile etsin.. ins. amin
Hayirdir insallah..
Rüyada başbakan görmek; hayır ve esenlik, rızık ve nimet, mutluluk ve itibar; bela, mihnet, zahmet ve sıkıntı, darlık ve talihsizlik gibi değişik şekillerde yorumlanır.

Bu kadar farklı şekillerde tabir edilmesinin nedeni; Rüyada görülen duruma göre yorumlanmasındandır. Yani, rüyada başbakan'ın, iyi halde olması veya sinirli davranması, güler yüzlü veya asık suratlı olması, sakin veya tedirgin halleri, kendinden emin veya korkmuş olması gibi hususlar göz önünde bulundurularak yorum yapılır.

Rüyada başbakan görmek, genel anlamda yüksek yetkili ve devlet otoritesinden biri olduğu için iyiye işaret olarak tabir edilir.

"beyaz bir atlet var elinde bir kağıt vardı "
bazi olaylarin iç yüzü ve sırlarin ortaya çıkmasına yorumlanir...

Rüyada merdiven çıkmak;başbakan Recep Tayip Erd.ve Sizin de güzel bir iş yapıp, maddi, manevi, yüksek mertebeye erişmeye delalettir..
Rüyada hastane görmek, hastaneye gitmek;bu Sizin icin yada o gordugunuz kisiler icin de gecerli olabilir Rabbim en iyisini bilendir..
geçici sıkıntı ve hastalik;ya da fiziksel açıdan iyileşmek yada ruhsal bakımdan gelişmeyi işaret eder....
Hayirli gunler...

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
yorumlarınız için teşekkür ederim. hayırlı akşamlar olsun, yüce Rabbim inanları korusun. amin

Üst Alt