• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada başı kapalı teyze görmek

Mell

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
S.A. Çoğu zaman çok garip hiç bir şekilde anlam veremediğim rüyalar görüyorum ancak size anlatacağım rüyayı belirli aralıklarla sürekli görüyorum.Rüyamda evimizin içinde başı kapalı bir teyze görüyorum.Güya uyandığımda yatağımın ucunda hep bana bakıyor.Aynı şekilde dün sabaha karşıda öyle oldu.Ben işe gidiyormuşum tam evin kapısından çıkacağım bana koridorun ucundan bakıyor ve pencereden dışarısını eliyle işaret ediyor.O sırada ona bakarken uyanıyorum.Sizce nedir bu durum evimizin altında yatır falan mı var acaba yada aşağı caddemizde mezarlık var bununla bir alakası olabilirmi?Yardımcı olursanız sevinirim.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hos geldiniz ve Hayirli Cumalar..
Rüya, içinde yaşadığımız varlık alemine açılan pencerelerden, olmuş ve olacak olayların aynen veya bir kısım sembollerle görülmesinden ibarettir.
insanin ic,dis dünyasi karişik oldugunda bu ruyalarina da malsef yansimaktadir...
stress, caresizlik, icinde bulundugu durumdan rahatsiz olmak, vicdanin da rahatsizligi ruyalarimiza cok karisik sekilde canlanmaktadir...
Yani anliyacaginiz bu gunlerde kafaniz, kalbiniz, dunyaniz, hedefiniz, menziliniz karmakarisik oldugundan son gunlerde çok garip hiç bir şekilde anlam veremediğiniz rüyalar görmektesiniz..
Siz anlam veremiyorsunuz diye de anlamsiz degildir...
İnsan zihni, değişik baskı ve şartlanmalardan uzak kaldığı ölçüde her bir rüya, ötelerden birer ışık, birer işâret gibi insanın önündeki karanlıkları aydınlatıp ona yol gösterebilir.

Rüyada kadin görmek; genellikle iyi sayilamaz. Kadin dedikodu, entrika tatsiz haber, yalan, hosa gitmeyecek olay olarak tanimlanir.
Yaşlı kapali bayan; dünyaya, acze düşmeye, elden gıden ve ınsana ahiretı kazandıran dünyalığa..,hidayette, olgunluk, ve bilginlige
bir cikis, bir arayis ,bir huzur arayisinda olmaniza yorumlanir...
Hayirli Gunler Kardesim...

Üst Alt