• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bayanların askere gittiğini görmek

HUZURLU

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar,

Öncelikle herkese hayırlı kandiller.. Bayanların askere gittiğini görmek. Bir süredir sürekli hoşlanmış olduğum kişiyi görüyorum rüyalarımda.Karşılaşıyoruz benim başımda beyaz bir yemeni var.Yemenin iki tarafı kulak gibi kıvrılmış..Ben sürekli saklanmaya çalışıyorum, bugün bakımsızım görünmeyeyim diyorum o ise beni görüp yanıma geliyor.Diğer rüyamda yine işyerine gitmişim onu görmeye.Sonra yüzümde makyaj olmadığını farkediyorum ve birkaç gün sonra geleyim diyorum..Ama o gün gene işyerine gidiyorum bu seferde o çıkmış göremiyorum üzülüyorum.Sonra evdeyim bir paket geliyor..Paketi açıyorum içinden kalın kahverengi deri kaplı bir uzun bir tarih ansiklopedisi çıkıyor.Biraz çok oldum ama bir de rüyamda bayan olduğum halde askere çağrılıyordum..7. dönem askeriymişim.7 rakamını çok gördüm.Annemle askeriyeye geliyoruz.Ben teslim için geç kalmışım.Anneme bana pijama hazırladın mı diyorum.Annem yok unuttum diyor.Kızıyorum ben askeriyede çıplak mı yatacağım diyorum.Annem bahçede beklerken ben içeride para ödüyorum işlemlerimi yaptırıyorum..Sonrada içimden kadınlara askerlik yaptırılmamalı ne saçma nasıl geçecek 6 ay diyorum.Sıkılıyorum, korkuyorum.Bahçe kapısına gidip kapıdan bankta oturan anneme el sallayıp vedalaşıyorum, o da bana el sallıyor ve sessizce ağlamaya başlıyorum..Biraz uzun oldu ama yorumlarsanız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba hayırlı kandiller aslında artık rüya yorumu isteyenlerin forumda paylaşım yapması zorunludur. Yani yorumlar, forumda sadece aktif olan,
katılım yapan üyelere yapılıyor.ama hayırlı kandiller hürmetine bu sefer İstisnalar Kaideyi Bozmaz derler ama bana göre istisnalar kaideyi yerine göre bozar veya bozmaz.
ama korkum odur ki;kurunun yanında yaşıda yakarız...

Rüyanız hayr olsun inşallah
Rüyada bayanların askere gittiğini görmek;
Gerçek yaşamınızda çok şaşıracağınız bir olayla karşılacağını işaret ederken, üzerinizdeki bu şaşkınlığı attıktan sonra şu anda içinde bulunduğunuz bazı zor
durum yada sıkıntılardan kurtulacağınızı simgelemektedir.

Rüyada beyaz yemen görmek,başına takmak;
bekar bir bayan için evlilik işaret eder.

Yeter ki;"Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol" gerek iş hayatında gerek aşk,aile hayatında dürüstlük her zaman Kısa vadede kaybettirir,
amaa uzun vadede kazandırır..dürüst olmak ,olduğun gibi görünmek ;güven duygusunu, bağlılığı, sevgi ve saygıyı beraberinde getirir ve kişiye onur kazandırır.
olduğun gibi görünmek ;insanın bütün davranışlarını belirleyen ve değerlendiren bir ölçüdür.
Kısa vadede kaybettirecek fakat belirli bir zaman süreci sonucunda size güvenen insanların sayısının artması ile uzun vadede çok şey kazandıracak davranış!!
Dürüstlük vicdanı rahatlatır kalbi parlatır, olmadığın gibi görünmek; vicdan azabıdır kalbi karartır. Allah Sizi doğru insanlarla karşılaştırsın...

Rüyada makyajın olmadığını görmek ;
saklamaya çalıştığınız bazı yanlarınızı işaret eder. Bu rüya aynı zamanda kendini kabul ve öz güven eksikliğini gösterir, kendini biraz daha fazla sevmek,
kendini olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmek ,kendine uygun, denk birini araman gerektiğine tabir edilir.

Rüyada yedi sayısı görmek ;
nefsin 7 mertebesidir!!kendinize çeki-düzen verin!!Kendi kendinizi düzeltin ve terbiye edin!!Öfkenizle,kendiniz ile baş etmeyi öğrenin...
7 tane ay var Nefsin 7 Hali Var..aşk-in da 7 hali vardir..
İnsanın kendi nefsine karşı açmış olduğu mücadele erdemlerin en büyüğüdür.
Yedi, tamamlanmışlığın, bütünlüğün, birliğin,tekamülün,insani kamilin sembolü olarak bilinir.
İslamda Yedi gök, Kabe yedi kez tavaf edilir örneğin Kuran’a göre Allah cenneti ve dünyayı yedi katlı yaratmıştır.
7 Kez Safa ve Merve Arası Sa'y edilir....Mesela, sema 7 kat, arz 7 kat, cennet ve cehennem 7 tabaka ve kat, haftanın
günleri 7, tavaf 7 şaft, şeytana atılan taş sayısı 7,vardir..

Anladım Ki! Biz asla kemâle eremiyeceğiz, amma ermek için ölene kadar çalışacağız.
Kim kemâle erdim derse, işte o, onun zevâli olmuştur..

EY KAİNATIN MİNYATÜRÜ İNSAN.!
KALBİNİ DANIŞMAN AKLINI KATİB KIL...
VİCDANINI HAKİM AZALARINI ASKER KIL...
BÖYLECE HAK ANAYASAZINI HAKLAŞTIRMIŞ OLURSUN...

Herkesin mevki ve makamı, aklı,idrakı,sabrı miktarıncadır...Gönül,sır sandığıdır!
Selametle...

duaa..

HUZURLU

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
tesekkur

Yine de kirmayip ruyami yorumladiginiz icin cok tesekkur ederim.

Üst Alt