• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bebek görmek

fatmaaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum, rüyada bebek görmek, rüyada bebek sevmek ne anlama gelir? Gecen gun cok garip bir ruya gordum, 18 yasindayim bekarim ve ruyada bebek gördüm, bebegim vardi, cok guzel bir bebekti, tatliydi onu seviyordum, kucagima aliyordum. Sonra ona bir göğsumden süt veriyordum, sütüm çoktu, diger göğsumden de sivi yag veriyordum. Sonra yanimda gercek hayatta benden hoslanan genci gordum (ama ben ona karsilik vermiyorum) ve bana o bebegin kardesi oldugunu soyledi. O gencin annesini ve diger baska kardesini de gordum. Garipti, simdiden tesekkurler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada bebek görmek;
evrensel bir rüyadır. en sık görülen ortak rüyalardan biri olup rüyadaki olaylar ve unsurlar ile bir arada değerlendirilir.

Rüyada bebek görmek;
Bebekler genel olarak masumiyet, cana yakınlığı ve yeni başlangıçları belirtir. Rüyada bebek görmek sizin kendi içinizde gizli kalmış değerlerinizin
ve potansiyelinizin farkında olduğunuzu gösterir.
Sevgi O Kadar Suistimale Açık Masum Bir Bebek ki Herkes Ona Nefsine Göre Elbise Biçer ...

Rüyada bebek Sevmek;
gerçek yaşamınızda sevgi ihtiyacınızı, sevgiye aç, sevilmek isteyen yönünüzü simgeler. Bu rüya aynı zamanda gerçekleştiremediğiniz hayallerinizi ifade edebilir..

Rüyada Bebek emzirdiğini görmek;
yaşamınızda olgunluk dönemine giriş yaptığınızı, olaylara daha objektif bakmaya başladığınızı, gelişmelerin iyi olacağını simgeler.
daha çok büyüyeceksin küçüğüm!!sen büyüyeceksin dünya büyüyecek...selametle..

Üst Alt