• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bebek kurtarmak

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hocam,

Dün akşam rüyamada bilmediğim bir yerdeydim ve evin içinde bir ben bir bebek bir de bebeğin annesi vardı ve tehlikeli gaddar bir adamın olduğu bir yerdi. Ordan kaçan ölürdü, ben de riski göze alarak küçük bebeği alıp korumaların olduğu evden kaçtım. Tam kapıdan çıkıcaktım ki kapının önündeki korumalar ordan çıkanları öldürüyorlardı. Zaten bende bebeği aldım çıktım ve koştum, bu çok tehlikeli birşeydi fakat ben çocuğu kurtardım ve onu sakladım. Böyle tuhaf bir rüyaydı selam ve dua ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
içinizde bazı gizli korkuların varolduğunu ve tehlikeli bir durumla karşılaşacağınıza ve soğukkanlılıkla üstesinden geleceğinize..
işaretidir.Hayirli gunler..

İNŞİRAH SURESİ:
Bismillahirrahmanirrahim,

1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab

1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

acilangul1

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
İnşallah hocam herhangi kötü bir durumla rabbim karşılaştırmaz dualarınızı eksik etmeyin hocam ALLAH razı olsun...

Hasbi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bebek kurtarmak.
Selamünaleyküm. Rüyada derede akıtıyla giden baba ve bir erkek bebek gördüm. Arkasından dereye atlayıp onları kurtarmaya çalıştım lakin bebeği kurtardım babasına yetişemedim. Bebeği çıkardığımda yüzü,gözü ve ağzı çamurla doluydu. Elimle yüzünü temizledim. Bebek ağzındaki çamuru tükürdükten sonra bana baktı ve güldü. Yüzünü temizleyince bebek çok temiz ve bakımlı göründü. Benim yüzüme birde gülünce ayrı bir tatlı oldu, bebeğin bu hareketine dayanamadım ve yanağından öpüp göğüsüme bastırdım sabiyi. Sonra bebek bana birşeyler anlatmaya çalıştı. Bende onu alıp sokağa çıktım. Onun hareketlerine göre yolda ilerledim. Bir binanın önünde dur dercesine ağlamaya başlayınca durup etrafa baktım. Binanın önünden kaldırım altında olan lağım atığı geçiyordu ve derenin olduğu yöne doğru akıyordu. Bende bebeğin burdan düşüp dereye gittiğini sandım. Lakin lağımın aktığı yöne göre bebeği atan karşı binadan atmış olmalı diye düşünüp arkamı döndüm. Karşı binada çin lokantası vardı. Sonra uyandım...
Rüyam bana hem güzel göründü. Ben bu rüya etkisinden tüm gün boyunca hiçbirşey yapmak istemedim. YARDIMCI olursanız Allah razı olsun.
Hayırlı geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyaniz hayr Olsun.
Hasbî Rabbî Cellallah, Ma fî kalbî gayrullah,
Nûr Muhammed sallallah, Lâ ilahe illallah

Rüyada bebek kurtarmak görmek;
beşerin muhtemelen, komşularına destek olacağına, bir şeyleri kaybetme riski ile karş karşıya kalmış ya da kalacak olmanıza,karanlık ,karasızlık düşüncelerle boğulsanizda siz her zaman do Doğru olanı yapın ki kendinizi de kurtarabileseniz diye...
Bunlardan yine,ancak kendi çabanız ile kurtulabilirsiniz.. ..
sıkıntılar arka arkaya gelebilir..manevii olarak bu sizi çökertebilir.ama sizin azminiz ,maneviyattiniz ve Dualar ve dirayetinizle bu sıkıntıları atlatacaksınız..inşaALLAH..

Hasbi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm Gönül sızım

Allah razı olsun yaptığınız yorum için.
Evet dediğiniz gibi birkaç sıkıntılı zamanlarım olmuştu ama geçen sene bu vakitlerdeydi.
Rabbim beni sııyor deyip hamd etmiştim karşılaştığım sıkıntılara..
Bu sıkıntıların aynısı olmasada benzeri gene bu sen yaşacaksam ne diyelim rabbim sınavına sual olunmaz.İnşallah yüce rabbimiizn hidayetine ulaştırdığı kullardan oluruz.
Tekrardan teşekkür ederim hayırlı akşamlar.

Üst Alt