• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beddua etmek neye işarettir?

hatice_y_c

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya tabirleri beddua etmek, rüyada beddua okumak görmek, rüyada beddua etmek tabiri

Selamünaleyküm. Tam anlamıyla rüyama ait ayrıntıları hatırlamıyorum ama çok karmaşık ve eşimin ailesi ile ilgiliydi.Eşimin erkek kardeşine Allah bahtını hep kapatsın diyordum ve sonrasında uyandım.Sabaha karşıydı.Çok net ve uyandığımda hala o duygu ve hüznü hissediyordum.
Şunu ekleyeyim bilmenizde fayda var yazın eşimin ailesiyle sorunlar yaşadık.Rüyamda gördüğüm kişi beni çok incitti.Gerçek hayatta da ona beddua ettim ama her defasında Allah'a sığındım.İçimdeki kini al rabbim ben onları sana havale ediyorum diye.Uzun zamandır sesleri çıkmıyordu .şimdi bir durumda gene karşı karşıya geldik ve ben mesaj atıp çocuklarıma aldıklarınızı giydirmem birşey yollamayın diyecektim eşim de bunu yapma beni rezil edersin çeker giderim gibi şeyler söyledi gecesindede bu rüyayı gördüm.Mesaj atmaktan vazgeçtim.Ama rüya ne diyor bana çok etkilendim.
Aslında bir büyüğümle dertleşmiş gibi oldum. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam madem ki Siz beni bir büyüğünüz gibi kabul ediyorsunuz ben de Size bir abla nasihatti vereyim..
Beddua iki ucu keskin hançer gibidir;edenede ,edilene de zarar verir'
beddua kimi zaman kişinin kendisine de Ailesine de Aile huzuruna da zarar verir...
Şöyle ki eğer lanet veya beddua edilen kişi buna layık değilse, hak etmemişse, yapılan lanet sahibine geri döner.

Beddua etmek;tavsiye edilen bir şey değildir !!
karşıdaki kişinin başına bela gelmesini temenni eder bir şekilde beddua etmek uygun değildir
Allah'ın adaletini göstereceğinden şüpheniz mi var..?
Hesap günü her hak sahibi hakkını alacaktır..

Neden beddua dinimizde yasaklanmis oldugunu psikolojik olarak arastirirsaniz..her insan sadece kendi ana oz dilli ile beddua ettiğini gorursunuz..
neden biliyormusunuz cunku her bedua edişimizde kendimizden pozitif enerjimisden sarf ederek ederiz..
yaşanan olumsuz duygular da ruhsal ve fiziksel olarak kişinin sağlığını etkiler ve olumlu olaylari kendi negatif enerjiniz ile kilitleriz.....

Rabbim rüyanı hayra çevirsin inşallah
Rüyada beddua görmek hayırlı değildir. Etmekte, edilmekte hoş mesajlar vermez.
Rüyada beddua etmek, beddua ettiğini görmek gerçek yaşamınızda kendi hatalarınızdan kaynaklanan sorunlarda daime bir başka suçlu arama huyunuz olduğunu simgeler.

"çocuklarıma aldıklarınızı giydirmem birşey yollamayın diyecektim eşim de bunu yapma beni rezil edersin çeker giderim gibi şeyler " ile engel oldu Allah cc. Ondan RAZI olsun..
BEDDUA OKUMAK KENDİ KÜPÜNE ZARAR'DIR
arasınizdaki gerginliğe,kırgınlığa Lütfen çocuklari karıştırmayin Allah`a yemin ederim ki ilerde çok pişman olursunuz...

Gergin bir haldeyken, ne yaparsak yapalım hayata anlam katamayız. Hayatın gizemini keşfetmek için gerekli olan tek şey gevşemiş bir ruh halidir...
Hiç bir şeyden tad alamıyo oluşumuzun nedeni gerginliktir.
Önce içsel huzura sahip olun. Bir kuş kadar hafiflediğinizde, etrafınızda olup bitenlere değer kattığınızı görüp şaşıracaksınız.
Çünkü herşey, siz gergin ve huzursuz olduğunuz için anlamsız ve sıkıcı görünüyordu... "

Dünyada hiç kimse yoktur ki, insanın kendi inadi kendine yarattığı kadar sorun yaratsın o kişiye...
İnadı,bedduayı 40 gün Bırakirsaniz 40 günden sonra Size bir SIRR vermek isterim.. selametle...

Üst Alt