bu rüyanın anlamını çok merak ediyorum.. rüyamda ablamla ve kızkardeşim ama onların yanımda olduğuna çok ta emin değilim, Tanımadığım bir mahallede bir ev görüyorum evin üzerinde üzüm asması pencerelerini ve çatının bir kısmını kaplamış biz de o evin önününden geçiyoruz geçtiğimiz yerde kaldırım var ev yol üzerinde ablam bir tane üzüm alıp yiyiyor ben se tam uzanıp alacakken yaşlı bir kadınla karşılaşıyorum, kadın evin sahibi ve o anda almaktan vazgeçiyorum, üzümleri sevmediğimi zaten almayacağımı söylüyorum esprili bir şekilde gülümseyerek, oda bana gülüyor ve konuşmaya başlıyoruz konuşmalarımız hep esprili ama neyden bahsettiğimizi hatırlamıyorum.. sonra yaşlı kadınla eve giriyoruz ama eve girdiğimi hatırlamıyorum. ama yaşlı kadının evinde görüyorum kendimi, çok sevimli, esprili bir kadın, sürekli konuşuyoruz. hemen yanımda evin bir yerinde oturuyoruz yanım da annem ve halam da var. ablamlar yoktu, yanımda oturan yaşlı kadın karşıma geçti ilk defa o anda üzerin de neler olduğunu farkettim, üzerinde yeşil bir çarşaf vardı... yüzünde sadece ağzı ve gözlerinin bir bölümü görünüyordu.. bana gülümseyerek sen de benim gibi olacaksın ben Allahım dedi. o an şaşırdım ama Allah olmasına değil benim gibi olacaksın demesine şaşırdım. ben de suskun bir ifadeyle ne zaman dedim oda yine esprili bir şekilde 25 de dedi ama ben 29 yaşındayım ve bekarım.. bunun anlamı ne olabilir? lütfen çok merak ediyorum..