Selamun Aleyküm, hayırlı geceler abla. Bir rüya gördüm, yazmak istedim. Rüya sadece deniz ile ilgili değil, başlığı böyle atayım dedim. Şimdi ilk önce bir sahildeyim ben. Deniz var fakat kıyıdan itibaren çok derin. Ayrıca çok berrak bi su. En dibi de gözüküyor. Gece vakti olmuş oluyor, fakat yine de suyun dibi gözüküyor. Ben çok ufak, sadece benim sığabileceğim bir kayık alıyorum. Bu kayık ile açılmaya başlıyorum. Biraz ilerlediğim zaman suyun dibine bir bakıyorum ki, farklı farklı ve çok büyük yaratıklar olmuş oluyor. Bazıları yaratık, bazıları ise normal canlıların farklı halleri. Mesela 3-4 bina boyunda yılan balığı ve ahtapot da vardı. Bu yaratıklar hep üst üste çünkü çok fazlalar. Su çok çok derin, berrak ve gece vakti olmasına rağmen o dibi görüyorum. Gördüğüm yaratıkların, vs hepsi uykuda olmuş oluyor o yüzden beni görmüyorlar. Ben çok korkuyorum ve hemen geri dönüyorum. Dönerken ellerim falan hep titriyor. Geri dönerkem bakıyorum ki, bir arkadaşım daha açılıyor fakat ben geri dönerken o daha yeni o bölgeye gitmiş oluyor. Bir süre sonra o da çok korkup geri dönüyor.
Rüyanın devamı da var ama ben aradaki bağlantıyı anlayamadım. Ufak bir yeri hatırlamıyorum. Sonra şehrin iç kısımlarına ilerliyorum. Hani sana önceki rüyamda anlatmıştım ya, 7 aydır görüşmediğim bi kız vardı. Onu görüyorum. Gördüğüm zaman istemeden sarılıyorum, yani neden sarıldığımı anlayamıyorum. Üstünde beyaz bi kazak vardı. Biz yürürken, sağdan soldan 3-4 kişilik birkaç grup geliyor. Kız-erkek karışık. Gelip, yanımdaki kızı istediklerini söylüyorlar. Çok ısrar edince, yanımda olan kız "Kararımı vericem tamam." diyor. Yani ya bu 3-4 kişilik gruplardan birisini seçecek yada beni seçecek. Ben tekim ama. Sonra bu kız ilerlerken bana bakarak ilerliyor, yüzünde yine önceki rüyamdaki gibi üzgün ve pişman bir hal. Ağzından bir sayı çıkıyor, kararımı şu kadar gün sonra vericem diyor ama ya 30 diyordu yada 33. Tam hatırlayamıyorum.
Rüyam bayağı karmaşık geldi bana, mutlaka bir yorumu vardır diye sana yazdım abla. Yorumunu bekliyorum.
Hayırlı geceler
Rüyanın devamı da var ama ben aradaki bağlantıyı anlayamadım. Ufak bir yeri hatırlamıyorum. Sonra şehrin iç kısımlarına ilerliyorum. Hani sana önceki rüyamda anlatmıştım ya, 7 aydır görüşmediğim bi kız vardı. Onu görüyorum. Gördüğüm zaman istemeden sarılıyorum, yani neden sarıldığımı anlayamıyorum. Üstünde beyaz bi kazak vardı. Biz yürürken, sağdan soldan 3-4 kişilik birkaç grup geliyor. Kız-erkek karışık. Gelip, yanımdaki kızı istediklerini söylüyorlar. Çok ısrar edince, yanımda olan kız "Kararımı vericem tamam." diyor. Yani ya bu 3-4 kişilik gruplardan birisini seçecek yada beni seçecek. Ben tekim ama. Sonra bu kız ilerlerken bana bakarak ilerliyor, yüzünde yine önceki rüyamdaki gibi üzgün ve pişman bir hal. Ağzından bir sayı çıkıyor, kararımı şu kadar gün sonra vericem diyor ama ya 30 diyordu yada 33. Tam hatırlayamıyorum.
Rüyam bayağı karmaşık geldi bana, mutlaka bir yorumu vardır diye sana yazdım abla. Yorumunu bekliyorum.
Hayırlı geceler