• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beşiz kiz bebegi oldunu göremek

nucar67

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba.
Ben Rüyamda beşiz kiz bebegim oldunu gördüm !! bastan kactane bebegim oldunu sayiordum 5,mi 6,mi dige ?? onlara süt hazirlamis uyanmalarin bekliyordum , rüyamda, ben nasil bakacam 5 tane cocugua diyordum devlet yardim eder bakarim diyordum ne güzel 5,siz cocugum var diyor sonra 5 kizima isim buluyordum sadece 3 tane isim söyledim rüyamda ZÜMRA, ZEHRA ve MEYLIN !! hangi ismi hangisine koyayim dige düsümdüm zümra buna yakisir güzel kiz diyordum!!!
Önemli not: Daha öncede 4düz kiz cocugum oldunu görmüsdüm!!!!

Ilginiz icin simdikden tesekkür ederim ALLAh razi olsun!!!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
masum.jpg

Merhaba Hos geldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..
Ruyada bebek gormek; bu sizin kendi icinizde gizli kalmis degerlerinizin ve potansiyelinizin farkinda oldugunuzu gosterir.
ayrica icinizdeki masumiyet, cana yakinligi ve yeni baslangiclari belirtir. Bebekler icinizdeki, incinebilir, temiz kalpliliginizi,
caresizliginizi ve bozulmamis temiz ahlakinizi gosterir.
lakin Sizin bu temiz kalpliliginizi suistimal edip bazi konularda gam .keder ve SIKILACAGINIZA ,gecici bazi uzuntulere delalettir...
Zümra ;Güzel, iyi ahlaklı..Siz yine de hep oyle kalin..
Hayirli aksamlar..

nucar67

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ilginiz icin tekrar tesekkür ederim saolun=)

ben bunda 1 yil önce rüyamda süleyman hilmi tunaha hazretlerini görmüsdüm , rüyamda ben yatagimdayim uyuyorum yanima birisi geliyor telasli uyanmi diyor nediyor hatirlamiyorum o sira yatagim üzerimdeki hersey bembeyaz oluyor rahat bi sekilde hafiflemis bi sekilde kalkiyorum , sonra karismda Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerini görüyorum karsimda oturuyor !!(Süleyman hilmi tunahan hazretlerri bi resimi var o resimdeki gibi oturuyor) sonra ablam dönüyorum dogru otursana süleyman hilmi tunahan hazretleri burda diyorum , ablamda hani nerde dige cvp veriyor görmüyormusun diyorum sonra yok oluyor ablam ben 3 kisden korktumu sölüyorum 1 gökhan 2 hamza ( Hamza abim ama ben icimden hz. hamza dige geciriyorum) 3 kisiyi hatirlamiyorum korkuyorum diyorum sonra sonra hersey degisiyor güzel baslayan rüya kötüyle bittiyor!!!

bu rüyamda cvp verirseniz cok sevinirim !!!!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
selamun Aleykum kardesim Hos geldiniz..
Hayırdır inşaallah” diyelim, hayrolsun.
Rüyamızda Allah dostlarini gordugumuzde,Kalktığımızda içimizde bir ferahlık ve huzur hissederiz. Hatta bir coşku vardir!
ruh âlemimize ve ibadet zikir hevesi gelir..

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerini rüyada görmek; çok güzeldir huzur verir..ve ins. Allahin inayettine hidayettine ilim ve irfanina
mazhar olacaginiz seklinde yorumlanir..
Bu ruyayi gormeniz kendinizi iman .islam ve ahlaki ile daha fazla zinetlendirmeniz gerektigine isarettir..

Ibn-i Sirin demiştir ki: Rüyada Hz. Ömer Efendimizi görmek güzel yüze uzun ömre doğru söze hayır işlemeye ve batıldan kaçmaya delalet eder.

"Hak'tan korkan, halktan korkmamalı İşini düzgün yapanın içi de düzgün olur ..
"Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev Bazı insanlar başkasındakini istemez Öyle olma Gıpta et, fakat haset etme Zira Allah'ın huzuruna fesatle çıkılmaz "
Süleyman Hilmi Tunahan (k.s)

Hayat değişkendir hep hiçbir zaman durgun bir göl gibi yahut sağlam bir dağ gibi değil...
Hep ufukta dağılıveren bulutlar gibi ya da rüzgarla savrulan bir yokuştan akan toprak gibi toz gibi değişken farklı ve hep yeni serüvenlere gebe...
İşte boyası rengi dokusu ve atmosferi değiştirilmiş yeni hayatlarımızda açtığımız yeni kapının ardında yine bizim hayatımız...
yine aynı benliğimiz..yine aynı gök..aynı ay..aynı soluk..aynı nefs mücadeleleri..ama farklı mekanlar farklı yüzler farklı ses ve desenler..
Tedirginlikle girdiğimiz kapılar da bizi emniyet içinde El-Emin olanın izniyle emin beldelere çıkarıyor..
Güzel soluklar aldırıyor..Çünkü tüm bu sofraların tüm bu kapıların ve ardındakilerin Rabbi çok ama çok seviyor kullarını..
Hep onlar için onların düşünebileceğinden de ötesini veriyor..
İlahi sevk yolları açıyor..
Nasıl olduğunu bilemeden girdiğiniz o yolda işte yeni bir kapının eşiğinde guzel bir niyet ile durup o ilahi şevk ile içeri giriyorsunuz..Çok şükür diyorsunuz..
niyetti hayr olanin akibettide hayr olurmus.. insan hangi niyet ile KAPIYI calarsa O niyet ile de acildigin gorursunuz Hamd olsun..

Üst Alt