• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyaz ata binmek

E

Ersin48639

Kayıtsız
Misafir
Merhaba adım ersin 19 yaşındayım ve bekarım. 3 senedir görüştüğüm bir kız arkadaşım var. çok zor zamanlar geçirdik. çok gözyaşı döktük birbirimiz için şimdi birlikteyiz.

Rüyam şöyleydi. çok büyük bir alan vardı topraktan bir alandı. Kız arkadaşım bu alanın tam ortasındaydı. Gelinlik giymişti öylece duruyordu. Etrafında da tanıdığımız birkaç kişi duruyordu.
Benim altımda bembeyaz uzun yeleli kanatlı bir at vardı. önce bir şahlandı. Sonra üzerine bindim ve kız arkadaşımın yanına doğru ilerliyordum. Arkamı döndüğümde onlarca sincap koşuyordu arkamdan. Ama iyi bir şekilde değil.

Kız arkadaşımı tek bir hareketle atın üzerine alıyorum ve ilerliyoruz. Tanıdığımız kişiler ellerindeki bıçaklarla sincapları öldürüyor. Bir tepe görüyorum yüksek bir tepe. Tepede bir bayrak direği var. Bayrak dalgalanıyor. O tepeye gidiyoruz ve birden yağmur yağıyor. Ben direği kökünden söküyorum ve kız arkadaşıma sarılıp bağırıyorum bayrağı sallayarak... Rüyam bu kadar gerçekten etkisinde kaldım. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim allah razı olsun...

Rüyada beyaz at görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum ersin kardesim..birbiriniz icin çok gözyaşı döktügunuze inaniyorum.. cunku o yasta insanlar genc, masum, durust ve insancildir!!
biz bencil olmayi sadece kendimiz icin yasamayi 20 sinden sonra ogreniriz..
birde iki gencinde aile sorunlari ,takintilari olunca gencleri duygusal bir destegi olan SEVEN SEVILEN,SEVGILI lutfu ile biri karsimiza cikinca
Can,Canan, Karagozlum, Fidan selvi boylu olur..Sevgiyi bile daha derinden B. ile yasariz..
Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim..
Rüyada gelinlik giymek: bekar kimseler için evliliğe,
Rüyada Beyaz At Gormek:O kimsenin isteği yerine gelir.
At görmek her türlü sıkıntının sona ereceğine, güzel günlerin başlayacağına işarettir.
Makam ve rütbe, yolculuk ve düşmana galip gelmeye delalet eder.
Beyaz rengi gormek:Bir gercegin ayan, beyan zahiren ortaya cikacagi..
Rüyada SİNCAP Görmek. Sincap çok hayırlı bir hayvandır ve mutluluğun işaretidir..
Bakin ersin kardesim her seyin bir zamani var ..Bazen insan SABIRSIZ -dir!illa bir an once olmasini ister...
ama zamansiz ,RIZA-siz..yapilan isler KARIN agritir!!Sevdiklerimiz incinir..
Biliyorum Siz ve sevdiginiz KIZIN niyetti iyi ve HAYIR -dir.. ama bu Ruya sizin yapmaya dusundugunuz Hayirli bir isin daha zamani olmadigini delalettir!!
niye mi siz bunu benden daha iyi bilirsiniz!Lutfen gonlunuz ile karar verir iken mantiginizi da kullanin..
O sizi seviyorsa ki Sevdigini Ruyanizdan anliyorum.. Bekliyecektir...
Her sey Evlilik degildir!! Evlilige Maddi, manevi, Ruhani ve durum ve sartlar da uygun olmali...
Size bir SIR versem..insan beyni 23 yasina kadar tam olarak sekilenmedigini soylesem..
yani 18,19 yasinda bir genc tam olarak kendi kisiligini ve karakteri tam olarak yerine oturmamistir..Sabit degildir!!O yuzden insan en cok genc yasinda hatalar yapar...

"Bir tepe görüyorum yüksek bir tepe. Tepede bir bayrak direği var. Bayrak dalgalanıyor. O tepeye gidiyoruz ve birden yağmur yağıyor. Ben direği kökünden söküyorum "
demissiniz.. sizin bir amaciniz, veya ailenizin sizden bekledigi bir bitirilmesi varilmasi gerekli bir menzil var...
ins. bu gaye ve amac ne ise onu Hayirlisi ile bir bitirin elinize o bayragi yani diplomayi alin sonra sevdiginize sarılıp hic ayrilmayin ins.

eger bazen Üşüyorsan bu sıcağın yokluğudur..
eger bazen Karanlıkta kaliyorsan bu ışığın yokluğudur...
Eğer her yer karanlık ve sen üşüyorsan işte bu O'nun cc. nin yokluğudur..guzel kardesim..
ilk once bir kendinizi ve Yaradani bulun da Leyla zaten sizi beklemekte..der bu Muhacir!
Selamet ile Hayra kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
Sevdiginize ve sevdiklerinizi esit tutun!Sevgide Denge, olcu ve adaletli OLUN!!
SAKIN!!KIRMAYIN O iki guzel KIZ ve KADINI...(Ana)qqww..k

gulfemgızem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba.Bugün tam uyanmadan gördüğüm rüyamı sizinle paylaşmak istiyorum.Akşam üzeri bisikletle dolaşmaya çıkmıştım.Bir üniversiteye doğru orada okuyan bir arkadaşımın yanına gidiyordum ve bisiklet değilde aslında 4 metre kadar uzun bembeyaz bir at ın üzerinde olduğumu fark ettim. O kadar güzel bir at'tı ki huzur ve mutluluk hissediyordum.At dinlensin diye indim ve ipini elime alıp yürüdüm.Rüyadan uyandım.
Yorumlamanız için teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba hosgeldiniz Hayirdir insallah..
Ruyada bisiklet kullandığını görmek ;sorunlarınızın üstesinden kendi çabalarınızla gelmek, sorunlarınızı çözmek istiyorsaniz
ilk için önce kendinizi güzele doğru geliştirmek ve değiştirmelisiniz seklinde tabir edilir..
siz kendinizi değiştirdiginizde ama hakiki anlamda, bunu
içselleştirerek yaparsaniz her şey değişir!!
Rüyada Beyaz At Gormek:O kimsenin isteği yerine gelir.
At görmek her türlü sıkıntının sona ereceğine güzel günlerin başlayacağına işarettir.
Makam ve rütbe yolculuk ve düşmana galip gelmeye delalet eder.
yeterki siz Nefsinizi dizginlemeyi ogrenirseniz anca o zaman gercek huzur ve mutluluga erisebileceginize alamettir..
Hayirli gunler..

Üst Alt