• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyaz duvarlı ev görmek

ela 37

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm,
birlikte olduğum bir insan ile geleceğimiz hakkında allah katında bir işarete nail olmak için istihare rüyasına yatmaya başladım. istiharenin 4. gününde bir evin içinde olduğumu ve ev duvarlarının beyaz boyalı olduğuu gördüm.ayrıca yerdeki parkelerde beyaz döşenmişti. bir de bir alanda otururken beyaz bir araba gördüm. rüyamın ne anlama geldiğini yorumarsanı sevinirim.
şimdiden teşkkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu görmek hayatının da gönlüne göre olması demektir. Hayatı boyunca güven içinde ve yaptıklarından zevk alacak demektir.
Rüyada Kar beyazı insanın sıkıntılarının sona ereceğini işaret eder. Beyaz renk genellikle mutluluga isarettir.
Kardesim artik bu beraberligi Helal dairesi, huzur cemberinde surdurmeniz gerektigi seklinde tuyaniz yorumlanir Allahu Alem..
Hakkinizda Hayirlisi Hayirli Aksamlar..

ela 37

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
hayrolsun inşallah.
yorumunuz için teşekkür ederim, allah razı olsun. istihare ruyalarıma yedi gün boyunca devam edeceğim ve 5. gecemin rüya yorumunda da bana yardımcı olursanız çok sevinirm. koridor gibi bir alanda birlikte olduğum insanla birlikte duvarların iki tarafına, sağ ve sol taraflarına mavi renkte poster gibi, kumaş gibi bir şeyler asıyoruz.

isiharemin 6. gecesindeki rüyamı da paylaşıp bilgi almak istiyorum :/ 2 adet mumun yandığını gördüm net olarak hatırladığım sadece bu. yanımdada birlikte olduğum insan var.

buna da bir yorum veririseniz çok sevinirim. allah razı olsun şimdiden. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli gunler ins.Hayr olur..
artik bu iliskinizi,herkese duyurma ve resmilestirme vaktinin yaklastigina delaletir..Allahu Alem..
Cumlemizden..Sizinde Hakkinizda Hayirlisi..Haydi bismi Allah.
Hayirli gunler.

Üst Alt