• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada beyaz kurt görmek

dogukan_62

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm arkadaşlar sık konu açıyorum ama merak ediyorum bu zamanlar zor dönemler geçiyorum.Rüyalarda ip uçları olabileceğini düşünüyorum.Aşağıdaki rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Rüyada minibüslere bir yere geldik orada yüzecektik.3 yıldır görmediğim bir arkadaşım ve ailesi ve benim ailem.İlerliyorduk bir yer vardı yerde iğneler vardı sonra yukarıda 2 sarı uzun ve ince yılan bizi kovaladı herkes kaçtı annem kaçamıyordu annemin elinden tuttum yoldan geçtik bir yokuş vardı herkes geçti ama annem geçemiyordu annem aşağı doğru gidiyordu bende onu tutmaya çalışıyordum sonra tam bir yere geldik ve annem gitti ben çıkamadım oradan annem beni bıraktı yılanlar beni gördü ama bir şey yapmadan diğerlerinin peşine verdiler sağıma döndüm uzak bir yerde bembeyaz bir kurt vardı ve 2 kara köpek ve tilkiler birde beyaz tilki vardı bembeyazdı.İki beyazlar(beyaz kurt,tilki) onlara saldırdılar ve köpek,tilki kaçtı rüyam bitti. iyi günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam özü guzel ama nefsine esir olmus guzel kardesim..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun bir yanda iyilige, guzellige davet eden huzurlu ruh ote yandan yalan, sahte cekici guzelliklere iten nefis ve seytan arasinda kalmis insan..
Allah cc Yar ve Yardimciniz olsun..
Dun gece yatmadan HAK gecmesin diye en son Sizin ruyanizi seytani kovalamak o konuya yorum yazip dua namaz ve niyazim ve selavaat okuyarak uyuymama ragmen belki de en son sizin ruyanizi yazarak yattigim icin mi bilemiyorum Sizin ile ilgili ruya gordum.. korktum.. irkildim kalktim Hayirdir insallah deyip Sizin icin Dua ettim..
bu ne daginiklik, ruhunuz, yureginiz, akliniz, hayal Aleminde gaflettiniz.. Allah Allah cc. Yar ,yoldas ve yardimciniz olsun..
Bu mevlid kandilinde Sizin icin hidayettiniz icin Dua edecegim ins.

Allah seni toplasın!"Eskiler böyle dua ederlermiş hep ,
Ne güzel bir duadır bu ya Rabbi çağa karşı!
"Allah seni toplasın!"
Gözünü..Kulağını..Aklını..Yüreğini..Hayalini..
Toplasın ağyardan..nefisden..
Sana "el" olan sınırlardan..elini, belini, dilline sahip olman
icin "Allah seni toplasın!"
Toplanmazsan dağılacaksın çünkü..
Dağılınca da dunya ve ahirettini dağıtacaksın!

Hayirdir insallah...
kardesim icinde bulundugunuz olumsuz ortam ve SIKINTILAR baskalarini kirma kul HAKKINA girme hakkini vermez size...
Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..
Rengi de onemli mesela kahverengi ise devlet ile ilgili SARI ise hastalik, kirginlik gam ve kederdir...
unutmayin Cennet annelerin ayaklari altindadir ordan gecmedikce cennete ulasamazsiniz...

Rüyada beyaz kurt görmek ;çok tehlikeli düşmanı veya düşmanlığı temsil eder.ayrica içgüsü, güzellik, yalnızlık, gizem, kendine güven ve gurur simgeler. ..

Rüyada siyah, kara köpek görmek; bir arkadaşının gölge yönünü sembolize eder.
Size yakın bu kişinin karanlık yüzünün ortaya çıkacağını ve onun gerçek niyetini göreceğinizi simgeler...Allahu Alem..
gelelim tilkiye..bizim kurnaz tilkiye..
Dostluk ilişkisi kurarken insanların, çok dikkatli ve uyanık olmaları gerekir: Kardeşim, dostum, arkadaşım diyen herkese hemence güvenivermek doğru değildir.
Tilki yapılı kurnaz kişiler, çok kez, insanı yakar, başlarını belâya sokar; sonra da karşılarına geçerek hazla bakarlar.
Dostluk ilişkilerinizi denemeden kurmayınız; Görünüşe aldanıp da herkesi kendinize yararlı olur sanmayınız.
Hele hele, dost bildiklerinize sırlarınızı açıp anlatmayınız...
Çok kez insan, bilmeden kendi kuyusunu kazar; boşboğazlığı başını derde sokar. Gereksiz yere konuşup durmaktansa, susmakta hayır vardır..
Tilki ile arkadaslik yapmaktansa aileniz ile birlikte huzur icinde yasayin.. Hayirli aksamlar...

Üst Alt