• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada bıçak görmek

şadi21

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba benim çalişma arkadaşım rüyasında boşanmak üzere olduğum eşimin beni öldürmek amaçlı bıçakladığını ve benim kanlar içinde yattığımı arkasından da kendisine saldırdığını görmüş.Acaba ne anlama geldiğini yazabilirmisiniz belki de sadece bilinç altıdır ama beni çok etkiledi şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim Hosgeldiniz ve Hayirdir insallah
Rüyada bıçaklandığını görmek güven sorununu işaret eder.
Güven gidince geriye sadece şüphe kalir.. ve insan bu şüphe ile yasiyamaz..
o yuzden boşanmak üzere olduğunuz eşiniz ile Güven meselesini hal edebilseydiniz arkasindan her sey cözülebilirdi seklinde yorumlanir...

Rüyada bıçak görmek iyiye yorumlanmaz, öfke, saldırganlık veya ayırma, ayrılma anlamına gelir.
Hayatınızda kesip kurtulmak istediğiniz bir şey olduğunu gösterir...insan mi yoksa icinde bulundugunuz ortam mi?

Ne ben kendimi anlatabildim başkalarına ne de başkaları
anlayabildi ağıt gibi bıçaklanmış bu yüregi gögsümün tam ortasında.
Ne yana döndü isem hep yanlizlik ve hüzün ile kusandim...
Bu yüzden hep kendimce kanarım...

EY KAİNATIN MİNYATÜRÜ İNSAN.!
KALBİNİ DANIŞMANAKLINI KATİB KIL...
VİCDANINI HAKİM, AZALARINI MEMUR KIL...
BÖYLECE KENDİ ANAYASANI HAKLAŞTIRMIŞ OLURSUN...

Eyy Be gafil insan!Dıştan güzel görünüp de içten çirkin olmak insana hiçbir kıymet kazandırmaz.
Ambalajdaki güzellik içteki çirkinliği örtmez. Bu itibarla dıştan ziyade iç âlemi güzelleştirmeğe çalışmak mühimdir.
Esas olan iç âlemle dış âlemin birbiriyle aynı ve âhenkli guzel olmasıdır.
hayirli gunler...

pinar1

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı cumalar,
Rüyamda, annem babam ve ben yarısmadayız. Kazanmak icin bassız büyük cig balık yencekmis. Biri yemeye baslıyor, elimde büyük bıcakla etini kemikten ayırıp veriyorum yemesi icin. Ben de yiyiyorum bu cig deyip begenmiyorum. Balıga bakıp bu yılan, yılan eti yiyoruz diye düsünüyorum.Teyzeme gidiyorum elimde beyaz tel toka var, teyzemin oglu alıyor elimden. Bir de oyuncak tren almısım yegenime elimde. Annem yolda bankta oturuyor, celimsiz kısa boylu iki adam var tutuklular baslarında.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size Hayırlı cumalar,kardesim Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
Hayirdir insallah..
Rüyada bir yarışma içine girdiğinizi görmek ;kendinizi kanıtlama ihtiyacı duyduğunuza işaret .
fear factor korku yarışması Sizin icinde bulundugunuz durumda kazanan, kaybeden ve verilecek ödül meselesi degil ortada bir cocuk var!!
ve bu yasananlardan kabus dolu..kendinize gelin!!
kazanmak için kişiliğinizden ve insanlığınızdan ödün vermeyin...vermeseniz Hak, Hukuk adalet her seyin bir usulu ve Adabi vardir!!
Bizi biz yapan değerler ve uymamız gereken kurallar var. Hatta İslam Dini,Savaşta bile ölçüyü kaçırmamayı bir temel prensip olarak kabul eder.
Adaletten ve insanliktan AYRILMAYIN..Zulme uğrarsanız da zulmetmeyin! cunku Allah cc. Mazlumlarla beraberdir zalimlerle degil...

Rüyada bıçak görmek; ayrılmış olduğunuz sevdiklerinize kavuşmaya delalettir..
Bıçak yarası geçer de dil ve iftira yarası geçmez.
Bıçak ya da herhangi bir silâhın açtığı yara bir süre sonra iyileşir, vücutça onulur.
Ama dilden çıkan kötü ve acı sözlerin gönülde açtığı yara, bıraktığı izi kolay kolay kapanmaz; her hatırlamada yeniden açılır, insana üzüntü verir.
sadece bugünü düşünmeyin...bugünün bir de yarını var!!Dün İle Yarın Arası Bugün Molasında lutfen bunlari bir düşünün
Hayirli gunler..

balrok

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyda bıçak görmek

selamun aleyküm hocam;

Rüyamda gerçek hayatta boşanma süreci yaşadığım bayanın amcası ile beraber beni ve babamı kovaladığını gördüm.Amcasının cepleri çakı denilen bıçaklarla doluydu.hepsini elimle alıp dışarı çıkardım.Ama en son amcası eline katlanabilen büyük testere dişli bir bıçak çıkarıp bize saplayacakken elimle bıçağın ucunu amcasına döndürüp sapladım.amcasından az bir kan geldi.Bunun anlamı nedir?

Yalnız şunuda söyleyim benim hakkımda tamamı yalan iddialarda bulundu ben ise Allah'a sığınıp tevekkül ediyorum.
Şimdiden değerli yorumlarınızı çok merak ediyorum.Allah sizden kum tanelerinin sayısınca razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam hayirli bayramlar..Hayirdir insallah..
Dikkat ediniz mi ?Rüyada bıçak görenler,hep ;boşanmak üzere olan kardeslerimiz ve gergin bir ruh hallerinde olduklari...

Rüyada bıçak görmek iyiye yorumlanmaz öfke saldırganlık veya ayırma ayrılma anlamına gelir.
Hayatınızda kesip kurtulmak istediğiniz bir şey olduğunu gösterir...insan mi yoksa icinde bulundugunuz ortam mi?

"amcası eline katlanabilen büyük testere dişli bir bıçak çıkarıp bize saplayacakken elimle bıçağın ucunu amcasına döndürüp sapladım"

başkasına kuyu kazan;evvela icine kendi düşer...başkalarını ezen ,iftira atanlar...kendileride hic bir zaman guven, huzur ve özgür olamadigina yorumlanir..
Hayirli gunler..

Bahardalı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, Bu rüyayı ablam görmüş ve rüyasında; annemin ona yeni alınmış bir bıçak verdiği ve bıçağı alarak sokaktan annemden ayrılarak ilerlemiş. Tam bizim eve varırken yerde eski bir bıçak görüyor ve onu da alıp eve doğru ilerlemiş.

YÖNETİM/EDİT: Forumda paylaşım yapmanız gerekli! Yorumlar paylaşım yapan üyelere yapılıyor.

Üst Alt