• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Bilgisayar Oyunu Görmek

hasancan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, Allah'ın rahmeti üzerinize olsun. Ben bu gece bilgisayar oyunu ile ilgili bir rüya gördüm ve sizlere manasını danışmak istedim. Rüyamda, çok eskiden oynayıp bıraktığım oyuna tekrar başlamışım. Bu bilgisayar oyunu, insanlarla yeşil renkli değişik karakterli bir yaratığın (insan benzeri sadece renk farkı var) savaştığı, içinde büyücü kılıç kullanan vs karakterlerin olduğu bir oyun. Her neyse bilgisayar oyununa tekrar başlıyorum rüyamda. Güya karakteri öyle bırakmışım ve ben yeşil renkte olanlardanım. Herşey bıraktığım gibi duruyor ben farklı yerleri gezerken insan olan biri beni grubuna ekliyor ve sırtımda kırmızı bir pelerin beliriyor. Allah Allah diyorum, neyse yeteneklerime bakarken sonradan gelmiş yeni yeteneklerin olduğunu görüyorum. Seviniyorum acaba ne işe yarıyor felan diyorum. Ondan sonra elimdeki asaya bakıyorum, üstünde ateş yanıyor oyunda ben büyücüyüm yani. Ama bu asanın kalitesi derecesi düşmüş, normalde ateş saçmaması gerekirken bu sefer parlıyor yani ateşle. Sevinmeyle ilginç bulma arasında bir duygu yaşadıktan sonra elimdeki asayı yükseltmek için bir yere gidiyorum ve rüya böyle böyle bitiyor. Manası hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Hayırlı akşamlar tekrardan Allah'ın bereketi ve rahmeti üzerinize olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Allah'ın rahmeti ,bereketti Sizin üzerinize de olsun ...
Çağımızın gizli tehlikesi: “Bilgisayar oyunu bağımlılığı”ve çocuklar, Hayal,gerçek ve kurgu ,Mistik bir Alem arasinda yaşiyorlar..

-Haydi oğlum yemeğe..
-Dur be Anne bir adam daha öldüreyim..
-Ya oğlum sen katilmisin be...

Oğlunuzu nasıl bilirdiniz?
-İyi bilirdik!
-Boş zamanlarda ne ederdi?
-Kantır Sıtrayk'da adam keserdi
-bu kediyi kim parcaladi...dfrt..

rüyada bilgisayar oyunu oynamak ;sabah akşam demeden, sadece zorunlu ihtiyaç molalarında bilgisayar başından kalkan bünyenin uyurken en son save'den
devam etmesi durumu...dfr5..

aynı anda birkaç oyun oynanıyorsa çeşitli karışıklıklar olabilir. mesela `torclight` oynarken rüyada karakterin karşısına iblisler yaratıklar yerine `angry birds` kuşları çıkabilir

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek gerçek hayatta kazanıp kazanmayacağınızı işaret eder.
Oyunu başarıyla bitirdiğinizi görmek hayatınızdaki bazı negatif şeylerin sona ereceğini ifade eder.

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ve Aleykümselam,Allah'ın rahmeti ,bereketti Sizin üzerinize de olsun ...
Çağımızın gizli tehlikesi: “Bilgisayar oyunu bağımlılığı”ve çocuklar, Hayal,gerçek ve kurgu ,Mistik bir Alem arasinda yaşiyorlar..

-Haydi oğlum yemeğe..
-Dur be Anne bir adam daha öldüreyim..
-Ya oğlum sen katilmisin be...

Oğlunuzu nasıl bilirdiniz?
-İyi bilirdik!
-Boş zamanlarda ne ederdi?
-Kantır Sıtrayk'da adam keserdi
-bu kediyi kim parcaladi...dfrt..

rüyada bilgisayar oyunu oynamak ;sabah akşam demeden, sadece zorunlu ihtiyaç molalarında bilgisayar başından kalkan bünyenin uyurken en son save'den
devam etmesi durumu...dfr5..

aynı anda birkaç oyun oynanıyorsa çeşitli karışıklıklar olabilir. mesela `torclight` oynarken rüyada karakterin karşısına iblisler yaratıklar yerine `angry birds` kuşları çıkabilir

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek gerçek hayatta kazanıp kazanmayacağınızı işaret eder.
Oyunu başarıyla bitirdiğinizi görmek hayatınızdaki bazı negatif şeylerin sona ereceğini ifade eder.

Sen katilmisin be :D bu kediyi kim parçaladı :D

nazlı00

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
gerçek hayattan çok etkilenilmiş bir rüya gibi gerçekten:)

Üst Alt