Selamun aleyküm, Allah'ın rahmeti üzerinize olsun. Ben bu gece bilgisayar oyunu ile ilgili bir rüya gördüm ve sizlere manasını danışmak istedim. Rüyamda, çok eskiden oynayıp bıraktığım oyuna tekrar başlamışım. Bu bilgisayar oyunu, insanlarla yeşil renkli değişik karakterli bir yaratığın (insan benzeri sadece renk farkı var) savaştığı, içinde büyücü kılıç kullanan vs karakterlerin olduğu bir oyun. Her neyse bilgisayar oyununa tekrar başlıyorum rüyamda. Güya karakteri öyle bırakmışım ve ben yeşil renkte olanlardanım. Herşey bıraktığım gibi duruyor ben farklı yerleri gezerken insan olan biri beni grubuna ekliyor ve sırtımda kırmızı bir pelerin beliriyor. Allah Allah diyorum, neyse yeteneklerime bakarken sonradan gelmiş yeni yeteneklerin olduğunu görüyorum. Seviniyorum acaba ne işe yarıyor felan diyorum. Ondan sonra elimdeki asaya bakıyorum, üstünde ateş yanıyor oyunda ben büyücüyüm yani. Ama bu asanın kalitesi derecesi düşmüş, normalde ateş saçmaması gerekirken bu sefer parlıyor yani ateşle. Sevinmeyle ilginç bulma arasında bir duygu yaşadıktan sonra elimdeki asayı yükseltmek için bir yere gidiyorum ve rüya böyle böyle bitiyor. Manası hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Hayırlı akşamlar tekrardan Allah'ın bereketi ve rahmeti üzerinize olsun.
Hayırlı akşamlar tekrardan Allah'ın bereketi ve rahmeti üzerinize olsun.