• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada birinin yılana dönüştüğünü görmek

D.u.y.g.u

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada insanın yılana dönüşmesi, Rüyada birinin yılana dönüştüğünü görmek tabiri.
Selamun aleykum. Ben Adanadan Duygu 20 yaşında sözlüyüm rüyanın yorumlanmasi icin gerekliymis bilgiler. Ben bu sabah rüyamda; büyükçe bir evdeydim. Bana saldirmaya çalışan bir adam oluyordu o evde. Sözlüm çok garip büyük yilana dönüşüyordu ve bana saldiran kisiye engel olmaya calisiyordu onunla savaşıyordu. Kötü adam surekli beni kovaliyor ben kaçıyordum. En son Sözlüm beni bi odaya kapatip sen burda güvende dur ben adami yok edeceğim dedi(hala yilan seklindeydi). Geri geldiginde kötü adami yok etmis normal haline dönmüştü ve saçları biraz uzamisti omuzlarina kadar gelmişti. Önlerine jöle sürmüş saçinin arkasina uzun oldugu icin benim jölelememi istedi. Sonra evden ayrildik o bi evde toplantiya gidiyordu yabanci milletlerden bir sürü insan Çinli koreli japon gibi bir sürü insan oluyordu. Bana japon olan kari kocanın birbirine sarılmış fotografini atiyordu telefondan. Bende o arada markete gitmiş oluyorum bi tane yesil sarimsak aliyorum marketten çıkıp sarimsağin o püsküllü kismini kestigimde icinden 2 - 3 tane yengeç yavrusu cikiyor icinde iyice baktigimda icinde 2 tane de prezervatif cikiyor icinden sarimsagi geri iade etmek icin markete götürüyorum.
Uyandigimda baya etkilenmistim ruyadan yorumlarsaniz sevinirim. Tesekkur ederim simdiden..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr Olsun
Rüyada evinde yılan görmek;
hayalperest yada kavgaci içgüdülerine sahip birine işaret eder. İster hayalperest, isterse kavgaci içgüdüsü hangisi olursa olsun her an evde tartışma yaşanmasına yol açabilir.
Bu konuda dikkatli olmanızı işaret eder.Tatlı dil yılanı deliğinden de evinizden de çıkarır..

Rüyada birinin yılana dönüştüğünü görmek;
bunun iki farklı yorumu var,ikisininde ortak yorumu; birinin yılana dönüştüğünü görmeniz o kişi, mevki, makam, medeni halini değiştireceklerine yorumlanir mesela bekar iken evlenmesine evil iken dul olmasi gibi...

-Rüyada birinin büyük yılana dönüştüğünü görmek;
o kişinin güç sahibi olmasına ,kuvvet kazanmasına

"bana saldiran kisiye engel olmaya calisiyordu onunla savaşıyordu."
Sizi, hayatı boyunca koruyup kollayacağına, koruyacağına ,destek vereceğine yorumlanır.

Rüyada birinin küçük yılana dönüştüğünü görmek;
o kişinin sağlık ,kıskançlık ve tartışma sorunları yaşadığına yorumlanır..

"yabanci milletlerden bir sürü insan Çinli koreli japon gibi bir sürü insan oluyordu. Bana japon olan kari kocanın birbirine sarılmış fotografini atiyordu"
iletişim Sorunları ;Açken yorgunken kızgınken arabada yemek sofrasında başkalarının yanında münakaşa oluşturabilecek konulara girmeyin...

bir şey ,bir bela, bir imtihan başına geldiğinde sana bir şeyler öğretene kadar senden gitmez.........

Akıllı olun.......
Akıllı kadın sabırlıdır.Akıllı kadın öğle her şeye vıdı vıdı yapmaz.Zamanını kollar gerektiği yerde gerektiği şekilde olaya noktasını koyar.
Akıllı kadın gereksiz yere kocasına hesap sormaz.Fakat kocasınıda boş bırakmaz.Uzaktan takip eder.Zaten gerçekten akıllıysa kocasını tanımıştır ve kocasının nerde ne yaptığını aşşağı yukarı tahmin eder.Önlemini alır.

Akıllı kadın kocası eve girer girmez gün boyu ne yaşadığını anlatmaz yada kocasına sormaz.Hemen sofrayı hazırlar kocasının gerek vücut gerekse beyin yorgunluğunu bir nebzede olsa atmasına izin verir.

Akıllı kadın kocası eve gelmeden ev temizliği de dahil kendi görünüşüne özen gösterir.Saç baş dağınık kocasının karşısına çıkmaz.

Akıllı kadın geçmiş konuları açmaz.Yani geçmişte yaşadığı aşkları vs.Açsa da bunu kavga konusu yapmamalı dinlemeye dayanabilecekse sormalı aksi taktirde kavga çıkması ihtimalini düşünerek geçmişle ilgili soru sormaz.Geçmiş geçmişte kalmıştır.

Rüyada Yengeç Görmek;
rüyanızda yengeçler görürseniz bu, çok karışık olaylar yaşayacak olmanıza ve bunları çözmek için sağduyunuzu kullanacaksınız..

Rüyada yılan gizli korkularınızı ve endişelerinizi ifade eder.
Rüyada yengeç görmek için, sebat ve azim belirtir...

Rüyada sarımsak görmek;

"Ey inananlar, kötü huylara sahip birisi size bir haber getirirse onu araştırınız. Yoksa bilmeden bir topluluğa karşı haksızlık edersiniz ve daha sonra yaptığınızdan pişmanlık duyarsınız."
Hucurât / 6

Her şey göründüğü gibi değildir! Siz siz olun önyargılı olmayın her gördüğünüze,her duyduğunuza inanmayın..

Gelin-Damat yemini..
GELİN...

-İki yarımdan bir tam olmaya adım attığımız bugünde;
-Kredi kartlarını çökertip seni üzmeyeceğime,
-Sık sık ağlayarak annemin evine gitmeyeceğime,
-Pahalı hediyeler istemeyeceğime,
-Sürekli şikayet etmeyeceğime,
-Her gün sana mükellelef sofralar hazırlayacağıma,
-Seni anlamaya çalışacağıma,internette ,telefonda ,fazla takilmiyacağıma
-Hayatım boyunca seni seveceğime ,sayacağima sana söz veriyorum...

DAMAT...
-İki yarımdan bir tam adım attığımız bugünde;
-Futbol maçlarını seni sıkacak kadar izlemeyeceğime,
-Televizyon kumandasını ve bilgisari,oyunlari arada bir sana vereceğime,
-Fazla mesai bahanesiyle arkadaşlara uymayacağıma,
-Kayınvalidemin ev ziyaretlerinden rahatsız olmayacağıma,
-Özel gün ve haftaları asla unutmayacağıma,
-Arada sırada da olsa sana hediyeler alacağıma,
-Seni daima koruyup kollayacağıma söz veriyorum..acilangul1

çokk kommikk

D.u.y.g.u

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cok teşekkür ederim gercekten tatmin edici bi yorum olmuş. Saçinin uzamasinin bir anlami var mi acaba ona deginmemissiniz.

Üst Alt