• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada boya badana yapmak

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada badana yapmak görmek Rüyada boya -yapmak görmek
Selamun aleykum gonulsızım.. ben ruyamda badana yaptıgımı gördüm.Badana cok tatlı bir renkti pembemsi sevdiğim bir renk. Yalnız perdeler üzerindeyken boyamaya calıstıgım için perdeler boya oluyordu, onları hemen makınaya atıyordum yıkamaya. Tavana da bulasmıstı bıraz, nasıl temızlıcem beyaz boyam yok dıye dusunuyordum.. 2 duvarı boyamıs ara vermiştim.. sımdıden Allah razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada boya ,badana yapmak ;
Temizlik, ferahlik, yenilik ,sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.
ama Siz badanayi her tarafa eline,yüzüne ,perdelere tavana bile bulaştırmışsın...sırıtık.:,

hayatta yeni bir şey yapmak istiyorsan ve bilmiyorsan İşi ehline sor!
Rüyada perde görmek;
özel yaşamınızda bir sorunun olunca başkalarına gitme Eşiniz ile sorunu hal etmeye çalışın. yoksa sonra kendinizi zor temize çıkarırsınız...

Rüyada tavan görmek;
ruhsal ve manevi durumunuzu gösterir. Kendinizi ayarlamanız gereken sınırları ifade eder.

Kendinizi iyi hissetme ile mutluluğu birbirine karıştırmayın...insanin Ruh hali değişkendir..
Bir gün
havanın yağmurlu, karanlık, kasvetli, karlı, yağmurlu ya da güneşli olmasi gibi Kendinize haksızlık etmeyin ama Yaptıklarınızdan ders
alın ve aynı hatayı yinelememek için elinizden gelen gayreti gösterin.

Kendinizi değiştirmedikçe içinde bulunduğunuz durum da değişmiyecek olmasina yorumlanir..
Hayatta iki tür değişim var. Biri, diğer insanları, çevreyi değiştirmek; ikincisi de kendinizi değiştirmektir.
Bir topluluk kendisini değiştirmedikçe ALLAH onların durumunu değiştirmez..

Düşünceler çok güçlüdür ve yaratıcı kabiliyetleri vardır. Hiç bir zaman negatif bir düşünce tarzı ile pozitif bir hayat süremezsiniz....

dgüüll,.

cglaa16

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yine cok haklısınız:) Allah razı olsun.. bugunlerde hep yarım ısler goruyorum ruyamda .. gecen gecede namaz kılarken son 3 rekatı yemek yıyıp kılarım dıyerek sonraya bırakmıstım.. dun gecede badanayı yarım bıraktım.. namazı son anlarda kılmaya basladım bu ara ondan mıdır.

DİLAEY

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Badana Görmek

Selam Aleyküm, Rüyamda Balkondaki camdan içeri bakıyorum annem badana yapıyor, evin neresi olduğunu bilmiyorum. Köy gibi bir yer, dışarda da yayılmış satmak için züccaciyeci vardı. Yorum gönderirseniz allah razı olsun.

Üst Alt