• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada büyü görmek

şafak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm..

Rüyamda yatağımın başucuna çalıştığım yerin müşterisi olan bir kadın domuz yağı sürüp dua okuyordu o okudukça ben irkiliyordum sonra bana büyü yaptığını söylüyordu bende kimseye söylemeden sofi olan patronuma telefonla ulaşmaya çalışıyordum ama ulaşamıyordum.. saskn..

Bu rüyayı göreli biraz zaman geçmesine rağmen hala etkisinden kurtulamadım umarım hayırlara vesile olur şimdiden yorumunuz için çok teşekkür ederim. İyi günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam Hayirdir insallah.
biraz vesvese biraz kafa karisikligi biraz celiski ve stress biraz korku ve biraz da sevgi beklentilerimizin
hayalerimizin karsiligini alamadigimizda yikildigimizda umutsuzluk ve inancsizliga kapildigimizda
seytana ve vesveseye KAPI aralariz..
ve sonunda cikan büyük trajedi ya aklını kaçırir yada ben de Büyü
var diye Hoca Hoca gezip sifa Deva yi Allah tan degil baskalarindan bekliyerek iman dan cikariz..
ve boylece Seytan bir insanin daha iman sizligina vesile oldugu icin zaferi kazanir biz ebedi hayatti kaybederiz...
etrafimizdaki ve icinde bulundugumuz olumsuzluklar SIKINTILAR bizim haal ve davranislarimizi etkiledigi gibi
ruya ve ruh alemimizi de etkilemektedir...

şeytanın,sihrin büyünun Allah'ın halis kulları üzerinde kesin bir etkisi yoktur.
Bunu yapmaya çalışsa bile onlar dua ve ibadetlerle Allah'ın kitabını okumakla bu işin üstesinden gelirler.

" Ama onlar Allah'ın izni olmadan büyü ile hiç kimseye zarar veremez." (Bakara suresi 102) buyurulmaktadır.

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek; İnançlarınızda bir zayıflık ibadetinizde bir eksiklik işaret eder.
içinde bulunduğunuz sıkıntı ve umutsuzluğu işaret eder.
sıkıntıya düştüğünüzü, sıkıntıdan kurtulmak istediğinizi ancak yararsız şeylerden, kişilerden medet umduğunuzu ,yanlis KAPILAR caldiginizi gösterir
Bu rüya alternatif olarak doğru olmadığını bildiğiniz bir şeye sizi inandırmaya sizi kandırmaya çalışan birileri olduğunu işaret edebilir.

"bende kimseye söylemeden sofi olan patronuma telefonla ulaşmaya çalışıyordum ama ulaşamıyordum.. "
kardesim boyle seyleri fazla kafaniza Takmayin. Takarsaniz Size vesvese ile musalat olurlar..iciniz daraldiginda Hak Dostlari, inancli, guvenilir salih insanlar ile sohbet edin..
Allah-in izni ile bu icinizdeki daralma ve sevdikleriniz ile yasadiginiz sorunlarda bitecektir..
herseyin bir sebebi ve hikmetti vardir!!
Bazen basimiza sebepsiz gibi gelen musibet ve SIKINTILAR aslinda kendi ellerimiz ile yaptiklarimizdir...
Hayirli gunler..

yarem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada büyü görmek

Merhaba rüyamda mutfakta dururken elimde işaretler belirdiğini görüyorum. İki elimin üzerinde ve avuç içinde kalpler görüyorum yanar dönerli silmeye çalışıyorum silinmiyor silikleşiyor yada elimin başka taraflarına kayıyor. Sonra yanımda iki arkadaşım beliriyor, Arkadaşıma soruyorum bu ne neden gitmiyor diye ,O da sana büyü yapılmış diyor. Ne yapacağımı soruyorum, O arada kendim felak ve nas surelerini okuyorum, arkadaşta dua ediyor içinden ,sonra silmeye çalışıyorum yanar dönerli görüntü ,boya kalemiyle çizilmiş resim gibi oluyor ve sildiğimde gidiyor, Silindiğine çok seviniyorum. Sonra üç harflilerden birini insan suretinde görüyorum ve Felak suresini okurken uyandım.Şeytani bir rüya mı değil mi anlayamadım. Yorumunuzu merakla bekliyorum. İyi günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
nassuresi.jpg

Merhaba Hayirdir insallah
Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek; İnançlarınızda bir zayıflık ibadetinizde bir eksiklik vesvese, evham ettiginize
içinde bulunduğunuz sıkıntı ve korkuya işaret eder.
ayrica Çevrenizde sizi kıskananların olduğuna ve bunlardan size zarar gelebileceğini dusunerek korkularinizi simgeler.
biraz vesvese biraz kafa karisikligi biraz celiski ve stress biraz korku ve inancsizliga kapildigimizda
seytana ve vesveseye KAPI aralariz..siz bunu yapmayin sadece her gun Ayetel kursi, Nas ,felak sürelerini okuyarak
Allah a siginin o ne guzel vekil ve koruyucudur..

Hamd olsun sıkıntıya düştüğünüzü sıkıntıdan kurtulmak istediğinizde Allah cc. sigindiginiza delalettir..

"Arkadaşıma soruyorum bu ne neden gitmiyor diye "
Bu rüya alternatif olarak doğru olmadığını bildiğiniz bir şeye sizi inandırmaya sizi kandırmaya çalışan birileri olduğunu işaret edebilir.
Çevrenizdeki insanlarla arkadaşlık ve komşuluk yaparken ,bir insani hayattiniza sokacaginiz zaman;
o insanların içinde Allah korkusu olup olmamasına, dikkat etmenizi öneriyorum.

Nas ve felak suresini rüyasinda okuyan veya dinleyen kimseyi Hak Teala (C.C.) hasetlerin ve kötülerin serrinden emin kilar O halkin halk da onun serrinden emin olur.
Isleri yolunda gidip düsmanina üstün gelir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada Nas süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya Üzerine okundugunu görmek rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçeklesmesine düsmana galibiyete seytanin kötülüklerinden emin olmaya isarettir.

iki farkli muhabet kendi icinizdeki Nefis ve Ruhun farkli arzulari ve ikisi arasinda kalan sizi sembolize etmektedir...
iki farkli dunya arasinda daralip SIKISMIS bir benlik..
son gunlerde bunalip daralirsaniz kendinizi sisedeki adam gibi halsizcaresiz hissederseniz bu sureleri cokca okuyup Allah cc. siginin...
Bu Ruyanin birde farkli mana yonu vardir ama o simdilik kalsin..
Mu'avvizeteyn (Felâk Nâs) sûrelerinin fazîleti ve hikmettini nuzul sebebini arastirip ogrendikten sonra kendiniz anlarsiniz..
Hayirli Gunler kardesim...

yarem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı ramazanlar.Allah razı olsun teşekkür ederim yorumlarınız için..

busramm.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada büyü

Günaydın. rüyamda büyü yapılan bi ev gördüm bu ev bizim evimizmiş. 2 kişi yaşlı kadın ve erkek 3 tane altın bilezik var annemin kolunda takma diye yalvarıyorum sanki yapcaklarını önceden görmüşüm gibi. Annem takıyor bilezikleri oturuyor. Evde hepimiz giyinmişiz evde kendi eşyalarımız var ama ev bizim evimiz değil babanemin yıkılan evi. Akşam oluyor o adam ve kadın tekrar geliyor evin heryeri dısarı cıkıyordu. Girmesinler diye bütün kapıları kitliyordum ama eve girdiler. Deliye döndüm, annemin kardeşimin üstüne büyü yapcaklarmıs 3 harflileri çağırıyolar. Çılgına dönüyorum, ortalıgı yıkıyorum ama beni duymuyolar bile. Annemi ve kardeşimi almaya calısıyorum, alamıyorum babam hiçbişeyin farkında değil gibi oturuyor. Sonra o kadın ve adam gidiyolar annem eve kardeşime ne büyüsü yaptılar bilmiyorum. Anne ve kardeşim uyanıyor, annem normal bir şekilde davranıyor. Anneme bagırıyorum, hiç birşey hatırlamıyor. Teşekür ederim yorumlarınıza ALLAH a emanet olun.
ben 20 yasındayım evdeyim sürekli ( büşra)
annem 41yasında ev hanıımı (hatice)
kardeşim 16 lise 1 gidiyor ( ozan deniz)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Gunaydin Busramm Hos geldiniz.. Hayirdir insallah..
Rüyada büyü görmek; içinde bulunduğunuz sıkıntı ve umutsuzluğu işaret eder.
Rüyada kendisine büyü yapılmış olduğunu görmek; büyücülük, genellikle iyiye yorumlanmaz. Ya içinde bulunulan sıkıntıları veya gelecek sıkıntılı günleri, olayları haber verir...
Gördüğünüz rüya anneniz ile aranızda bazı sorunlar olduğunu, bir takım konularda onunla anlaşamadığınızi sesinizi ona ve kardeşinize duyaramadiginiza da yorumlanir..

ayrica Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek; İnançlarınızda bir zayıflık ibadetinizde bir eksiklik vesvese evham ettiginize
içinde bulunduğunuz sıkıntı ve korkuya işaret eder.

Çevrenizde sizi kıskananların olduğuna ve bunlardan size zarar gelebileceğini dusunerek korkularinizi simgeler.
biraz vesvese biraz kafa karisikligi biraz celiski ve stress biraz korku ve inancsizliga kapildigimizda
seytana ve vesveseye KAPI aralariz..

ayrica iki farkli muhabet kendi icinizdeki Nefis ve Ruhun farkli arzulari ve iki dunya, iki karar arasinda kalan sizi sembolize etmektedir..
Hakkinizda HAYIRLISI.. Allah Yar ve Yardimciniz olsun...

acilangul1

omer12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Büyü bozmak

Merhaba, rüyamda sahil deniz yada göl kenarı gibi bir ortamdayız akşam vakti hava karalık ay ışığı var. Yanımda yaklaşık olarak 1 yıl önce ayrıldığım eşim var ve yine ortak tanıdığımız bir amcamız var amca benim ağzımdan kemik taş yumruktan az küçük bir cisim çıkartıyor ve bana sen büyüden kurtuldun sıra eşinde diyor ve rüyam bitiyor. Yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardeşim Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek;
İnançlarınızda bir zayıflık ibadetinizde bir eksiklik ,vesvese ,evham Şüphe içinde bulunduğunuz sıkıntı ve korkuya işaret eder.
Büyü; gerçekten Allah’a sığınan hiç kimseye tesir etmez, edemez,Allah'ın izni edemeyecektir.

Psikolojini her daim sağlam ve iman ile tutmaya çalış, Herşeyin kontrolunun Allah'ta (c.c) olduğunu,Ve onların, sana hiç bir şekilde zarar veremeyeceğini adeta ezberlet kendine ..Kendinle girdiğin bu psikolojik takviye ile dahada güçlenecek korkunun azaldığına şahit olacaksın zamanla.

Varsa haram veya kötü alışkanlığınızı İSTİĞFAR ile terke çalışınız ,Beden arzınızı ve etrafinizi temiz tutun!!inşaAllah bu korkulardan yok bizde büyü var evhamindan kurtulursunuz.

Ayet-el Kürsi,Felak ve Nas Sureleri korkunun ,anahtarıdır...
Yarattığı her şeyin şerrinden, kapladığında karanlığın şerrinden, düğümlere üfürenlerin şerrinden, haset edenin ve hased ettiği zaman hasedcinin şerrinden Allah’a Sığın ...
yalnız inanarak samimiyetle okumalısın...
Bizleri ve bu kainatı Yüce Allah yaratmıştır ve her şeyin sahibi odur. O ne isterse o olur. Ona sığınıp, ondan yardım isteyen dürüst ,samimi kimseleri korur...

Rüyada Büyü bozmak;
Hocaları, büyücüleri yada büyü bozucuları ,büyü var fikrini tamamen hayatınızdan çıkarıp, sakin kafayla olayları değerlendirip, sebep – sonuç ilişkilerini tespit etmelisiniz.
Konulara Mantıklı bakmaniz , hocalarla uğraşmaya devam ederseniz hayatınızın perişan geçeceğine yorumlanir selametle..

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/26095-ruyada-olmus-kayinpederini-gormek.html

Üst Alt