• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cam kırıkları görmek

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Sayin Gonul sizim, size bir ruyami yazmistim, tanidigim biriyle masaya oturmustum (tanimadigim bi erkek de vardi).. Simdi bu ruyayi gayet anlasilir sekilde yorumladiniz ama ben ruyamda kirilan camin paracalarini masanin altindan topluyordum.. Yorumunuza gore cam kiriklari kalp kiriklari.. ama bunu benim yerden toplamam ne anlama geliyor? Ruya hakkinda ikinci sorular yanitmayacaginizi soylemistiniz, ki cok haklisinizda.. Lakin bu 'camin yerden toplamamin' ne demek oldugu hic bir fikrim yok, Internette de aradim bulamadim maalesef..

Bana aciklik getiriseniz size minettar olurum.. Sorum cevap vermek istemezseniz buna saygi duyarim..

Selam ve dua ile..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kırgınlıkları,kızgınlıkları unutup..kendini,Aklını,Yüreğini,umut ve Hayalini…toplayıp ayağa kalkın!!ve Hayattiniza devam edin!!

Kalbinde çözülmeden kalan her şey için sabırlı ol...
kalbindeki Soruların Cevapları şimdi arama. Şu anda cevaplar sana verilemez, çünkü sen henüz onlarla yaşamaya..HAZIR degilsin!!!
Bu, her şeyi yaşama meselesidir. Şu anda, soruyu yaşaman gerekiyor. Belki daha ileride, farkına bile varmadan, günün birinde kendini cevabı yaşarken bulacaksın...
yeterki kalbinin Can kırıklarını..Topla ayaklarına batmasın..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun gonul sizim, Allah'in iziniyle iyiyim, birazda olsa garip bi huzur var icimde.. 'O' kisi hep gelecege yonelik sorunlardan bahsediyordu ama bana hic aciklamadi.. tek dedigi 'doluya koysam almiyor, bosa koysam dolmuyor'.. Kafamda sorular var.. ama kendimi doktora calismama verdim, zaten bitmek uzere, o beni baya meskul ediyor.. Subat ayinda isimin yani sira ilahiyat okumak istiyorum Allahin izniyle.. Oyle boyle mesgul ediyorum kendimi..

Yorumunuz acik ve net ama bir cumleyi tam olarak anlamadim: "Belki daha ileride, farkına bile varmadan, günün birinde kendini cevabı yaşarken bulacaksın..." Bununla ne kast ettiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kafanizdaki sorularin:vakti zamanı geldiğinde kendiliginden çözülür.ve olay gerçekleşir..ve Siz kendinizi kalbindeki Soruları yaşarken bulursunuz..
Her birimiz,kaderimizde olani yaşıyoruz.

"çaresizliği de yaratan o;
çareyi de yaratan o,
mutluluğu da yaratan o;
mutsuzluğu da yaratan o.
kalk, silkelen, kendine gel!
umutsuzluğa sarılma; umutsuzluk şeytandandır:
ümit etmek Allah'tandır:
ümitvâr ol, hayrı iste, korkma, yürü!"
şems tebrizi

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah (c.c.) sizden razi olsun..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum gonul sizim, sizden bi ricam var ama biraz mahcubum.. Ruya tabirinize gore zamani gelince aklimdaki/kalbimdeki sorular - Allahin izniyle - yanitlanacak. Fakat bunu 'O' kisi mi yapacak yoksa baska birisi hayatima giripde ben kendi basima yanitlari mi bulacagim? Ruya tabirini ilk yaptiginizda bu soru aklima geldi ama o zaman mahcubiyetimden soramadim malum biraz fazla soru soruyorum.. O yuzden yaniti ruya tabirinizden kendim cikartabilirim zannettim ama olmadi, basaramadim.. Rica etsem siz cevaplar misiniz? Bu merakli kulu aydinlatirsaniz cok memnum olurum, Allah (c.c.) hakkinizda hayirlisini versin.. Simdiden tesekkur eder, saygilarimi sunarim..

Üst Alt