• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cami avlusu görmek

gazali

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cami avlusu görmek.
Selamun aleyküm, rüyamda bir cami avlusundayım. Avlunun içinde tekkeli küçük çocuklar ve küçük gelinlikli kapali kız çocuklari var. Gercek hayatta ablam kadar sevdigim biride orda, onunla beraber cami avlusundan çikip taksiye binmeye çalisiyoruz, eşi bizi almaya gelmis ama taksiye binmekte cok zorlaniyorum, koltuklari itiyorum biniyorum. Sonra bizim evde benim odamda okuyorum, bir an ablam dedigim insanin ikiz bebekleri var onlarda odamda, ben yataklari duzeltmeye calisiyorum, carsafi yorgani yataga sermeye calisiyorum, duzeltmek icin cabaliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada cami görmek;
Cami beden arzıdır.Senin Camin senin bedenindir...Sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme..
Rüyada cami görmek, En hayırlı rüyalar arasındadır, görene huzur verir ve selamete çıkacağınıza işaret eder.

Rüyada camiye gitmek;
reel hayatınızda yaşadığınız korku endişe veya zor bir durumdan kurtulmanıza yarayacak hayırlı bir şey yaptığınızı ve bunun karşılığını yakında alacağınızı temsil eder.
Cami içine girmek, camiye girdiğini görmek, Emniyet, güvenlikte olacaksınız demektir

RÜYADA CAMİ AVLUSU:
Allah'a Yakınlaşmak ;Bir insanın Allah'a yakınlaşması, Allah'a olan sevgisinin, bağlılığının, Allah korkusunun, imanının ve inancının artması demektir.
Sıkıntı ve ihtiyaç içinde olana, Kendisi’ne dua ettiği zaman icabet eden, kötülüğü açıp gideren” Allah, insana şahdamarından yakındır. O insana bu kadar yakınken, insanın uzak olması ne büyük hatadır..
İnsan Allahü tealaya ne kadar yaklaşırsa, hem dünyada hem ahirette,o kadar mutlu ve huzurlu olur ..selametle..

duaa..

Gülayse1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cami avlusuna girmek

Rüyamda annem ve ablamla umreden gelmistik bir siyah arabaya bindik ve araba bizi bir caminin avlusuna götürdü caminin kapisi altindandi ve cami duvarlarinda rengarenk cicekler acmisti

Üst Alt