• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cami görmek

bernakılıç

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, rüyada cami görmek, rüyada camiye girmek ne demektir? Açıklarmısınız. Rüyada bir caminin içine giriyordum. Caminin içindeyken birden bire camide ezan yerine şarkı çalmaya başlıyor, bende caminin içindeki insanlara garip bir şekilde bakıyorum. Tepki vermeden gayet normalmiş gibi davranıyolar. Camide ezanın okunması ne kadar normalse şarkı çalması da o kadar normalmiş gibi. Sonra caminin sahibinin yanına gidiyorum, şu şarkıyıda açarmısın diyorum. Bu kadar, şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada cami görmek;
Cami beden arzıdır.Senin Camin senin bedenindir...Sen beden camini temiz tut ve azalarına sakın zulmetme..

insan günlük hayatta ne dinliyorsa kalbide onunla meşgul olur...
isterseniz deneyin mesela bir müzik dinlersininiz ister istemez diliniz akşama kadar,onu sayıklar o şarkıyı tekrar eder...
ama mesela bir sure dinleyin şöyle güzel okuyan birinden inanın insan bütün gün o sureyi tekrarlıyor...

müzik ruhun gıdası değil insanın kalbini bile ALLAH'ı zikirden alıkoyan bir metadır...
kalpler ancak ALLAH ı anmakla mutmain olur...devamli müzik dinliyen insanın beynini uyuşturmakta, zihni yavaşlatmakta,
mücadele azmini azaltir..
selametle..

Üst Alt