• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cami mihrabı görmek

swan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İlk olarak selamlar...rüyamda camide bir şeyin üzerine çıkıp kolumu mihrabın üst noktasına doğru uzatıyordum..ve ayaklarımın altındaki şey hareket ediyor ve bir bakıyorumki bir balina..ve gözlerine bakıyorum..bu rüyayı görmeden önce bişey için hakkımda hayırlımı diye dua etmiştim..
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler Kardesim.. Hosgeldiniz ..
Hayirdir insallah..
Kişinin rüyada cami görmesi, hayır ve bereket ile tâbir olunur.
Çünkü camiler, İslâmın alâmeti ve şiarı ve Allahın evleridir.
Rüyada görülen mihrap, imama veya reise isarettir..bir ise baslamadan O isin ehli ile istisare edin...

İmam Cafer Sadık (a.s): rüyada mihrap görmenin beş tabiri vardır:
1-Yönetici
2-Cami imamı
3-Yargıç
4-Muhasebeci
5-Arabulucu.
Lakin Sakin mihrabım diyerek yanlis yol ve kisilere El uzatmayin seklinde de yorumlanir..
Kibleniz, mihrap ve fikir ve dusuncelerinizin dogruluguna ve KUL HAKKIna dikkat ederek girisimde bulunursaniz insallahiRahman bu niyetlendiginiz iste muvvafak olursunuz..
Niyetti Hayr olanin akibettide Hayr olur UNUTMAYIN BUNU..

Rüyada balina görmek, Balina büyük ama beraberinde sorumluluklar da getiren
kısmet olarak yorumlanır. büyük bir iş kurma hayalinizin gerçek olacağına lakin bu donemde SIKINTI ile de biraz sarsilip daha sonra feraha ereceginize işarettir.
Hayirli Gunler...

swan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günlar..yorumlarınız için çok teşekkürler içimi ferahlattınız.. uyumadan önce ettiğim dua biriyle alakalıydı daha başlamadan hakkımda hayırlımı diye kaygılanıyordum..yorumlarınız iş hayatıyla ilgiliydi bu yorum kişiye göre nasıl olur??
Ayrıca 2 yıl evvel kendimi bir gemide güvertede dolaştığımı görmüştüm..yıldızlarıda gördüğümü hatırlıyorum..geminin altına indiğimde bir odaya iniyorum bir yatak odası yeşil örtülü bir yatak ve iki tane 14 yaşlarında melek olduğunu tahmin ettiğim kız çocuğu vardı ve ağlıyorlardı.saçalrıda örtülüydü. .bunu 2 yıldır merak ediyorum ve rüyanın içinde bir tarihte geçti..Bu rüyamıda yorumlarsanız çok sevinirim..şimdiden teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler kardesim
Siz ne yaparsaniz yapin her zaman kendinize rehber olacak bir
Manevi Hak Dostu, guvenilir, bir insan ile istisare etmeden hic bir ciddi konuda karar vermeyin..
İki ölçüp bir biçin, ayaklarınızı sağlam
basın ... ayaklarınızı yere sağlam basmanız ve hesaplı davranmanız gerekiyor seklinde yorumlanir..
Hayirli Gunler...

Üst Alt