• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada cami ve şehit görmek

C

CeRo

Kayıtsız
Misafir
SelamunAleykum, rüyada cami ve şehit görmek ne demektir? Bundan yaklaşık 3 yıl önce gördüğüm bi rüya. Rüyamda o zaman okuduğum lisenin en alt katına iniyorum. İnince merdivenin ucundan bir bakıyorum ki o bodrum katı ışık ışık bembeyaz parlıyor. Bembeyaz bi cami, bahçesinde kırmızı güller var ve de yüzü bana dönük uzanmış üç tane şehit var. Merakla bakarken birden yaşlı sakallı beyaz giyinmiş bir adam görüyorum bana hafif gülümsüyor. Soruyorum ne oldu onlara kim onlar derken bana "Merak etme sende buraya geleceksin az kaldı" diyor . Ondan sonra uyandım.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleyküm selam
Hayrolsun inşallah
Rüyanız gayet güzel. Önünüzdeki zaman diliminde çok güzel bir yola gireceğiniz ve hem dünyevi hem uhrevi lütuflara mazhariyet söz konusu olabilir.

Işık, gül, cami ve Hızır'ı anımsatan aksakallı rüyada görmek hep olumlu yorumlanmıştır. Şehid " Şahit" demektir. Allahu alem Allah'ın rızasını kazanacağın işler yapacaksın. Manevi yaşantının güzel olacağına delalet eder.

Rüyada şehid görmek, genellikle hayra yorumlanmıştır. Mertebe ve asker şeklinde yorumlanır. Belki ileride asker olacaksınız.

Gördüğünüz ortama sizin de yakında katılacağınızın söylenmesi hayırlı güzel haberler şeklinde yorumlayacağı gibi, bundan sonraki hayatınızı Allah Resül eksenli düzenleyip iyi bir kul olacağınız anlamına da gelebilir.

Manevi hayatınızı gözden geçirin. Namazlara daha fazla önem verin.

Üst Alt