• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ÇARPILMAK (Cin çarpması) görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
islami rüyada cin görmek islami, rüya tabirleri cin çarpması, rüya tabiri cin çarpması, rüyada cin girmesi, rüyada cin çağırmak, rüya cin görmek, rüyada cin görmek, rüyada cin musallat olması

Bir kimsenin rüyasında çarpıldığını görmesi; hayra alamet değildir.

Rüyada cin çarptığını görmek, günah işlemeye yorumlanır.

Rüyada bir cin ile konuştuğunu görmek, bir düşman ile başının derde gireceğine ve üzüleceğine isarettir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada kendisini cin çarptığını ve aklı başından giderek yere yıkıldığını görmek, faiz ve haram yemeye veya sihir yapmasına ya da elinden malının giderek üzülüp ve kederlenmesine işaret eder.

Rüyanızda aniden çarpılıp, elinizin ve yüzünüzün biçimsiz bir duruma girdiğini, yani şekil değiştirdiğini görmeniz; bütün işlerinizin alt-üst olacağına ve düzeninizin bozulacağına işaret eder.

Bazı rüya tabircilerine göre: Rüyanızda çarpılıp aksak bir şekilde yürüdüğünüzü görmeniz; sizin iyiliğinize, işlerinizin yolunda gideceğine, hastanız varsa şifa bulacağına ve borçlu iseniz; ödeme imkanı elde edeceğinize işaret eder.

Adağı olan bir kimsenin rüyasında çarpılıp aksak yürüdüğünü görmesi; o kimsenin adağını yerine getirmesi gerektiğine işarettir. Böyle bir rüyanın görülmesi ikaz niteliğindedir.

İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Rüyada çarpılmak, din yönünden fesada, takvayı temelinden bozmaya veya bid'at olan işleri yapmaya yorumlanır.

Cin çarpması hakkında ayrıntılı bilgi için Tıklayın

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Bu nedenle, her rüya aynı şekilde tabir edilemez..

Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklı olacaktır.

Bundan dolayı da, rüya yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yansıması farklı olabilir…

Rüyayla amel edilmez. Rüya ve ilhamla elde edilen bilgiler dinin bir emri gibi kabul edilmemelidir.

Görülen rüyaları esas alarak hayatını ona göre düzenlemeye kalkışmak yanlıştır. Çünkü rüyaların doğruluğunu ölçmek ve tesbit etmek mümkün değildir.

Rüyalarda çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.) [Buhari]
(En doğru rüya seher vakti görülendir.) [Beyheki]
(Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası ekseriya yalan çıkmaz.) [Müslim]
(Sözü doğru olanın, sadık kimselerin rüyası da doğru çıkar.) [Buhari]
(Gündüz görülen rüyalar doğru çıkar.) [Hakim]
(Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]
(Rüyasında hoşa gidici güzel şeyler gören, görüşü isabetli salih birine anlatsın! O da hayra yorsun!) [Beyheki]
(Rüya, tabir ilmini bilen bir dosta veya akıllı bir zata anlatılmalıdır!) [İ.Ahmed]
(Rüya nasıl tabir edilirse, öyle çıkar. Bunun için rüyanızı nasih veya âlime anlatın!) [Hakim] [Nasih, insanlara iyilik tavsiye eden, kötülükten sakındıran, nasihat eden kimsedir.]

shadowman

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Rüyada çarpılmak

Selam Aleyküm. Rüyamı yazmadan önce Gönül Sızım mahlaslı kardeşime çok teşekkür ediyorum. Gördüğüm kadarıyla herkesle ilgileniyor.. Rüyaya gelince ben rüyamda çarpılmıştım ve çarpılmış halde zorla İhlas suresini okumaya çalışıyordum..

Ne mümkün zamana karşı koymak
Ne mümkün ölüme boyun eğmemek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Gönül Dostlarim icin her an Duaciyim..
Rüyada Bir kimsenin çarpıldığını görmesi; hayra alamet değildir!!olumlu mesaj vermez.

Rüyada ağzının çarpıldığını, yüzünün çarpıldığını görmek gerçek yaşamınızda fesat yaşadığınızı ve bunun sıkıntısını çektiğinizi simgeler...
Rüyada İhlas suresini okumak; dünya ve ahiret saadetini elde edeceğinize ve geçiminizin güzel olacağına…
Kirmani: İnanç konusunda temiz biri olduğunuza ve inancınızın doğruluğuna işarettir.

"zorla İhlas suresini okumaya çalışıyordum "

bir çok şeyin yanlış olduğu bir zamanda zor da olsa doğru yolda doğruyu yapmaya çalıştığiniza yorumlanir..
Sanirim Doğru kapıya gelmek için kişinin önce bir sürü yanlış kapıyı çalması gerekir idi..

Asra yemin olsun ki insan gerçekten ziyan içindedir. Bundan ancak iman edip iyi ameller işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve sabrı tavsiye edenler müstesnadır. (Asr 1-3)
Zaman insana verilmiş en büyük sermayedir. Her ne kadar insana cüz-i irade ile zamanı kullanma ihtiyarı verilsede, en başta hayatı kullanma klavuzu da verilmiştir.
Bu klavuz Kur’an’dır. Rabbimiz hangi ameller bize kazandırır, hangileri kaybettirir, ayetleriyle apaçık anlatmıştır.
Yaşarken istediğimiz yönde hareket edebilsek de, zamana hükmetme gibi bir lüksümüz yoktur.
Hoyratça harcadığımız, öneminden gafil yaşadığımız bu hayatın, her zerresinden hesaba çekileceğimiz muhakkak.

Ne mümkün zamana karşı koymak
Ne mümkün ölüme boyun eğmemek ..
doğru söze ne hacet ..

shadowman

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Gönülden teşekkür ediyorum Kardeşim.. Engin bilgilerinle beni aydınlattın.. Allah razı olsun..

mihrimah_ay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,rüyamda çok dağınık bir evdeyim yanımda galiba biri vardı, orada bir kadın var. ilk çok korktum sonra evi toplamak istedim ama kadının içinde cin olduğunu düşünüp nas suresini okudum bilinçaltımı yoksa ?? bir açıklaması varmı?? saskn..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba,rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada dağınık evde olduğunu görmek, yaşanan gönül kırgınlıkları, çekilen stres ve yaşanan sıkıntılardan ötürü duygusal olarak yıpranıldığına ve ruhsal sorunların ortaya çıkabileceğine delalet edilir.

Evini, odani, etrafindaki esyalari ,kendindeki dağınıklığı aklini kalbini topla!!Bu dağınıklığın devam ederse Ruh Alemine yansir!!
Gönül ilişkilerinde, kafa karışıklığı ve çektiği sıkıntılardan ötürü bir kararsızlık yaşadığına ve en kısa zamanda kendinizi toplamaniz gerektiğine de delalet edilir...
Bu dağınıklığın ardinda negatif enerji ve sizin bahaneleriniz var!!Bunlardan kurtulmadikca mutluluga ve huzura eremezsiniz!!!

hayat bizi resmen dört işlemle sınar.. gerçeklerle çarpar, ayrılıklarla böler, insanlıktan çıkarır ve sonunda Allah`in izni ve rahmetti ile toplatir kendini...

Rüyada Nas suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek; rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, düşmana galibiyete, şeytanın kötülüklerinden emin olmaya işarettir.
Nas suresini Rüyasında okuyan veya dinleyen kimseyi Hak Teala (C.C.), hasetlerin ve kötülerin şerrinden emin kılar. İşleri yolunda gider.

Ellerimi her açtığımda yine 'şükrediyorum', sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma; Vardır her 'Şerrin' bir 'Hayrı' ve 'Sebebi'.
Yaşanması gerekenlerin yazılmıştır, 'Vakt-i zamanı'. Ben elimden geleni yapıyorum, geriye kalan 'Takdir-i İlahi'..

Selametle..

gül-zar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cin çarpması

SELAMÜN ALEYKÜM ben rüyada cin çarpması gördüm, kayınvalidemin evine gitmiştim evde çok kalabalık kadınlar vardı. Orada kadınlardan biri cinin geldiğini ve üstüne bir şey dökmemi istedi, bende sobanın üstündeki suyu ona doğru döktüm. O görülmeyen varlık cin küçük bir böceğe dönerek benim ağzımdan içeri girdi ve bana ince bir sesle hızlı bir biçimde, yasinsüresi ve Kul e'ûzü birabbinnâs süresini okutturdu. yasini sonuna kadar devam etmedi.O korkuyla rüyadan uyandım (son bir hafta içinde akrabamda cin çarpması oldu ve yanına gitmiştim ve kayınvalidemde rahatsız ve cin çarpması olabilir diye konuşuluyor bu olaydan etkilenmiş de olabilirim )ben beş vakit namazımı allah izin verdikçe kılıyorum,kur'anımı bırakmıyorum,hep dua ediyorum benide büyük ALLAH'ımın koruduğunu biliyorum...ALLAH sizden razı olsun. HASBİNALLAH VE Nİ'MEL VEKİL.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Allahu Alem bu olaydan da etkilenmiş olabilirsiniz...
Rüyada çarpıldığını veya çarpılmış birini görmek pek iyi değildir, olumlu mesaj vermez; Kafa karışıklığı,korku, vesvese olarak yorumlanir...

Rüyada Yasin-i Şerifi okumak;
Abdulgani Nablu-siye göre;okumak veya okunduğunu görüp dinleyenin uzun bir ömrü ve rızkı bol, bereketli olur. temiz kalbe, sağlam imana, şüphe ve tehlikelerden uzak durmaya,
çok sevap işlemeye ve kıyamet günü Allahın resulü ve onun ehl-i beyti ile beraber bulunmaya işarettir.
Bazı tabirciler” o kimse temizlenenlerdendir ve onun dini yaşantısında gösteriş yoktur” demişlerdir. Çünkü Yasin sûresi Kuran’ın kalbidir” demişlerdir.en iyisini Rabbim bilir...

Rüyada Nas suresini veya ondan bir parçayı okuduğunu veya üzerine okunduğunu görmek, rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, düşmana galibiyete,
şeytanın kötülüklerinden emin olmaya işarettir.

Kendi içinizdeki Nefis ve Ruhun farkli arzulari ve ikisi arasinda kalan sizi sembolize de etmektedir...
son günlerde bunalip, daralirsaniz ,kendinizi halsiz,ve vesvese hissederseniz bu süreleri cokca okuyup Allah cc. siginin...
Bu Ruyanin birde farkli mana yonu vardir ama o simdilik kalsin..
Mu'avvizeteyn (Felâk, Nâs) sûrelerinin fazîleti ve hikmettini nuzul sebebini arastirip ogrendikten sonra kendiniz anlarsiniz.
selametle..

duaa..

vafa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada cin gormek

Iyi askamlar, ben Azerbaycan'dan yaziyorum, adim Vefa. Oncelikle gercek hayatta cin gormek'ten cok korktugumu belirtmek isterim, belki de ruyalarima girmesininde sebebi budur. Ben bir kac kezdir ayni ruya'yi goruyorum, ruyam'da cinler bana bir shey yapmiyordu ama onlari gorup korkuyordum ve "Bismillah" diyordum ama onlar kaybolmuyordu. Bunu 2-3 kez gormusumdur. Sizden ruyamin ne anlama geldigini acikca soylemenizi rica ediyorum. Basarilar, iyi aksamlar.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda Çok Kalabalık Cami Gibi Bir Yerde Oturuyorduk Herkes Dua Edip Bir Duvarın Dışında Cinlerin Oynamak İçin Çaldığı 2 Çocuğa Doğru Bakıyordu. Ben de Dua Etmeye Başladım Tam o Sırada Küçük Bir Çocuk O Duvarı Geçti, Cinler Çocuğu da Alıp Oynamak İçin 3-4 metre İlerideki Bir Odaya Götürdüler. Orada Bulunanlar Cinlerin Zararsız Olduğunu, Oynamak İstediklerini, Çocuğu Geri Salacaklarını Söylediler. Ben de Çocuğu Almak İçin Duvarı Geçtim, Bir Anda ÇARPILDIM Kıpırdayamadım, Yerde Kaldım. İlkbaşta zor da Olsa ALLAH'U EKBER diye bagırmaya Başladım. Yavaş Yavaş Açılıp Kıpırdamaya Başlarken uyandım bunun Anlamı nedir ?

fisun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada carpildigini gormek

Hepinize iyi gunler diliyorum. Rüyada çarpilmak, rüyada çarpildigini görmek.
Sabaha karsi korkuyla uyandim. Ruyamda annem babam ve ben bir evin icindeydik zemin kat. Pencereden bize saldiran iki yavru kopegi engellemeye calisiyordum. Elimde bi sopa ayetel kursi, fatiha ve ihlas surelerini okuyarak onlari uzaklastirmaya calisiyordum. (Babam yaklasik bir bucuk yil once vefat etti ruyamda onu gormek benim icin cok guzel bisey). Cok korkuyordum ama babamin yanimda olmasi bana cesaret veriyodu. Daha sonra disardan 7-8 yaslarinda bir cocuk gecerken birden eli ayagi döndü ve gormedigim bir varlik tarafindan suruklenerek gozden kayboldu. Ardindan benim elim ayagim kasildi hareket ettiremedim yere dustugumu gordum. Dua etmeye calistim besmele cekmekte bile zorlaniyordum. Babam elimi yakaladi beni cekti ve sonra uyandim. ( surekli boyle ruyalar goruyorum. Her ruyamda dua ederek kendimi ve yanimdakileri korumaya calisiyorum. Surekli cinlerle ugrasiyorum. Lutfen bana bir akil verin. )

G

Gamze41

Kayıtsız
Misafir
Ben ruyamda carpildigimi gördüm yuruyordum, konusuyordum ve ruyamda yillardir konuşmadığım ve dusmanlik derecesinde husumetli oldugum birinden yardim istiyordum, dua okuyordum ama hangi dualari okudugumu hatırlayamıyorum. Ayetel kursiyi okudum diye hatirliyorum ne yapsam kurtulamadim. Uyandim kendime gelemedim, cok korktum ne yapmaliyim ruyami yorumlayabilirmisiniz.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada cin gormek

Iyi askamlar, ben Azerbaycan'dan yaziyorum, adim Vefa. Oncelikle gercek hayatta cin gormek'ten cok korktugumu belirtmek isterim, belki de ruyalarima girmesininde sebebi budur. Ben bir kac kezdir ayni ruya'yi goruyorum, ruyam'da cinler bana bir shey yapmiyordu ama onlari gorup korkuyordum ve "Bismillah" diyordum ama onlar kaybolmuyordu. Bunu 2-3 kez gormusumdur. Sizden ruyamin ne anlama geldigini acikca soylemenizi rica ediyorum. Basarilar, iyi aksamlar.
Merhaba. Evet rüyalarınıza cin girmesi onlardan korkmanız sebebiyledir ki, bu nefsani yani bilinç altı rüyasıdır. Bu tip rüyalar boş, geçersiz rüyalar olurlar.

Rüyamda Çok Kalabalık Cami Gibi Bir Yerde Oturuyorduk Herkes Dua Edip Bir Duvarın Dışında Cinlerin Oynamak İçin Çaldığı 2 Çocuğa Doğru Bakıyordu. Ben de Dua Etmeye Başladım Tam o Sırada Küçük Bir Çocuk O Duvarı Geçti, Cinler Çocuğu da Alıp Oynamak İçin 3-4 metre İlerideki Bir Odaya Götürdüler. Orada Bulunanlar Cinlerin Zararsız Olduğunu, Oynamak İstediklerini, Çocuğu Geri Salacaklarını Söylediler. Ben de Çocuğu Almak İçin Duvarı Geçtim, Bir Anda ÇARPILDIM Kıpırdayamadım, Yerde Kaldım. İlkbaşta zor da Olsa ALLAH'U EKBER diye bagırmaya Başladım. Yavaş Yavaş Açılıp Kıpırdamaya Başlarken uyandım bunun Anlamı nedir ?
Cin görmek etrafınızda yer alan sinsi kurnaz birine işarettir.
Çarpılmak ise günah işlemeye işarettir. Hayırlı bir rüya değildir.

Ruyada carpildigini gormek

Hepinize iyi gunler diliyorum. Rüyada çarpilmak, rüyada çarpildigini görmek.
Sabaha karsi korkuyla uyandim. Ruyamda annem babam ve ben bir evin icindeydik zemin kat. Pencereden bize saldiran iki yavru kopegi engellemeye calisiyordum. Elimde bi sopa ayetel kursi, fatiha ve ihlas surelerini okuyarak onlari uzaklastirmaya calisiyordum. (Babam yaklasik bir bucuk yil once vefat etti ruyamda onu gormek benim icin cok guzel bisey). Cok korkuyordum ama babamin yanimda olmasi bana cesaret veriyodu. Daha sonra disardan 7-8 yaslarinda bir cocuk gecerken birden eli ayagi döndü ve gormedigim bir varlik tarafindan suruklenerek gozden kayboldu. Ardindan benim elim ayagim kasildi hareket ettiremedim yere dustugumu gordum. Dua etmeye calistim besmele cekmekte bile zorlaniyordum. Babam elimi yakaladi beni cekti ve sonra uyandim. ( surekli boyle ruyalar goruyorum. Her ruyamda dua ederek kendimi ve yanimdakileri korumaya calisiyorum. Surekli cinlerle ugrasiyorum. Lutfen bana bir akil verin. )
Rüyada saldırma hayırlı değildir.
Tabii ayetel kürsi, fatiha, ihlas vs. okumak hayırlıdır.

"Babam yaklasik bir bucuk yil once vefat etti ruyamda onu gormek benim icin cok guzel bisey" Başınız sağolsun, duygulandım gerçekten.

Cin görmek etrafınızda olan kurnaz birine işaret edilir.

Kardeşim bu rüya cinlerden etkilenmeniz sebebiyle görülen boş bir rüyadır, geçersizdir. Nefsanidir, bilinç altı rüyasıdır.

Cin tarzı videoları izlememenizi öneririm.

Ben ruyamda carpildigimi gördüm yuruyordum, konusuyordum ve ruyamda yillardir konuşmadığım ve dusmanlik derecesinde husumetli oldugum birinden yardim istiyordum, dua okuyordum ama hangi dualari okudugumu hatırlayamıyorum. Ayetel kursiyi okudum diye hatirliyorum ne yapsam kurtulamadim. Uyandim kendime gelemedim, cok korktum ne yapmaliyim ruyami yorumlayabilirmisiniz.
Çarpılmak günaha işarettir. Rüyanızda karabasan olmuş buna "rüya felci" derler bilim daha bunu açıklayamamıştır.

Karabasan vakası yani.

Üst Alt