• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çeşmeden su içmek

züleyha

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler,hayırlı cumalar dileyerek bugün çok etkisinde kaldığım rüyamda bir arkadaşımla eczaneye ilaç almaya gidiyoruz.Eczane bize beş ilaçtan ikisinin şuan ellerinde bulunmadığını ve çok pahalı bir ilaç olduğunu söyledi.Bizde ilaçları almadan çıktık çıkarken eczacı silahla ateş etti yanımdaki arkadaşımda ona silahla karşılık verdi. Oradan ayrıldık ve tepeli bir yere geldik tepede üç çeşme yan yana idi.Çeşmenin biri para ile ilgili bir diğerini hatırlamıyorum üçüncü ve benim su içtiğim çeşme tahtadan yapılmış içinde kalp işareti vardı önce dilek diledim dilerken ya vedud,ya cebbar,ya cami diyerek çeşmeyi açtım ve su içtim.
Rüyanın yorumu nedir gönülsızım yorumlarsanız sevinirim.Allaha emanet olun selamatle.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler,hayırlı cumalar Rüyanız Hayrolsun
Ya Rabbi..Ya Vedud..Ya Cami..Ya Cebbar
esması hürmetine,tüm bekar kız ve erkek kardeşlerime hayırlı
eş hayırlı çocuklar hayırlı yuva nasip etsin..amin..
Rüyada Eczane görmek ;Engelleri, Zorlukları,maddi manevi hastaliklari simgeler.
Problemin ne olduğunu bilmek;çözümü ,derman ve deva yi da bildiğiz anlamına gelir.

Günümüzde geçim derdinden sonra en büyük problemlerden biride malumunuz üzerine evliliktir.ama sonuçta bunların kısmet işi oldugunu belirtmek isterim..
Rüyada çeşme görmek mutluluk demektir..çeşmede ki Su ise nasip, kısmet ...
Rabbim Bütün Bekarlarimiza Hayirli Eşler Nasip Etsin Inşallah.
Selametle...

https://www.islamiforumlar.net/oyku-hikaye-kissadan-hisse/28875-tikandi-baba.html

züleyha

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim gönülsızım kıssayı da okudum :) rüyamda ki üç dilek çeşmelerinden seçim yaptım aşk çeşmesi çıktı..bu da Allahın takdiri :) tekrar teşekkür ederek mevlam neyler neylerse güzel eyler diyelim.selametle

Üst Alt