• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada çiftetelli oynamak

Selin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Günaydın.Ben açık bir bayanım ama rüyamda türbanlı pembe gelinlik giymişim.Arkadaşlarım beni ortalarına almışlar çiftetelli oynuyoruz.Ben rüyamda eşimle tekrar evleniyormuşum, ve oynarken çevremdekilerin türbanın bana nekadar yakıştığını söylüyorlar bende mutlu oluyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
552344_546505825376639_2002287160_n.jpg

Merhaba Hayirdir insallah..
Rüyanız, bir geçiş dönemi yaşamakta olduğunuzu, bu dönemde bazı küçük kayıplar kırgınliklar yaşadığınızı, biraz sıkıntı çekeceğinizi
ancak sabır ve gayret ile bu dönemi atlatıp, rahat ve mutluluğa erişeceğinizi simgeler..
Öfkeyle kalkan, zararla oturur... bunu unutmayin ..

Rüyada çiftetelli oynadığını görmek sizin için olumlu sonuşlar doğurmayacak bazı arayışlara girdiğinizi temsil eder.
Bir dügün yada eglencede çiftetelli oynandığını, oynayanları görmek size faydadan çok zarar getirecek kişilerle bir arada olduğunuzu simgeler...
eşiniz ile aranizi yakın tutun...Eşinizle olan ilişkinizi dışarıdaki negatif enerjiden koruyun....sırıtık.:,:bilmemm:.

Rüyada türbanlı Pembe renkli bir gelinlik giydiginizi görmek;sıkıntı ve kederiniz oldugu halde bunlarin hepsini olgunlukla karsilayabilirseniz;,
bu seylerin hepsinin bir Gün nasil olsa geçecegine hükmettiginize delalet eder....

Sizin hayr bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.. ALLAH bilir, siz bilemezsiniz" Bakara 216
"Şer bildiğim şeylerde yarattığın hayra hayranım ALLAH'ım".
..

Selin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için teşekkür ederim.Allah Razı olsun.Hayırlı Geceler.

Üst Alt